תודה
איזה סיפור מדהים... באמת מאוד מורכב, היא מדברת על כך שהיא במקור ממימד אחר של מציאות מקבילה, שזה לדעתי אחד הדברים שהכי קשה להבין, לא משנה באיזו שפה. אני צריכה לשמוע כמה הרצאות על יקומים מקבילים, מכניקת קוונטים, תאוריית המיתרים וכיו"ב -- ואז אולי אוכל להסביר לעצמי את ה"מכניקה" של יקומים מקבילים (כמובן, כל הסבר מדעי שקיים היום בנושא הוא תאורטי בלבד, אבל בכל זאת נחשב), אני חושבת שנכון לעכשיו, אני מבינה רק את הרעיון באופן כללי.
היא מתארת עבר מאוד קשה והתעללות נוראית מצד שני הוריה, ודווקא החוצנים שהיא פגשה בביתה כילדה, רצו לעזור לה ולחלץ אותה מהסבל הזה. שמחתי מאוד לשמוע ממנה, שלא כל הרפטיליאנים רעים או בעלי אג'נדה זדונית -- זה מה שחשבתי תמיד, למרות שאין לי ניסיון אישי איתם (לפחות לא מהחיים האלה). לטענתה, היא רפטיליאנית למחצה, ולדעתי היא מקרינה משהו מאוד חיובי ועוצמתי.
לטענתה, היא מבינה שכל הסבל הנוראי שעברה בילדותה (במימד המציאות הזה) נועד להכשיר אותה למלא את תפקידה במציאות הארצית של שלושה מימדים. התפקיד שלה ושל אחרים כמותה הוא להביא שלום לעולם.
פרט נוסף מעניין שעלה בראיון הוא טענתה, שהאנונאקי, אלה שהגיעו מפלנטת ניבירו בתקופה שמוכרת לנו כשומרית העתיקה, נחלקים לכמה מינים שונים, חלקם לא אנושיים.
אני חייבת לציין בדרך אגב, שלדעתי ההכרה בתופעת העב"מים ובקיומם של מינים וציוויליזציות על פלנטות אחרות, לא קשורה בכלל לאמונה, גם אם יש צורך לבחור למי אנחנו מאמינים ולמי לא -- זה פשוט עניין של מודעות/ נכונות להכיר במציאות.