ראיון עבודה לאחמש

k1235

New member
ראיון עבודה לאחמש

שלום,
אני מעוניין להתמודד למשרה של אחמש במוקד שרות אשמח לקבל עזרה והמלצות מה עוברים בראיונות עבודה מסוג זה בחברות הגדולות
שאלות מכשילות?
איך לענות? ואיך להתכונן לראיון כזה?
יש לציין שאני עובד כרגע בחברה ומעוניין לצאת למכרז פנימי

תודה רבה

היי

אני מניחה שראיון כזה לא שונה מראיונות אחרים בפורמט הבסיסי - סביר להניח שתישאל למה דווקא אתה, מה התכונות שאתה מביא איתך לתפקיד, תכונות שליליות וחיוביות, וייתכן שתישאל על סיטואציות שנתקלת בהן בעבודתך.

עוד דבר שלפעמים עולה זו שאלה על אחמ"שים אחרים, כולל כאלו שאתה פחות מעריך, ומה היית עושה אחרת במקומם. זו שאלה בעייתית, כי אם תלכלך זה ישמע רע ואם תגיד רק דברים עדינים זה ישמע לא אמין...

אוגלה

New member
כמה נקודות:

תפגין בטחון ותהיה אסרטיבי. תפקיד שירות שונה מתפקיד של ניהול, וחשוב לשים לב לדגשים האלו גם בראיון וגם במרכז הערכה אם יהיה. אם לתפקיד שירות מחפשים אנשים שיודעים לומר את שלהם אבל גם מקפידים לתת לאחרים להישמע - לתפקידי ניהול רוצים לראות שאתה זה שמוביל.
תפגין יכולת ורצון לעבוד במצבי לחץ. בתפקיד אחמש אתה צריך לעשות הרבה דברים בו זמנית, לראות את התמונה הגדולה ולקבל החלטות במהירות. אם שואלים אותך איך אתה מתמודד עם מצבי לחץ - אתה צריך להראות שבמצבי לחץ כאלו אתה פורח.
ועוד משהו חשוב - תתיידד ותשאיר רושם על האחמשים הנוכחיים. אחמשיה זה צוות קטן, ואותנו שאלו על מתמודדים פוטנציאלים ואת מי היינו רוצים שיקחו לתפקיד. שלא יהיה לך ספק - אנחנו המלצנו על אנשים שחשבנו שיתאימו ולא על החברים הכי טובים שלנו, אבל עדיף שלאחמשים יהיה מה להגיד עליך מאשר שהם בקושי ידעו מי אתה.

לסיכום - זה באמת שלא תפקיד קל, וזה תפקיד מאתגר, אבל מאוד מהנה ומספק. שיהיה בהצלחה

למעלה