ראיון עם הערפד- הקבמבאק

מיטללל

New member
ראיון עם הערפד- הקבמבאק

אחת לכמה ימים, יבחר חבר פורום אחד, שיהיה ה"ערפד" לאותו שבוע. יפתח שרשור (<->) בו כל חברי הפורום יכלו לשאול אותו שאלות אישיות וכלליות, רציניות ומשעשעות. והערפד יאלץ, בשמחה ובששון, לענות עליהם. המשחק נועד למטרת שעשע וכדי שנוכל להכיר אחד את השני יותר טוב
הערפד הפעם יהיה..... Cobe1982 נתחיל ב...
שם-
גיל-
מקום מגורים-
צבע אהוב- יאללה... הפציצו בשאלות

TheWhiteTigris

New member
למה דווקא ערפד?

והוא אמור לענות על זה?... בכל אופן, בהנחה שכן (למרות שאני עדיין לא רואה תשובה): קבוצת כדורגל: משחק מחשב מועדף: הדבר הכי קורע שעשית עם החבר'ה: השתכרת פעם?:

Cobe1982

New member
טוב, ככה...

כדורגל זה המשחק הזה ש20 מרוקאים רודפים אחרי כדור, ו2 אשכנזים פשוט מחכים לו בקצה המגרש, נכון...?אז קבוצה מועדפת,אני מניח,תהיה מנצ`סטר יונייטד-דה בסט דאם סוקר טים אין דה וורלד!!!(זה מצחיק רק למי שראה יורו-טריפ..) משחק מחשב..בהתחשב בעובדה שאני לא ממש התעסקתי במעמד-העציצים שלי מאז המאה הקודמת,אני יכול לומר בוודאות שאין,אבל אין על וורמס!המשחק הכי קורע בעולם..אבל גם קארמגדון ורדנק רמפייג` חזקים-תמיד כיף להרוג מישהו...לפעמים אני גם שורף קצת זמן עם סוליטייר,אבל זהו. הכי קורע עם החבר`ה?וואי,יש מלא.. אבל לפני 3שבועות כולם השתכרו ובאו לישון אצלי,וכדי לשלוט בהם(הם כולם חיילים)העברתי להם תדריכים,נתתי להם פקודות והקצבתי להם זמנים..אה, ובעל האוטו היה שיכור אז הוא אמר לי שהוא רוצה לנהוג עד הבית שלי.אמרתי לו שהמפתחות שלו אצל הברמן.הוא רצה ללכת אליו לקחת אותם, אבל אמרתי "עזוב, אני כבר אנהג.." כן, כן- הוא קנה את זה..! אם השתכרתי פעם?פעם אחת...?

TheWhiteTigris

New member
Carmageddon?

משחק פצצה... אבל שתיים לא רוצה לעלות לי
ואיבדתי את 3...
!

Cobe1982

New member
וואי, אני מתרגש!!! פעם ראשונה שלי..

שם: קובי. גיל: 2004-1982=22 (טוב, נו, ו4 חודשים...) צבע אהוב.. זה תלוי צבע של מה.. אהבתי את הבורדו שהיה לאוטו שלי, איגי ז"ל, אבל אני די בטוח שאם הייתי פוגש מישהו עם עיניים בצבע בורדו, זה היה קצת מוזר.. אבל בשביל לעזור קצת... אוטו: בורדו או כחול ים. נעליים: שחור. עיניים: חולה על הירוק שלי:) גיטרה: סאן-ברסט (זה כזה שחור בשוליים, ונהייה צהוב או אדום אש כלפי פנים.. שונות... צבעים של שקיעה, צבעים של יער, שלג לבן-לבן.. מספיק צבעים אהובים...? אהממ... זהו.

Cobe1982

New member
זאת היתה הארה.

וזה פשוט התאים לו. איגי לאוטו הזה היה כמו לינג לסיני או ראג`י באבא להודי... פשוט ישב עליו בול. כשאת נותנת שם לאיזה חפץ חשוב, את נותנת לו קצת מהאופי שלך, וקצת אופי משלו.. ככה זה... זהו.

bali

New member
מנהל
קובי, איך מכינים קבוקים? ../images/Emo12.gif

Cobe1982

New member
לוקחים 100 גרם בוטנים, ליטר מים,

מחממים עד לרתיחה, מוסיפים 5 גרם מלח, מערבבים היטב, מורידים מהאש, מקציפים 3 ביצים ומוסיפים, מכניסים לתנור, מחממים כשעתיים בטמפרטורה של 300 מעלות, מוציאים וישר מכניסים לסיר עם מי-קרח, מוסיפים 1קילו סוכר ו200 גרם גבינה מותכת, מכניסים למיקרו, טובלים מברשת ביצים בקצת שמן תינוקות, מזגגים את העיסה, שופכים הכל לפח גדול, יורדים לפיצוציה וקונים שקית קבוקים. אהממ...זהו.

bali

New member
מנהל
פשש! ../images/Emo45.gif אני רושמת שאנסה

להכין לאחי חחחח לא הבנתי מה הקשר של הגבינה המותכת אבל סלחתי לך, קבוק!

Stripperella

New member
יאללה גמני שואלת......./images/Emo3.gif

איך הגעת לפורום? תתאר את עצמך בשלוש מילים: משקה אהוב: המילה שאתה הכי אוהב להגיד: הדבר שאתה הכי מיוחד שאתה זוכר בחיים שלך:

Cobe1982

New member
אהממ...

איך הגעתי? שמעתי שכמה אנשים שאני מכיר מפורומים אחרים פה, אז באתי לראות הכצעקתה.. אני ב3 מילים...? 1בלתי 2ניתן 3להגדרה... משקה אהוב... צ`אי בקפה-נט בירושלים, או גולדסטאר מהחבית בפאב.. חוויה משמעותית ובלתי נשכחת.. אני עכשיו ליד דקלה, לא עולה לי שומדבר יותר טוב:) המילה שאני הכי אוהב להשתמש בה...זהו!

בשלולית

New member
יאאא איך שכחתי מהפינה הזאתתת

איזה פינה מאדדדדדליקהההההה וול... השאלות.... איפה שירתת (משרת.....)? מה למדת בתיכון? מה עושה היום (מה אתה מתכוון לעשות אחרי הצבא......)? מה הגובה שלך? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי אוהב ללבוש? על מה דבר ראשון אתה מסתכל בבחורה? סתם השאלות שעלו לי לראש.. בינתיים

Cobe1982

New member
צבא.. גדוד לביא. חי"רניק..

תיכון- ביולוגיה, כימיה, מחשבים, חקלאות, מתמטיקה5, אנגלית5... סה"כ יש לי 38 יחידות... אחרי הצבא אני רוצה לעשות קצת כסף באבטחה או בעבודה שחורה, וללכת ללמוד פסיכולוגיה. מה הגובה שלי? 1.80 פלוס כמה, לא סגור בדיוק.. מה אני אוהב ללבוש...? חולצות כפתורים, מכנסי כותנה רחבים או דגמ"ח, בוקסר עם סמיילי וגרביים של פו הדב... על מה אני מסתכל בבחורה? על האופי והאישיות (אני לא זוכר איזה מהם זה השד הימני ואיזה השמאלי)

מיטללל

New member
שאלות קצת יותר רציניות...

- מה הדבר הכי מגעיל שאי פעם עשית למישהי ? - מה הדבר הכי מדהים שמישהי עשתה לך ? - מה החלום שלך ? - ממה אתה הכי מפחד ? - למה אתה רוצה להיות פסיכולוג ? - מה היה היום הכי מאושר בחיים שלך ? - טוב לך בצבא ? - אם יכולת לשנות בך דבר אחר, מה היית משנה ? - אם יכולת לחזור לרגע אחד בחיים שלך אחורה ולשנות אותו, מה הוא היה ?

Cobe1982

New member
../images/Emo58.gif

- מה הדבר הכי מגעיל שאי פעם עשית למישהי ? חילזון.
מלקק אותה בצוואר ואז אומר לה: "זה לא אני, זה חילזון" הייתי מאנייק ולחצתי על בתולה. תיקנתי את עצמי. - מה הדבר הכי מדהים שמישהי עשתה לך ?
אמרה לי שהיא אוהבת אותי
- מה החלום שלך ? תמיד להסתכל אחורה, לשמוע את my way של פרנק סינטרה ולהזדהות עם כל שורה ושורה. - ממה אתה הכי מפחד ? יתושים.יש בהם משהו מרושע.
גם אנשים שקוראים להם איגור. סתם.. אני מפחד לאבד את מה שאני רגיל שיש לי, ועוד יותר את מה שהתאמצתי להשיג. - למה אתה רוצה להיות פסיכולוג ? כמו שדקלה אומרת- אני פשוט הגיוני מדי. והקטע המעצבן הוא שאני רואה לעצמי צורך לפזר היגיון מסביבי... - מה היה היום הכי מאושר בחיים שלך ? כל יום. בעיקר כשאני אוכל. אבל אם תשאלי אותי בעוד 42 יום, אני אענה שללא ספק- אתמול! - טוב לך בצבא ? ע"ע תשובה לשאלתך הקודמת
אבל בד"כ לא חרא מדי. בואי נגיד רק שהצבא מעולם לא השפיע על מצב הרוח שלי, רק על הזמן שלבית היתה הזדמנות להשפיע.. - אם יכולת לשנות בך דבר אחר, מה היית משנה ? אני עובד על זה... אני חייב להגיע למשקל מינימום(עוד 10 קילו אני שם!!!) - אם יכולת לחזור לרגע אחד בחיים שלך אחורה ולשנות אותו, מה הוא היה ? כלום. אפקט הפרפר ראית? גם הרגעים הכי חרא בחיים הביאו אותי למי ומה שאני היום, ואם אני אשנה אותם, זה יכול להביא אותי למקום זר... חוצמזה אני טוען שאין כזה דבר בזבוז/פיספוס, אלא רק שיעורים יקרים יותר ויקרים פחות. העיקר הוא ללמוד מטעויות. מה שכן, אם תשאלי אותי על באיזה רגע בחיים הייתי נוהג אחרת אם היה קורה היום- על זה אני אענה שכל צעד שתוצאתו פגיעה באחרים או בי בכל צורה שהיא, אני אשקול אחרת. זהו.

Cobe1982

New member
*אייקון מסמיק*

כן, לפעמים רושם ראשוני הוא אכן מטעה

למעלה