ראיון עם ג'נסן ואריק קריפקי על עונה 3

Alarma

New member
ראיון עם ג'נסן ואריק קריפקי על עונה 3

http://www.movieweb.com/tv/news/13/21513.php העיתונאי הגאון שאל שאלה מעניינת, האם יהיה CROSS OVER של סדרות אז הוא סיפר שם שהוא נסע עם ג'ארד באימפלה ופתאום זרועות תפסו אותו ומשכו אותו אחורה וזה היה טום וולינג אז הוא אמר לו "היי אתה לא שייך לסדרה הזו" או משהו כזה :) חחחח ענק!!!!! איך הייתי רוצה שישחקו דמויות מסמולוויל בסופרנצ'ורל זה יכול להיות אדיר.

Alarma

New member
לא כתבתי על זה כלום :) ../images/Emo58.gif

אבל אם את שואלת אז כן נשארת לדין שנה לחיות הוא מחזיר את סאם לחיים אחרי שהוא מת, בתמורה לשלו עושה עסקה עם איזו שדה כוסית :)

redsnowhite

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif../images/Emo141.gif

וזה כאילו באמת יקרה?

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמש"ש../images/Emo190.gif

ג'נסן טען בראיון שהוא חושב שימצאו דרך לצאת מזה...וגם אני חושבת ככה...לא משנה אם חס וחלילה עונה 3 תהיה האחרונה או לא- אם דין מת שוחטים את קריפקי

redsnowhite

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo141.gif

לא נראה לי הגיוני שיהרגו את הראשי

Alarma

New member
תחשבו על זה, זה אחלה../images/Emo58.gif

זה אומר שהוא (דין) יוכל להתפרע כל העונה כי אין לו מה להפסיד :) (עד שכמובן איכשהו ימצאו דרך להציל אותו) גם אם לא תהיה עונה 4 (חס וחלילה טפו טפו טפו) זו לא סיבה באמת לגרום לו לסיים את חייו אחרי שנה :) (אלא אם כן הוא מגיע לגן עדן וכו'..למרות שעדיין, הוא לא חווה מספיק בחייו, לא הייתה לו אהבת אמת וכו', הוווווו :( סתם, לא יודעת )

darklighter

New member
בראיון בקומיק-קון../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

הם גם אמרו מה שאמרת- שהיחסים בין האחים יתמקדו בעובדה שדין מחפש לנצל את החיים כמה שיותר להשיג הרבה בחורות ולהרוג כמה שיותר שדים ולעומת זאת סאם דואג לו כל הזמן ובוא אליו בטענות "איך אתה יכול לעזוב אותי ככה" וזה... וכן גם אני חושבת שהוא לא צריך לסיים את חייו...בלי קשר לעונות...לגבי הגן עדן- זה הזכיר לי שהוא אמר באיזה פרק שלא מעניין אותו ה70 בתולות כי הוא גם ככה לא בקטע של PRUDE CHICKS (באנגלית זה נשמע יותר טוב אבל שכחתי את הציטוט)

Alarma

New member
אולרייטטטטטטטטט! אני בעד! :)

שיתפרע! ונראה לי שבפועל הוא כן בקטע של PRUDE CHICKS :D בהתחשב בעברו ובהווה שלו, בעצם החריגה היחידה הייתה ההיא שכיכבה במגזין פלייבוי :) שהיום האמת זה לא כזה חריג ועם גוף כמו שלה... דוגמנית סה"כ.

darklighter

New member
סוף סוף הקומיק-קון../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

תודה
ואכן קרוס אובר SN-סמולוויל יהיה מגניב ביותר

redsnowhite

New member
ממ..מה זה הקומיקון?../images/Emo141.gif

אני נתקלת בזה בהמון מקומות ואין לי מושג מה זה

darklighter

New member
זה כמו מסיבת עיתונאים כזאת../images/Emo190.gif

שמראיינים בה את השחקנים/תסריטאים/במאים/מפיקים... מה שAlarma שמה בקישור...

redsnowhite

New member
או הבנתי../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

תודה
פשוט נתקלתי בזה בכ"כ הרבה מקומות ולא הבנתי מזה כלום חחח

Alarma

New member
זה כנס של חובבי קומיקס ומד"ב

בעיקר קומיקס יש שם או דברים שמבוססים על קומיקס אם מסתכלים על התוכניה של האירוע רק חלקיק מהכנס הזה היה משוייך לסדרות מסויימות (Heores ,Supernatural,Smallville ) וכו'.. כל השאר מפגשים של יוצרי קומיקס חברות קומיקס וכו וכו'.... האמת שלא ברור כ"כ איך סופרנצ'ורל השתלבו שם אבל נראה שכל המעריצים שמחים :)

למעלה