ראיון עבודה ב JUNGO

gmontag

New member
ראיון עבודה ב JUNGO

אתם חייבים לשמוע, הוזמנתי לראיון עבודה בחברת התכנה JUNGO. "ראיון" כזה מעולם לא היה לי...:) ה"ראיון" היה לשבת לבד במשרד ולממש פונקציה מסוימת. הפונקציה אינה קשה למימוש ואולם בלחץ של ראיון לפעמים צריך להתייעץ עם המראיין, להראות לו את כיווני המחשבה שלך, ובכלל לתת לו ולך לתהות זה על קנקנו של זה... לא ב JUNGO... שם נותנים לך להירקב לבד, בסיום הכתיבה של הקוד, באה הפקידה ולוקחת ממך את הדפים לבדיקה אצל מתכנת. ואז אומרים לך אם עברת או לא....הדרישה היא שתכתוב את הקוד כך שיתקמפל וירוץ ב 100 אחוז.. וזאת בלי לתת לך מחשב לנסות עליו... אתם יכולים לנחש, אני לא עברתי... מה לעשות אני לא מתפקד כל כך טוב כשאני בלחץ זמן מצד אחד ומצד שני אין לי עם מי לדבר... ובכלל מה מייצגת הבעיה אותה נדרשתי לפתור והאם ידיעתה מבטיחה שאני מתכנת טוב, זו שאלה מעניינת... ל JUNGO הפתרונים.. בכל אופן, הבעיה (ובעיקר צורת הראיון) הציקו לי, ולכן הקדשתי מעט מזמני הפנוי בבית בשקט, ופתרתי אותה, הפעם כנראה נכון, והיא נבדקה על המחשב שלי. לשמחתי ממילא אינני זקוק למשרה שהיתה להם להציע, אני מועסק בחברה אחרת וסתם אני מדי פעם בודק את ערכי בשוק, ובכל זאת מזמן לא הרגשתי כל כך זול ומזולזל כמו בחברה הזו ולכן לשירותכם צירפתי את הבעיה והפתרון בהצלחה!

galh

New member
היינו שם... ../images/Emo13.gif

הגעתי לשם בעקבות כתבה בעיתון, המנכ"ל "התלונן" שלמרות המשבר הם לא מצליחים למצוא עובדים. אחרי הראיון הבנתי למה. "נכשלתי" בתרגיל הראשון בגלל טעות קומפילציה. מה לעשות? העט שקיבלתי לא כלל את האפשרות הזו. אחר כך, בראיון השני, פתרתי את התרגיל בצורה נכונה, אבל לא בצורה שהם רצו בדיוק (טריק חביב להכנסת איבר לרשימה מקושרת חד-כיוונית), ואז פסלו אותי בטענה שהייתי "איטי מידי". שטויות...

gmontag

New member
עכשיו יהיה להם יותר קל

כשפרסמנות את השאלות.. כולם מוזמנים להוסיף

mfreeman

New member
לא מגיע להם מישהו ברמה שלך

אתה טוב מידי בשבילם ושם אותם בכיס הקטן שלך. יש שם חבורה של שחצנים ואפסים. יש לך מזל גדול שלא קיבלו אותך. לא כך עורכים מיון של עובדים ולמחלקת משאבי אנוש שלהם יש הרבה ללמוד.

ofirsd

New member
גם אני הייתי שם לפני שנה....

בדיוק קרה לי מה שתארת. העניין הוא שחבר שלי היה בראיון שבוע לפני ולכן שאני הגעתי ידעתי מה תהיה השאלה. לפני הראיון ישבתי בבית וכתבתי את התשובה. בראיון, גם נתנו לי להרקב באיזה חדר שם, כתבתי את התשובה והגשתי אותה. הפקידה החזירה לי את הדף ואמרה שיש דרך יותר יעילה לכתוב את הפונקציה שאני עשיתי. כ"כ התעצבנתי מהיחס שלהם, שפשוט החזרתי לה את הדף והלכתי הביתה. שילכו לחפש.

זה פשוט אידיוטי- לבדוק יכולת

אלגוריתמית של מועמדים ע"י כתיבת קוד שעובר קומפילציה על הנייר

prop90

New member
JUNGO

החברה הזאת מבצעת את הגיוס עם השאלה הזאת כבר שנתיים אני מכיר עשרות אנשים שעברו אצלם ולא התקבלו.... לא מבין את השיטה שלהם שגורמת לבזבוז משאבים (שלהם ושל המוזמנים לראיון)

cybordyn

New member
טוב, אני חייב להגיב...

גם אני נבחנתי שם... בהקדמה לראיון הם אמרו שמה שחשוב להם זה השפת C, בשבילי לא צריכה להיות בעיה... טוב, דילגתי קלות על שאלת ה malloc ואז נכנסתי עם איש צוות להמשך ראיון. בהמשך ישבנו איזה חצי יום על תכנית של רשימה מקושרת, עניתי וכתבתי הכל נכון אבל מה שקרה זה שחצי יום ישבנו שם, בלי אוכל, והרגשתי איך אני מאבד את המיקוד לאט לאט. הסיכום היה שעניתי על הכל נכון, אבל לדעתם - לא עברתי סף מסוים. אני חושב שלבחון מועמד זה לגיטימי, אבל שמזמנים מישהו לראיון וזה נגמר בכמעט יום שלם של התעסקות בתוכנה בלי אפשרות לאכול מסודר, אז אין פלא שהיתה נפילה בביצועים. פשוט לא נייתי ערוך ליום כזה, באתי רק לראיון. הדבר הגרוע, שרק אחרי שיצאתי משם וראיתי שהשעה 16:30 הבנתי מה שקרה ולמה לא הצלחתי להתרכז... אילו שמתי לב לזמן היה אפשר להציל את זה עם הפסקת אוכל... רק אחרי שדחו את מועמדותי טילפנתי והסברתי להם את מה שקרה, באסרטיביות, בנימוס; אבל מי יחזור בו אחרי מסירת הודעת-דחיה. סיכוי קלוש חבל, דווקא רציתי את הג'וב. טוב, נמשיך מפה הלאה, בנתיים לא זימנו אותי לראיונות בחברות אחרות. בהצלחה לכולנו.

gmontag

New member
תצרף בבקשה גם את שאלת הרשימה

המקושרת ופתרונה.. לך זה כבר לא ישנה, ובכך תגדיל את הסיכוי שלהם לקבל מישהו לא מתאים לאחר הסינון הקפדני..ץ ובבניין ציון ננוחם :)

cybordyn

New member
אני אוסיף עוד כמה מילים...

קודם כל, העלית שאלה בפתיחת השרשור לגבי איך יוכלו לשפוט איזה מתכנת אתה אחרי שמבקשים ממך לפתור את שאלת ה malloc. תראה, השאלה הנ"ל בודקת את יכולתך לעבוד עם פוינטרים, וגם בודקת איך אתה מסתדר עם חישובי פוינטרים. כמובן שיש כאן גם אלמנט מסוים של מזל - אתה יכול להיות מתכנת C מצויין, אבל אם לא עלית על העניין של איפה לשמור את ה offset אז אבוד לך. אולי ב JUNGO חושבים שאם הבנת איך לשמור את ה offset זה מעיד על צורת חשיבה מסוימת (שלך כמתכנת) ואת זה הם מחפשים. שאלת הרשימה המקושרת היא: רוצים לספק ללקוח שלנו ספריה עם שתי פונקציות: add_timer, run_timer. add_timer - שתפקידה: לבצע רישום של פונקציה (של הלקוח) שאותה נזמן אחרי X שניות לאחר הפעלת הטיימר (הפעלת הטיימר מתבצעת בקריאה ל run_timer). כל קריאה ל add_timer מוסיפה פונקציה לרשימה שתזומן לאחר X שניות מהפעלת הטיימר. run_timer - הפעלת הטיימר. אחרי הפעלתו יופעלו כל הפונקציות שנרשמו על ידי add_timer לפי הסדר, על אחת בזמנה. העקרון הוא שצריך לבנות רשימה מקושרת שכל איבר יכיל שדה עם פוינטר-לפונקציה (של הלקוח) שאותה נזמן ושדה שיכיל מספר השניות מתי יש להפעילה. ההוספה תהיה ממוינת לפי זמני הפונקציות. הפונקציה run_timer תחסר מראש הרשימה את מונה השניות שלו (יש להשתמש בפונקצית מערכת sleep, להמתנה של שניה בכל פעם) ושיגיע זמן הפעולה שלו מוחקים מהרשימה ומזמנים. בהתחלה מניחים שקודם הלקוח מבצע רק קריאות ל add_timer לרישום, ואח"כ מפעיל עם run_timer. אח"כ מסבכים את העניינים כשאומרים לך שאפשרי רישומים חדשים (קריאות נוספות ל add_timer) אחרי הפעלת run_timer. ואז אתה צריך לבדוק את האלוגריתם שכתבת ב run_timer יעבוד בתנאים האלה + לתקן אם צריך. לקח הרבה זמן לכתוב את התיאור של השאלה... מתחילים מהבסיס, ואח"כ מסבכים את העניינים... עניתי בהצלחה, יותר מחצי יום, בלי אוכל... בכ"ז לא עברתי את הסף... שיהיה להם בהצלחה. אגב, אם אתה חושב שדפקתי את JUNGO כי פרסמתי את השאלה, אני לא שותף להשקפה הזאת, כי מי שלא מתאים לא יצליח להתכונן על זה בבית ולכתוב את זה אח"כ בראיון. העסק מסובך ואי אפשר להתבסס כאן על זיכרון מהבית. זה או שאתה יודע לממש את זה (ואז אתה לא עובר את הסף...) או שאין ביכולתך לעשות זאת.

gmontag

New member
תודה בשם אלו שעוד לא סבלו שם..

אני דווקא חושב שאם יש לך זמן להתכונן ולפתור בבית אז יש לך יתרון יחסי, (אחרת ייקח לך יום שלם ויגידו לך שאתה לא מתאים.. מי כמוך בעל נסיון) ברור שיש לפתור לבד ולהבין ולא רק לשנן כמו תוכי... בכל מקרה, דפקנו אותם, כי אני לא מאמין שהם יהיו מספיק אידיוטים להשאיר את השאלות האלו למרואיינים הבאים, ואם כן אז מגיע להם

yosb

New member
נפלאות JUNGO

ואתם עדיין לא הגעתם לייצור המוזר שמאייש את תפקיד "מנהלת כח אדם" חוויה מתקנת ומרוממת התעשייה מלאה באדיוטים יוסי

למעלה