ראיון עם המנצח והמפסיד
G gabiskon New member 24/10/13 #3 הוא האמין לקשקושים של דוברתו שדוגלת ב״עובדות״ בדבר סיכויי הדבקותו לכסא
A ATAF151 New member 24/10/13 #4 הוא והיא ידעו היטב את המצב ובכל אופן ניסו לשנות את המצב עד הרגע האחרון.
A ATAF151 New member 24/10/13 #7 לא מבין איך הגעת לזה בראיון הוא בעצם אומר שהוא ניסה וקיווה לנצח, אבל ברור שהוא הבין מההתחלה שזה לא פשוט והביא לדוגמא את החברים של הבן שלו. בתכלס להערכתי, הוא קיווה לנצח והשתדל, אבל ידע שיש קושי רב בדבר.
לא מבין איך הגעת לזה בראיון הוא בעצם אומר שהוא ניסה וקיווה לנצח, אבל ברור שהוא הבין מההתחלה שזה לא פשוט והביא לדוגמא את החברים של הבן שלו. בתכלס להערכתי, הוא קיווה לנצח והשתדל, אבל ידע שיש קושי רב בדבר.
נ נינה לי New member 24/10/13 #9 נקווה שביילסקי ישמור על הצלחת חופרי בחינוך ונקווה גם שתתפתח ביקורתיות לגבי ניהול העיר, ושהמתיקות הסכרינית לא תדביק לכולם את העפעפיים.
נקווה שביילסקי ישמור על הצלחת חופרי בחינוך ונקווה גם שתתפתח ביקורתיות לגבי ניהול העיר, ושהמתיקות הסכרינית לא תדביק לכולם את העפעפיים.
G gabiskon New member 24/10/13 #10 בשביל זה יש אותך ואת אמיר שאני בטוח שלא תרפו ועוד לפני שיהיה מה לבקר אתם כבר תהיו שם, (עדת מעריצים עוורת אמרת?)
בשביל זה יש אותך ואת אמיר שאני בטוח שלא תרפו ועוד לפני שיהיה מה לבקר אתם כבר תהיו שם, (עדת מעריצים עוורת אמרת?)
A ATAF151 New member 24/10/13 #11 בשביל זה את את ברוידא אני בטוח שסיעת חופרי שתונהג מעכשיו בידי ברוידא תדע להיות אופוזיציה מאוד לוחמנית כפי שהיה ב 2003-2005
בשביל זה את את ברוידא אני בטוח שסיעת חופרי שתונהג מעכשיו בידי ברוידא תדע להיות אופוזיציה מאוד לוחמנית כפי שהיה ב 2003-2005
A ATAF151 New member 24/10/13 #13 רייזמן וגינזבורג גינזבורג היה מסיעת העבודה שהתאחדה עם חופרי לאחר הבחירות, רייזמן היה בסיעת חופרי.
A ATAF151 New member 25/10/13 #15 אתה מתכוון הסיעה הנוכחית שלו? את זה הם יודיעו בשבוע הבא. לי ברור שחופרי לא ישאר, ונראה לי שברוידא כן ישאר. מי יהיה השני? ניר או דבי.
אתה מתכוון הסיעה הנוכחית שלו? את זה הם יודיעו בשבוע הבא. לי ברור שחופרי לא ישאר, ונראה לי שברוידא כן ישאר. מי יהיה השני? ניר או דבי.