ראיון עם גיא (סבאנה)

JoNy Boi

New member
ראיון עם גיא (סבאנה)

עכשיו אני מתחיל להיזכר למה הוא היה הפייבוריט שלי..באמת מדבר ברצינות ולא מתחמק משאלות, ממש כמו שצריך. ושימו לב: הוא אומר כל מיני דברים על דן שנראים כאילו הוא מכיר אותו יותר ממה שאנחנו רואים בתכנית. אני מוכן להמר על כך שהם יהיו בשבט האיחוד..

יש לו עיניים קרות כאלה, לא יודעת להסביר

הוא ניראה דמוני, איך אומרים? שטני, מפחיד. לא אוהבת את איך שהוא ניראה.

אורפל 1

New member
זה בגלל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שהוא ישן שם יופי על מיטה וסדינים וכריות אבל הכי מרגיז עם השאלות המעצבנות הללו אני בטוחחה שהם הוא היהיחד איתם ישן בשבטים היו אוכלים אותו חי.

LiRs Lullaby

New member
עוד מעט אני אקרא את הכתבה,

אבל רק רציתי לומר שלא הבנתי למה יש בעיה שהוא נשמע כאילו הוא מכיר את דן? הרי כל הקבוצה הייתה ביחד על המטוס בדרך לאיים הקאריביים, לא? בטח יצא להם לדבר ביחד קצת..... שלא לומר - הם כולם כבר חזרו וכבר ראיתי שחלקם נהיו מאוד מיודדים בארץ..... אז זה לא אמור להפתיע כל כך.... וזהו. עכשיו אני הולכת לקרוא

LiRs Lullaby

New member
אוח, הוא הרס את הבדיחה... ../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif?

זה אמור להיות "כשאנשים קטנים עושים צל גדול זה סימן שהשמש שוקעת":
מה הוא מנסח את זה כמו שאלה? הוא באמת נשמע קצת יותר מפוכח ונורמלי שם, אבל זה לא משהו שלא חשבתי עליו עוד בהתחלה.... הוא פשוט לא כזה בולט בשום דבר למעט הטיפלה מפונקות יתר (הוא לא הולך לישון בלי ספרייט ליד המיטה, מעולם לא היה בקמפינג.... בקטנה). אגב, מתי נעם קיבל קמפיין?! זה הכתבה הזו עם רנואר מן?

JoNy Boi

New member
אבל אפילו לחברי ג'יבארו

לקח המון זמן ועוד בזמן תחרות אז תחשבי בהיגיון ותביני שהוא הספיק להכיר את הנחשיות והבוגדניות שלו..

../images/Emo58.gif

אז נועם יהיה בשלושת האחרונים? הרי אמרו שמישהו מהגמר קיבל קמפיין, ונועם קיבל קמפיין...

LiRs Lullaby

New member
כן, גם אני לא האמנתי שהם יכולים להיות כאלה

מטומטמים ולשים ספוילר כזה....... מה נסגר איתם?

top g u n

New member
לא לא ..

כולם אוהבים את נועם אבל נועם לא יהיה בשלושה... זה לא עד כדי כך שקוף.. תצפו לעוד הפתעה בקרוב:)

LiRs Lullaby

New member
אם זה לא עד כדי כך שקוף,

למה הם טוענים שנועם קיבל הצעה לקמפיין? מאיפה הם יודעים?

LiRs Lullaby

New member
אגב, עוד מישהו מאמין לו כשהוא אומר שלא היה

שם כלום על האי? עבור הבנות? הוא טוען שלא היו שם פדים או סכיני גילוח ושרואים את זה בשלב מאוחר יותר..... אני תוהה מתי זה בדיוק "מאוחר יותר", ביום ה-18 ראיתי את סיון עושה את הקפוארה הזה ולא היה לא שום דבר בבית השחי - אבל ממש נאדה..... ואיך הן הסתדרו בלי פדים? או לפחות טמפונים?

../images/Emo207.gif מולי ב10 הדוגמנים הכי יפים של המדינה.

הוא מקום 6: בן 25 מאלפי מנשה, מכוכבי "הישרדות". מניח תפילין בכל בוקר ושולט בקארטה. הצטלם עד היום לדלתא, ארנה, TNT, רנואר ועוד. רשום ב- LOOK. האישה המושלמת ב-5 מילים: "יהודית קרני, החברה שלי". בעוד 5 שנים: "יהיה לי מכון קראטה משלי ואהיה נשוי באושר" (לחוץ). מה הופך גבר לשווה: "אינטליגנציה, חוש הומור, יודע להתמודד עם מצבים קשים". גבר מוערך: "הראל נגר, המאמן שלי". משפט גברי שנוא: "אסור לתת לאישה רישיון". חוויה מנצחת: "צניחה חופשית וצילומי"הישרדות". http://fashion.walla.co.il/?w=/2110/1224433

למעלה