ראיון עבודה במשרד יח"צ- עזרה!

all about me

New member
ראיון עבודה במשרד יח"צ- עזרה!

שלום,

יש לי מחר ראיון במשרד יח"צ למשרת טראפיק. אני חסרת ניסיון לחלוטין, רק עכשיו סיימתי את התואר ואני מאוד מאוד רוצה את העבודה כי מדובר במשרד נחשב מאוד וזה תחום שאני מעוניינת לעסוק בו. כמובן, שלפי קורות החיים שלי הם יודעים שאין לי נסיון בתחום אבל שאלתי היא כיצד הכי נכון להתנהל בראיון? מה כדאי להבליט חוץ מזה שיש לי הרבה מוטיבציה? מה נראה לכם שהם בדיוק מחפשים?

תודה.

ראשית שיהיה בהצלחה.. אכן מוטיבציה בראיון...

מאוד חשובה לתורך התרשמות ממך, במיוחד כשאין לך עדיין ניסיון. נסי ללמוד על המשרד הספציפי אליו זומנת לראיון, על לקוחותיו, במה הוא עוסק או מתמחה,
נסי ללמוד על התחום טראפיק במשרדי יחסי הציבור, אפשרי בהחלט גם באיטנרנט.
בסך הכל את צריכה להיות ממוקדת ולהקשיב למראיין, להבין מה הם מחפשים ומה נידרש במישרה, ולשדר התאמה ורצון ללמוד ולהתקדם.
אם כבר זומנת כניראה מצאו בך נתונים מתאימים למישרה, בהחלט סיבה טובה לביטחון שאת ראוייה, ובמקרה שלך מדובר במישרה שהיא בד"כ למתחילים חסרי ניסיון, שעם הזמן רוכשים ניסיחון ויכולים להתקדם בעבודה למישרות בכירות יותר הדורשות ניסיון וידע.
ולסיכום... תהיי מי שאת גם בראיון, תחייכי ותשדרי אופטימיות ונכונות להצלחה במישרה..
בהצלחה

all about me

New member
תודה, שאלה נוספת אם אפשר

מה ההבדל בין טראפיק במשרד פרסום לבין משרד יח"צ?

טראפיק במשרד פרסום, אחראי/ת על התיאום במחלקות

השונות, העברת מיסמכים, בריפים, לו"ז ביצועים ללקוח והעברה למדיה, עמידה ביעדים שהוגדרו ע"י ההנהלה במובן הטכני בעיקרון, אבל גם "ראש גדול", בהבנת תהליכי הפרסום ותרשים הזרימה בין בעלי המקצועות השונים במשרד.
בקיצור, הטראפיק אחראי שהחומרים הרלבנטים יועברו בין צוות המשרד בזמן, והכי חשוב, יגיעו למדיה בהתאם ללו"ז ולתכנון.
ביחסי ציבור, לטראפיק תפקיד דומה בעיקרון, אם כי קיים שוני באופי העבודה. במשרד יחסי ציבור ,למעשה התוצרים מופקים ע"י העיתונאי והמדיה אליה מופנים המסרים, הקומוניקטים (ההודעות לעיתונות), המנוסחים ע"י התקציבאים במשרד יחסי הציבור. הטראפיק אחראי על העברת ההודעות לעיתונות והפצתם, כולל אם יש צורך במשלוח דוגמיות, דוגמאות מוצרים, ו/או כל חומר נילווה לקומוניקט.
במשרד יחסי ציבור יש גם מימד של הפקת אירועים, צילומי יח"צ, לעיתונות, אירועי קד"מ ועוד.
תפקיד הטראפיק במשרד יחסי ציבור\ מאוד תלוי בגודל ובאופי המשרד, בהחלט לגיטימי לשאול ולברר, מה הציפיות ממך במסגרת התפקיד.
בהצלחה

למעלה