ראיון עם אביב גפן (באנגלית) על בלקפילד, ישראל ועוד כמה דברים.. ובבקשה אל תבקשו ממני לתרגם!!
נ נר2 New member 6/4/07 #1 ראיון עם אביב גפן (באנגלית) על בלקפילד, ישראל ועוד כמה דברים.. ובבקשה אל תבקשו ממני לתרגם!!
נ נר2 New member 6/4/07 #2 ../images/Emo207.gif ועוד משהו קטן: מחר יום שישי אמורה להיות כתבה ב7לילות על סבוב ההופעות של בלקפילד בארה"ב.
../images/Emo207.gif ועוד משהו קטן: מחר יום שישי אמורה להיות כתבה ב7לילות על סבוב ההופעות של בלקפילד בארה"ב.
ע עדן גפן New member 6/4/07 #5 ../images/Emo45.gif..../images/Emo190.gif|פיס| חחח הוא הצחיק אותי בציוחד על קובי אוז בסוף איזה חמוד=]
../images/Emo45.gif..../images/Emo190.gif|פיס| חחח הוא הצחיק אותי בציוחד על קובי אוז בסוף איזה חמוד=]
H handlessman New member 6/4/07 #6 את לא לבד... חחח ניסיתי לתרגם אבל הייתי צריך לגשת כמעט כל שנייה לבבילון, אז כבר אין לי כוח...
J Jack the Stripper New member 6/4/07 #7 בעקרון זה מדבר על רבין ועל איך שאביב היה שם כשזה קרה ומה זה עשה לקריירה שלו. ועוד על ההסטוריה שלו וכ'ו...
בעקרון זה מדבר על רבין ועל איך שאביב היה שם כשזה קרה ומה זה עשה לקריירה שלו. ועוד על ההסטוריה שלו וכ'ו...
G galush29 New member 7/4/07 #9 תודה../images/Emo13.gif הבנתי שזה קשור איכשהו ליצחק רבין..בגלל שהיה רשום את השם שלו,אז תודה=]