ראיון עבודה ברב"ע

עינת77

New member
ראיון עבודה ברב"ע

שלום, אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא. אז ככה, הגעתי היום לראיון עבודה במקום מסוים. מלכתחילה היתה לי ההרגשה שהם אינם מעוניינים בי (בשל כל מיני אמירות שקדמו לראיון). הראיון היה קצר מאוד, עם התייחסות מינימלית לנסיון שצברתי ולאישיות שלי. במהלכו הם ספקו אינפורמציה על מהות התפקיד ולא מעבר לכך. התנסיתי במספר ראיונות עבודה ולכולם התקבלתי אך ההתנהלות היתה אחרת לגמרי, נתנו מקום לנסיון המקצועי ולאישיות שלי. להערכתי הם פסלו אותי מראש וההתנהלות בראיון רק חיזקה את זה - או שמנסיונכם זה דבר מקובל? יצאתי משם מאוכזבת מאוד, הרגשתי שככה לא מתנהל ראיון רציני....

נאוה ר

New member
ראיון שהוא נחס הוא נחס../images/Emo201.gif

אבל לא הבנתי מה אמרו לך בטלפון שגרם לך לחשוב שמראש לא מעוניינים? והאם נראה לך שציפו שאת תספרי על עצמך בלי שהם ישאלו? האם ראיין אותך מישהו מהמקצוע שלנו או מנהל מקצועי או מישהוא אחר?

Mנטה

New member
אם כבר לא רצו אותך

עדיף שהיה קצר ולא חיטטו. לי קרה פעם שגם לא רצו וגם שאלו מלא שאלות אישיות. יצאתי בתחושה שסתם עברתי ראיון חודרני מדי בלי שום הצדקה.

לא נעים ומה השיעור

פעם התנדבתי במקום עבודה לאורך חודשים כי "עוד מעט יתפנה תקן", אפעס התפנה לכל מיני אחרות רק לא לי, לקח להם המון זמן ודחיפה להגיד שבעצם הם לא רוצים אותי. יש כאן כמה שיעורים ללמוד, אחד מהם הוא שלא כדאי לבוא למקומות שבהם לא רוצים אותך. אי אפשר לשכנע אף אחד לרצות אותך, גם בראיון העבודה הכי מדהים. ראי בכך תמרור - שדרכך לא מובילה לשם, אלא למקומות אחרים, שיתמכו בהתפתחות שלך וירצו אותך. מה שכן, משעשע איך החיים הם מעגליים, ויש לשער שעוד תפגשי את המקום הזה, רק שמערכי הכוחות ישתנו..

למעלה