ראיון עם איתי גלוסקא מEONLINE

ibibib

New member
ראיון עם איתי גלוסקא מEONLINE

להלן הראיון: http://www.eonline.co.il/content.asp?id=28045&sid=8 אגב - שימו לב שהתמונות לא כל כך עדכניות כי רואים שם את אורי הקלידן שכבר לא בלהקה... נ.ב. תתכוננו - בקרוב יגיע הסינגל השני...

המון תודה!

מצד אחד, ממש מבאס שנצטרך לחכות עד אוגוסט שהאלבום יצא... מצד שני, אז גם ההופעות מתחילות!

RTur

New member
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

איך זה בדיוק עובד? מכירה פומבית או שמי שכתב את השיר גם מבצע אותו? "לא ולא. כולנו אמונים על הטקסטים והלחן ומחליטים לפי מה יהיה הכי טוב לשיר. את השיר 'יצאנו לרקוד' למשל אף אחד לא ממש הצליח לשיר אותו טוב. אמרתי להם שאני לא מסתדר איתו וכל אחד ניסה לשיר אותו בסולמות אחרים. בסוף הוחלט שאני שר אותו הכי פחות גרוע, אז ביצעתי אותו".
חחחחח איך נקרעתי כשקראתי את זה
יאי אלבום באוגוסט.. מבחינתי זה מצויין.. כי בתחילת יולי יוצא החדש של דודו טסה ואז אני אוכל לחרוש עליו חודש שלם ובאוגוסט לחרוש על הדורבנים

חחחחחחחחחחחחח... מגניב!

"כולנו פרפרים חוץ מאחד יציב למדי" הממממממממ... מעניין... וחוצמזה הץמונה שמעיפים לאורי המסכן כיסא על הראש היא תמונת השנה (למרות שהוא כבר לא בלהקה...) נהניתי לקרוא! אני מחכה בקוצר רוח!!!!!!!! נו כבר!

אחלה ראיון.

תמיד שואלים אותם רק על עניין "תווית הדיסקו", סוףסוף ראיון ששואל ומברר עוד. הלווא שהסנגל השני יהיה השיר הזה שהם שרו לנו במפגש מעריצים, עד היום אני זוכרת כמה הוא יפה.

InFecTeD LOVER

New member
קורע.

הלוואייייייייי שהסינגל שהוא דיבר עליו יהיה היפה הזה מהמפגש!!! בא לי כבר אלבום

למעלה