ראיון עבודה

momi121

New member
ראיון עבודה

היי רציתי לדעת האם דרך דמיון מודרך ניתן להתקבל לעבודה, לנסות ולהשפיע על מראיין שיקבל אותך לעבודה? אני מניחה שהתשובה היא חיובית אך איך עושים זאת ובאיזה טכניקה? אם יש. אשמח לקבל תשובה מהירה ואיזהשהו כלי , יש לי ראיון עבודה חשוב מאוד ביום חמישי. תודה

../images/Emo13.gif אם תמצאי כזאת טכניקה תגידי לי..

אלא אם כן את טלפתית בצורה פנומנלית, דמיון מודרך לא ישפיע על אדם אחר מלבדך. את כן יכולה להשתמש בדמיון מודרך כדי להיות רגועה יותר לקראת הראיון, כדי לבטא את עצמך באסרטיביות ולהרשים את המראיין אך לא כדי לקבוע את מחשבותיו מראש. ב-NLP קיימות טכניקות רבות להשפעה ולשכנוע של אנשים אחרים, אך אלו אינן מתבצעות בתוך הראש אלא דרך הגוף, הפה והרגש. רפור או "כימיה" היא קובץ של שיטות שיכולות בהחלט לעזור לך. תעשי לעצמך טובה, תשכחי מהפנטזיה של Mind Control כי היא אינה אפשרית. אני בטוח שאם את היית המראיינת לא היית רוצה שאף מרואיין ישפיע על המוח שלך ויקבע את מחשבותייך... מזל שזה אינו אפשרי דרך דמיון מודרך. אם את זקוקה לפירוט של טכניקות הרפור כתבי בחזרה, אני בטוח שכל המתרגלים של NLP בפורום יירתמו לעזרה. בהצלחה בראיון, שלומי

PreDirector

New member
אינה אפשרית?

אין כזה דבר לא אפשרי קודם כל. ולפני 200 שנה גם מטוס היה פנטזיה. תנסה לצאת קצת ממסגרת הברזל שלך.. אני ימליץ לך על חומר קריאה של ROBERT ANTON WILSON בתור התחלה אגב יש לו מושג שם שנקרא "COSMIC SHMOK"....שמדבר על קבעון.

מוכן שישלטו במוח שלך?

לא כל אדם שכתב ספר דובר אמת. ואין השוואה בין מטוס שהוא פרי יצירה לבין המגבלה הפיזית האנושית. באותה מידה אתה יכול לומר שעוד 200 שנה אנחנו נוכל לעוף באויר או להיהפך לבלתי נראים... בני אנוש הם בני אנוש, בוא נשאיר את פנטזיית סופרמן וסטיב אוסטין לאגדות. לגבי השפעה על מחשבות של אנשים אחרים, משום מה נראה לי שגם בעוד 200 שנה זה לא יתרחש. נוכל לשכפל אנשים או להחליף איברים, אבל החזון של היטלר לא יתממש. אני מאמין שיש דבר כזה "לא אפשרי". ולטובתך ולטובתי, אני מקווה ששליטה במוח של אדם מרחוק, בניגוד לרצונו, היא בתוך ההגדרה הזו. אחרת, גם אתה יקירי בצרות

המעניין הוא

שעד היום נאסף גוף עדויות גדול לתופעות כגון: פסיכוקינזיס טלפטיה clearvoyance clearaudio Out of body experience (אסטראלי ואתרי) אז מי יודע אולי יש גם נטיעת מחשבות?? אפשר להשתמש ב-NLP ובדמיון מודרך כדי ל"תכנת" את המוח/תת-מודע לפעול באופן כזה שישפיע יותר על אנשים. היות ש-NLP נחשבת גם לאומנות השכנוע וההשפעה. אז לשנות מחשבות של אנשים אחרים באופן ישיר אנל'א יודע אם זה אפשרי. אך לשנות מחשבות של אנשים אחרים באופן עקיף ע"י התנהגויות מסוימות - אפשרי ביותר!! וה-NLP וגם הדמיון המודרך יכולים לסייע בכך. אחד הדברים שאת יכולה לעשות בעזרת הדמיון המודרך: א. להכנס למצב הרפיה עמוק/מצב אלפה/טראנס/מצב מדיטטיבי/מצב היפנוטי (כל אחד בשם שהכי מתאים לו) ב. לדמיין את כל מה שיקרה למחרת - החל מהרגע שאת מתעוררת ועד אחרי הראיון. - עם כמה שיותר פרטים. ג. לעשות את זה כמה שיותר חי, כמה שיותר צבעוני, כמה שיותר מפורט. ד. לחזור על שלבים ב ו-ג' שלוש פעמים. ה. לקום בבוקר למחרת ולפעול בדיוק לפי התכנון בסרט שהרצת בראש בשלב ב' וג'. מבחינת הביגוד, ההתנהגות (לרבות צחצוח השינים, ההתלבשות, ההתגנדרות, האכילה/שתיה הכל) וללבוש את אותם הבגדים מהסרט שהרצת. ** בסרט לתכנן הייטב: 1. מראה - כלומר איך תיראי. 2. הרגשה - כלומר איך תרגישי בכל שלב ושלב, וגם אם יהיו שאלות קשות או סיבוכים כלשהם - מה יהיו הרגשות שלך. 3. התנהגות - כיצד תתנהגי לאורך כל היום מהרגע שתקומי ועד אחרי הראיון. טכניקה זו יכולה בהחלט להשפיע על ההתנהגות שלך וזו יכולה להשפיע על המראיין. (כמו כן, בסרט שאת מריצה, תדמייני איך את רוצה שהמראיין ירגיש! - זה נותן רמזים לתת-המודע על פעולות אפשריות) בהצלחה מיכאל נ.ב הטכניקה הזו נוסתה בהצלחה מרובה עם תלמידה לתואר ראשון בפסיכולוגיה בהכנה למבחן. ואת המבחן היא עברה על ציון גבוה מאוד שהפתיע אותה (מספיק בשביל להתקשר אלי גם אחרי שקיבלה את תוצאות המבחן
) בהצלחה מיכאל רוח מדבר

momi121

New member
מיכאל , תודה

מיכאל , רציתי להודות על העצות , דבר אחד היה חשוב לי שהדגשת אותו וזה לדמיין את היום שאחרי כל שאר הדברים כמו ההתלבשות , מה אני הולכת להגיד וכד' אלה דברים שחשבתי שזה מה שצריך לעשות ההתארגנות ליום אחרי זה מה שהיה חסר לי ז"א להיות בטוחה בעצמי שביום האחרי אני יגיע למקום העבודה הנוכחי ויאמר לבוס שלי אני עוזבת מצאתי משהו אחר שאני אוהבת לעשות. אם מישהו רוצה לחזק אותי בעוד כמה משפטים ועצות אני אשמח לקבל. תודה תודה

מצא

New member
מצטרפת לדעתו של מיכאל ובנוסף

באופן עקיף ניתן להשפיע על האדם שמולנו,להבדיל מהיפנוזה שבה יש השתלטות, כאן ניתן להשפיע על האדם שמולנו דרך "הצטרפות והובלה" ההצטרפות היא דרך ה"רפור",התאמת שפת הגוף,מכיוון שאנו מושפעים באופן לא מודע מהמסרים שאנחנו מקבלים משפת הגוף,ניתן להתאים ולהתייחס לשפת הגוף של המראיין,ובכך לשדר לו "אני איתך" ובנוסף ה"הובלה" את בעצם רוצה להוביל את המראיין לקבל אותך לעבודה. ראשית את צריכה להיות משוכנעת שאת אכן ראויה לקבל את העבודה,וזאת ע"י שיחה עם עצמך כמו שהיית מדברת עם חברה טובה, תוך כדי העצמה של התכונות שלך שאת מכירה שמתאימות לתפקיד. כשאת תהיי משוכנעת ומחוזקת את תשדרי את הביטחון הראוי לכך שאת היא הנבחרת. בהצלחה עידית.

PreDirector

New member
כמה דעות אישיות

קודם כל עלי לציין שיטה שקיימת בשם REMOTE VIEWING שאני אישית התנסתי בה ,השיטה מאפשרת לאדם(לתודעתו?) לגשת באופן מוחשי ל"נקודות" בזמן עבר או אפילו עתיד...ולא רק אני כבנאדם ריאלי שבא מתחום המדע גם סוכנויות מיוחדות כולל הצבא האמריקאי משתמש בשיטה...ככה שזו לא קונספירציה מטורפת כלשהי... אנחנו דווקא כבני אדם נאורים(מבחינת ידע) צריכים(מצטער מיקי על המילה
) להבין שכאשר אין לנו קנה מידה ריאלי בכלום ,שום דבר אינו ניתן למדידה או לשיפוט מדוייק .למשל אין אנו יודעים מהו גודם היקום או גם נהפוך הוא ,הדבר הכי קטן בעולם(נכון להיון חלקיק הניוטרינו).. וגם עצם העובדה שבסופו של דבר ברמה האטומית אין הבדל בין ביולוגיה של אדם לכיסא למשל או אבן רק הסדר שונה מה שמביא למסקנה ש הגבולות היחידים הם במחשבה שלנו.. היי אבל אלו רק דעות שלי מתובלות בכמה עובדות..
לסיום אני ממליץ על ספר בשם היקום ההולוגרפי של מייקל טלבוט וגם על ספריו של רוברט מונרו..

מצא

New member
ומכאן...

מאחר וכפי שציינת שמה שמפריד אותנו מכסא או מאבן הוא המחשבות,(וכאן אני חוזרת לדו שיח המעניין שהיה לך עם מיקי) יש כח עצום למחשבות שלנו,ולפועל היוצא למילים שלנו.בברכת מחשבות חיוביות עידית.

שלומות ידידי

שמח שחייכת ליד ה"צריך" .. לדידי "צריך" זה בעיקר כאשר מדובר בנושא חמור עד כדי חיים או מוות (בהקצנה מעט) השאר זה כדאי או רצוי
אני בשלבי סיום של הספר היקום ההולוגרפי של מייקל טלבוט וההסברים שם נראים משכנעים חבל על הזמן ביחד עם זאת, כל עוד אין פיתרון או דרך ליישם את שהם אומרים, אז כדאי לך ולי ולכל אחד אחר אשר נותן הצעות לזכור שכאשר מביאים אדם להבין ש"אין לנו קנה מידה ריאלי בכלום, שום דבר אינו ניתן למדידה או לשיפוט מדוייק". ולא נותנים לו את הכלים כיצד להתמודד עם תובנה כזאת - יכולים לצאת אנשים חרדים (מלשון פחד ולא דת) מאוד. והפלא וואפלה, רוב האנשים שלא מבינים את הרעיון הזה בכלל, שופטים בדיוק (שמספיק להם) ומתיחסים לחיים מתוך קנה המידה שלהם - והם חיים חיים נפלאים, מסופקים, מאושרים, מלאי מימוש עצמי. כך שכל הנושא הזה של החקירה לעומק הקורה - הוא ממש לא עניין של "צריך" הוא יותר עניין (כרגע בכל אופן) של 'כדאי' וגם לא לכולם, לחלק מהאנשים - אותו חלק שלא מוצא סיפוק במה שקיים ומחפש משהו מעבר למה שקיים (בתודעה כיום). כל עוד אין כלים פרקטיים מוצהרים, כך שאותו זה ש"הבין" את הרעיון של היקום ההולוגרפי יהיה לו מה לעשות עם זה. זה שיש לך הסבר לתופעות עדיין לא מאפשר לך להשתמש בהן. לעומת זאת יש הרבה תופעות שאין לך הסבר עליהן ומשתמשים בהן יומם ולילה. וזה בדיוק מביא אותי לנקודה שב-NLP נדיר ששואלים 'למה' אבל כל הזמן שואלים 'איך' ו'מה'..
ושיהיה סופ"ש נפלא מיכאל רוח מדבר

PreDirector

New member
ממממ....

האמת היא שמה שכתבתי הם דעות שלי ואני חושב שפשוט דעות כאלה מעמיקות או תאוריות כמו היקום ההולוגרפי או מכניקת הקוונטים לא באות להפחיד אנשים אלה "לפתוח" להם את התודעה ,את הגבולות של המחשבה, מאלצים אותם לחשוב ולהתקדם הלאה ,לוקחים אותם עד לקצה המפה שלהם(במושגי NLP)... אגב אני מקווה שנהנת מהספר ואם יש לך אפשרות אני מאוד ממליץ לך ולכולם על הספרים של קרל אוספנסקי וגורדייף ,ספרים שנכתבו בשנות ה 20 של המאה שעברה אבל הכלים והתובנות שהם מציאים פשוט מדהימים ומעוררי השראה במיוחד כיום...... יום נפלא..... PreDirector

../images/Emo13.gif מקבל את ההמלצות

מרוב כלים לא רואים את היער
תן לי לעכל קודם את היקום ההולוגרפי ולראות כיצד לעזאזל אני מביא את ההבנות או ההסתכלות מהספר לידי ביטוי פרקטי/תועלתי בחיים שלי... אם ידוע לך (או לאחרים) על כלים פרקטיים הנובעים מהתאוריות של היקום ההולוגרפי אשמח לשמוע עליהם. תודה ויום נפלא.. ותאחלו לי בהצלחה ביום שבת אני מריץ עוד סדנה באומנות האושר (חמש שעות של פאן ולמידה) מי שרוצה פרטים מוזמן לקפוץ לאתר שלי ושיהיה לכם יום מקסים מיכאל רוח מדבר

PreDirector

New member
כלים מעשיים

מה שנובע מהיקום ההולוגרפי וממכניקת הקוונטים בכלל זה : א. כל מצב בחיים נמצא בעצם בסופרפוזיציה ובעצם תלוי אך ורק בך(אתה הגורם החסר במשוואה). ב. השלמות והכל נמצאים בכל דבר,הגבולות הם אצלנו. תרגילים וניסויים מעניינים: א.קח גרגר חול תביט בו ,בלי שיפוט, תן לאסוציאציות חופשיות לעלות לך לראש , תנסה לראות בו את השלמות ,אל תנסה למדוד את הגרגר ,מהו גודלו ,צבעו , פשוט תתבונן בו בלי שום שיפוט.. ב. שב במקום שקט ,אפילו בחדר ותתבונן בחדר עצמו ותסתכל על עצמים כגון עפרון, טלפון וכו וכל עצם שאתה מתבונן בו תמנע מלהגדירו במחשבתך ,למשל כל פעם שתביט בטלפון תאלץ את מוחך לא לחשוב על המילה טלפון ,במילים אחרות : לא לזהות חפצים בשמם...ו לא להרגיש קשר רגשי אליהם.... המטרות של שני התרגילים האלה הם להעלים את הקול המבקר של מוחך שמגדיר ומודד כל הזמן ובעצם "חוסם" את מוחך מלזרום יותר מהר במרחב ומאלץ אותו להתקדם לאט ובאופן תבניתי...ע"י ביצוע התרגילים האלה מוחך יעבוד יותר מהר ובהחלט באופן יותר יצירתי... אני מאוד ממליץ לכולם לפתח את החשיבה ע"י התרגיל המצויין הזה.. אגב ,בהצלחה בסמינר, מי יתן ויום אחד תהיה הבנדלר הישראלי..

תודה על התרגילים.

ותודה על הברכה
אך אני לא שואף להיות הבנדלר הישראלי אני יותר שואף בכיוון מעט שונה מללמד NLP נטו. ה-NLP הוא רק כלי אחד מני רבים שאני עובד עימם בכדי להשיג את המטרות בחיים: ביניהם אושר, מימוש עצמי, סיפוק, הצלחה ועוד
וסדנת אומנות האושר תהייה מוצלחה
תודה מיכאל

momi121

New member
תודה עידית

זה עוזר מאוד החיזוקים האלה. אני חושבת שבמקרה שלי אולי אני צריכה פשוט להעלות את הדברים על כתב .

momi121

New member
שאלה לעידית

האם את יכולה לתת לי דוגמאות להתאמת שפת גוף (למראיין)

מצא

New member
כן בשימחה

ראשית אנשים אוהבים לראות שקשובים להם,במבט, בהנהון.ב"רפור" יש התאמה בשפת הגוף במנח הידיים,לגבי הרגליים במידה והראיון מתקיים מאחרי שולחן פחות רלוונטי. מה שחשוב הוא גם ואם תעשי זאת בכתב כפי שציינת זה מצויין, זה חיזוקים וטפיחות לאגו שלך,בידיעה שאת מציעה למראיין "מוצר סוג א' א'". אשמח לשמוע איך עבר.ומהרצינות שלך לנושא מבחינתי עברת את הראיון. המון הצלחה עידית.

momi121

New member
חזרה מהראיון

אז אכן הייתי בראיון והראתי למראיין מי אני ומה אני מסוגלת . הבעיה היתה שמי שישב וראיין אותי היה באמת מישהו מעצבן שמדבר רק בסיסמאות ומילים מקצועיות , אדם דיי קשה. בכל אופן אני דיי פאסימית לגביי ההמשך אני מקווה לטוב בכל מקרה . אני אעדכן אתכם אם עברתי את הראיון.

מצא

New member
../images/Emo50.gif

היי, ה"מישהו המעצבן הזה" יצטרך לבחור מישהי/ו ואני מאחלת לך שזו תהייה את ובידיעה שמחשבות/מילים יוצרות מציאות תחשבי באופטימיות.עידית

למעלה