ראיון עבודה וLBD

ראיון עבודה וLBD

היי,
כיף לראות שהפורום חזר לפרוח

יש לי שתי שאלות: יש לי מחר ראיון עבודה, שהוא ראיון עבודה ראשון בחיי לעבודה אמיתית של גדולים במשרה מלאה והכל (בת 24, נו). הלחץ בשיאו (בעצם נראה לי שהשיא היה אתמול כשהקאתי, אבל נו, זרמו) ואני מנסה להחליט מה ללבוש. מכנסיים וז'קט שחורים ועקבים נמוכים שחורים (נעליים קלאסיות כאלה, נו). אתן חושבות שאני צריכה חולצה מכופתרת לבנה? מכופתרת בצבע? לא מכופתרת בכלל? הצילווווווו! (וכן, אני יודעת שזה לא משנה וצבע החולצה הוא לא זה שעליו יפול ויקום הראיון, אבל למה אתן לא נותנות לי לתעל את הלחץ בשקט)
חוץ מזה אשמח לשמוע את עמדתכן בנוגע לתכשיטים, מינון וסוג וכו'.

השאלה השנייה: לחרדתי גיליתי בסוף השבוע שאין לי שמלה שחורה קטנה! אל אלוהים, אל תשאלו אותי איך זה קרה. נשבעת שהיו לי איזה 3. אחת תרמתי כי היא הייתה אצלי מגיל 15, ואמנם עדיין נראתה טוב אבל אמא שלי כבר התחילה ללעוג לי. לא יודעת איפה האחרות, אולי הוכתמו/נקרעו ונזרקו, אולי סתם איבדתי... בכל אופן, אני צריכה בדחיפות (טוב, לא דחיפות, אבל בא לי נו). קצת מתקמצנת כרגע, מישהי יודעת איפה אפשר לקנות בזול יחסית? קישורים לקניות באינטרנט גם תופס.

תודה!

anati43

New member
תלוי קצת לאיזו משרה את מתראיינת, אם זה מקום מעונב או לא

פורמלי. לא הייתי לובשת חולצה לבנה מכופתרת, אולי יש לך סריג דק עם פסים בשחור-לבן. תכשיטים גם כן במינון נמוך.

Happy Goth

New member
המון המון

נשמע שהשילוב שאת בצורה טיבעית חשבת עליו של מכנסיים + ג'קט שחורים + עקבים נמוכים שחורים נשמע מושלם. אני בעד או חולצה מכופתרת עם קצת צבע, משו עדין ורגוע או פשוט חולצה "פנסי" לא מכופתרת, אבל אם יש ספק- לכי על מכופתרת.

לטעמי בגזרת התכשיטים עדיף ללכת על משהו עדין, או עגילים צמודים או נתלים אבל רגועים, לא משהו בלינג מטורף.
&nbsp
לגבי הLBD....יצא לך לחפש בחנויות ברחובות כמו אלנבי בת"א או ביאליק בר"ג?
&nbsp
תחזרי לדווח איך היה ומה לבשת!

תודה! איזה כיף, מתה על תמנון

אין לי זמן להיכנס ללינקים עכשיו, אני צריכה להתלבש כבר, אבל אסתכל. לא חיפשתי בביאליק ואלנבי, את חושבת שיש שם? אני אעשה סיבוב ביום שישי...
תודה רבה על האיחולים, אחזור לדווח :)

shmickey

New member
קודם כל - לנשום!

יש מצב שאני מאחרת והראיון כבר היה (או שהוא מתרחש ברגעים אלה ממש).
אני מהאסכולה שמעדיפה לבוש פחות רישמי, אם את הולכת על מכנסיים/ג'קט רשמיים הייתי משלבת דוקא עם טי שירט נחמדה.
בכל מקרה, הכי חשוב להרגע ולהיות את, זה כבר יקרין על כל המראה

בנוגע לשמלה, הייתי מנסה את מנגו/זארה, יש עכשיו סיילים לא רעים בכלל.
אנסה לחפש קצת קישורים מאוחר יותר

Aניס

New member
אני לא בעד לבוש כה פורמלי לגיל כזה צעיר

אין צורך להתחפש...
מכנסיים מבד שמחמיאים (כמו ג'ינס אבל לא)
חולצת אריג כלשהי שנופלת יפה על הגוף, עקב קטן ותיק שנראה טוב (לא ילדותי מדי, לא קרוע או מלוכלך).
איפור עדין וחיוך.
&nbsp
שיהיה בהצלחה!

למעלה