ראיון עם הערפד

מיטללל

New member
ראיון עם הערפד

כל יום חמישי, יבחר חבר פורום אחד, שיהיה ה"ערפד" לאותו שבוע. יפתח שרשור בו כל חברי הפורום יכלו לשאול אותו שאלות אישיות וכלליות, רציניות ומשעשעות. והערפד יצטרך לענות עליהם. ביום חמישי הבא יבחר על ידי ערפד חדש.. מותר ואף רצוי להמר מי זה יהיה
והפעם...
fishey
נתחיל עם..... - איך קוראים לך? שכחתי... - מה שלומך היום ? - יש לך כעת בת\בן זוג ? - איזה שיר אתה הכי אוהב ? - מה הצבע האהוב עליך ? וזהו...!

apl

New member
שאלות לות לות../images/Emo182.gif

מתוקף היותי תלמידת קלקלה(כלכלה לקשיי ההבנה שביניכם) אשמח להעלות כמה שאלות בתחום הפיננסי(כספי). 1-כמה כסף יש לך כרגע בחשבון הבנק,עו"ש? 2-האם יש לך פקדונות,וכמה? 3-אם ענית על שאלה מס' 2 חיובי,אנא השאר את פרטי הפקדונות ופרטיך האישיים:שם+שם משפחה,מס' ת.ז,מס' חשבון בנק,מס' סניף,וקוד אישי(אם יש). 4-האם אי פעם הגעת למצב של אוברדראפט(מינוס בשפת העם)? 5-אם וכאשר הגעת למצב של אוברדראפט בחשבון הבנק שלך,אנא פרט: מה היה סכום הכסף שאליו "גלשת"(לא מצאתי מילה טובה יותר),תוך כמה זמן החזרת את החוב,מה היה גובה העמלה ששילמת,ומאילו אמצעים שילמת?(מה שמוביל לשאלות הבאות). 6-האם אתה עובד? אם כן-פרט: במה?כמה זמן?האם אתה נהנה שם(אל תענה על השאלה הזו)? מה גובה המשכורת?פרט: -נטו. -ברוטו. -טרה(לא צריך). 7.האם אתה משלם משכנתא? אם כן-פרט. אם לא,ענה על סעיפי השאלות הבאות: אם אתה גר עם ההורים ענה על השאלות הבאות,אם לא-עבור הלאה: -הם אוהבים את העובדה שאתה "מסתובב בין הרגליים" כול יום כול היום? -מה מכינים לך לאכול בצהריים? -המיטה בבית(=בחדר)היא "ספפה" של חברת עמינח בע"מ? -יש לך תוכי בחדר? -התעלם מסעיפי השאלות בנ"ל.אני חושבת שזזנו מעט מתחום השאלות בנושא הפיננסי,נחזור לשלנו. 7-על מה אתה "מוציא כסף"(לכלכלנים אמיתיים אסור להגיד "מבזבז")לרוב? 8-האם אתה משקיע בבורסה לני"ע(ניירות ערך=מניה,אג"ח)? 9-מה אתה חושב על המדיניות הפיסקאלית שאדוננו ביבי נקט בה בהחלטותיו האחרונות?היא יעילה לדעתך? 10-כמה מטבעות של 10 אג' יש לך בארנק ברגע זה ממש? 11-אם יש לך יותר ממטבע אחד של 10 אג',הטל אותו על הרצפה והגד לנו מה יצא.עץ\פאלי? 12-אם יצא לך עץ,ענה רק על השאלות הזוגיות שהצגתי לך בפורום זה-"מלחמת המינים";#909. 13-אם יצא לך פאלי," " " " " " האי-זוגיות" " " " " " " " " " " " " " " " ";#909,עוד כ-4 שעות בלבדיום שישי ה-13,עבור(עד אז)על כול השאלות,אם לא תעשה כבקשתי,מחר בלילה(ביןשישי ה-13 ליום שבת)יקרה לך משהו(שים
שלא אמרתי שיקרה לך משהו מפחיד),אני "רק" כלכלנית.

fishey

New member
תשובות לחלחלנית ....

המון שאלות ..אז בואי נתחיל בזה שאני "עצמאי" ..עם כל הבלאגן של תיק במע"מ מס הכנסה וכד'... לגבי המינוס תלוי באיזה חשבון ...בעיקרון לא עובר את תיקרת האשראי (-5000) חוץ מפעמים חריגות שיש כיסוי כמה ימים אחרי... המשכורת כרגע לא משהו ..עדיין בהיתפתחות אני גר בבית עם אימא אני לא משלם משכנתא יש לי כלבה לא תוכי ואני ישן על פוטון וחצי רוב הכסף הולך על ...כל מני ... כרגע אין לי כסף בבורסה ..זמני ... אין לי 10 אג' בארנק ניראה לי עניתי על הכל ...עוד משהו ...

apl

New member
איי איי אני קלקלנית,לא מה שאתה רשמת

ולא ענית על כול השאלות,אז בבקשה ממך: -2 -3(חשוב חשוב!) -6(גובה המשכורת כעצמאי). -9 טודע מראש.

fishey

New member
המשך ...

2 אין ..כמה שזכור לי אין לי פק"מ 3 לא רלוונטי 6 - על הפנים ...כרגע עדיין משקיע את המשאבים בלהיתפתח ..זאת אומרת שאין לי שום מושג כמה נישאר באמת כי ברגע שיש כסף נזיל אני מנצל אותו למטרות של העסק לרוב . 9 . תיראי ...יש משהו חכם במה שהוא עושה למרות שלפ דעתי הוא יכל לעשות את זה קצת אחרת כלומר נחמד שהוריד את המע"מ והמיסים ...אבל היורו עלה אז זה לא שינה הרבה לעומת זאת לפי דעתי זו טעות להריד את הסיבסוד על הלחם מבחינה חברתית למרות שזה פוגע במאפיות...בקיצור יחיסת למה שאפשר לצפות מהגלמים שיושבים שם הוא יחסית בסדר זהו

pain is MY love

New member
נמאס לי!

אני גם רוצה להיות ערפדית!!!!!
אבל בגלל שיש הבדל בין הרצוי למצוי לפחות אני אראה את פרצופי בשירשור הערפד הגדול ואוסיף לו כמה שאלות משלי
אז ככה:
מערכת יחסים אחרונה- פרט נמק הסבר והבא דוגמאות...
מהו החפץ שהכי יקר לליבך? ומדוע?
סקס, סמים, אלכוהול, סיגריות- למה מאלה אתה מכור (ואל תכחיש
)
אתה טיפוס של בילוי ביתי בפיג'מה או של קריעת הרחבות במועדונים?
אם היו נופלים עליך מיליון דולרים מרשרשים ברגע זה. מה הדבר הראשון שהיית קונה בהם? טוב עכשיו אני סקרנית!!! יאללה יאללה לענות!

fishey

New member
אז ככה ..

מערכת יחסים אחרונה רצינית כבר לא היתה לי הרבה זמן ...בתקופת התיכון היתה האחרונה שזה כמה שנים טובות ....ות'אמת זה רק ביגלל שאני פארש פריט הכי חשוב ...ניסיתי לחשוב על זה ולא עלה לי בראש משהו ספציפי ...אני אחשוב של משהו ואענה בהמשך ס ראשון ..לא מכור ....אבל אים יוצא אז למה לא ס שני ..לא מכור מידי פעם אים יש זה מישתנה ... אלכוהול מינימום 2-3 בשבוע יושב ב"פאב" הקבוע ימי שישי שאלו ימי השתיה העיקריים שתה בין 1-2 ליטר בירה אים זה אמצע השבוע (שכמעט לא יוצא בזמן האחרון) אז רק חצי ליטר ..ורק גינס אוהב גם יין וויסקי חוץ מיזה לא שותה כלום סיגריות ..זה מגעיל אותי ..טוב בעצם לא כל כך אני מעשן רק בסופ"ש עם הבירה!!! בקיצור אני מעשן מעט מאוד מישתדל שלא רק אם יש מצב רוח .... דרך אגב בצבא הייתה תקופה שעישנתי מקטרת בילוי ..אני לא כל כך אוהב את המועדונים של היום מצד שני אני אוהב לצאת ואם היו נופלים לי מליון דולר ..הייתי מגייס עוד 19 מליון וקונה את דומינוס פיצה ... או שקונה איזה בית דירות קטן בשביל ההשקעה ..ושיגיע אח"כ הכסף מהרווחים נבזבז אותו כבר על משהו .. 0

מיטללל

New member
גלעד

הסבר את המשפט: "בתקופת התיכון הייתה האחרונה שזה כמה שנים טובות..... ות'אמת זה רק ביגלל שאני פארש פריט..." מה זה פארש פריט ?
אתה רוצה בכלל קשר רציני עכשיו? מתי בפעם האחרונה היית מאוהב ?

fishey

New member
פארש ...

זאת אומרת שעד שיש איזה משהו טוב ביד אני איכשהו מצליח לאבד אותו ... לגבי קשר רציני ...בכיף מאוהב בפעם האחרונה ...ואי שאלה קשה ... אני לא מתאהב כל כך בקלות

מיטללל

New member
מתי בפעם האחרונה איבדת

מישהי שהייתה פטונציאל למשו טוב ? ואיך זה קרה?.... (אם זה הופך לפולשני מדי, אל תענה)

fishey

New member
לפני כמה חודשים...

אבל יש עוד משהו ששכחתי לכתוב מקודם בקטע של פארש וזה שאני שונא להיות נודניק כלומר אני אתקשר למישהי פעם פעמיים אים אני אראה שלא זורם טוב או שאין היתקשרות מהדצ השני אני ממש לא אמשיך לנסות ...אני שונא את המישחקים האלו שרק צד אחת מתקשר ומנסה ליזום והפעם האחרונה שיצאתי פארש פני כמה חודשים ..מסיבות שעדיין נחקרות ..

fishey

New member
תשובות ל"בוס"

אני גלעד שלומי היום בסדר ..למרות שאני קצת עייף ... אין לי כרגע בת זוג שיר ...יש הרבה אין אחד שהכי זה מישתנה עם המצב רוח אבל רק לידע כלילי אני שומע: rock קצת metal (נישאר מהתיכון) progresive rock gothic רוק ישראלי כמובן קצת אלקטרוני ג'אז רגאי וזהו ניראה לי ... צבע : כחול

black side

New member
שאלה

ספר את המקרה הכי כואב/פאדיחה/ שמח/עצוב.. או כל מה שעולה לך לראש, רק חשוב שזה יהיה זיכרון חזק שלך וסיפור מעניין;)

fishey

New member
וואי זה קשה ...אני אכתוב בהמשך ...

אים אני אמצע ...

סוזן50020

New member
תורה של מלכת השאלונים ...../images/Emo47.gif

מי היא נערת חלומותייך?
אם היו נותנים לך שלוש מתנות לבחירה: 1) מכונית 2) אהבה אמיתית ונצחית 3)שק של 50 מיליון דולר אבל מרשים לך לקחת רק מתנה אחת מתוך שלושה אז מה היית בוחר?
מה אתה הכי מעדיף מבין תכונות אופי הבאות שיהיו אצל בת זוגתך(גם אם אין שום תכונה שחיבבת, עלייך לבחור את זו שהכי סבירה בעינייך): 1)הנודניקית(שלא מפסיקה להתקשר אלייך או להדבק אלייך בזמנך הפנוי) 2)הפראית (שמתנפלת עלייך בנשיקות בכל הזדמנות ולובשת חוטיני מנומר) 3)המתוקה(שתפנק אותך כשאתה עצוב) 4)המעצבנת (שלא תוותר לך בריבים קטנים, מנצחת אותך בכל מיני משחקים) 5)המושלמת (לובשת אלגנט, ועם חיוך של מיליון דולר, וגם חוכמה אצלה יש בשפע אבל צפונית...) 6)אחת מחבר'ה (אחת שיש לה צחוק רועם וכל הזמן מסתובבת עם בנים) 7)הגאונה (תביס אותך בשחמט, ותתקן אותך בכל פעם שתאמר משפט לא תקין מבחינה לשונית) 8)נחמדה(במילה אחת...נורמלית) וזהו...לבינתיים!

השאלות שלי...

דרך אגב סוזן, התשובה הראשונה בשאלה השניה שלך היא די מיותרת כי מי שיקח את השק של ה 50 מיליון דולר יוכל לקנות 1000 מכוניות. טוב אז לשאלות : 1. היית משחק פעם פוגים? 2. באיזה גיל הייתה לך את החברה הראשונה? 3. מה עשית בצבא? 4. אתה שומע לד זפלין? 5. ציין חיה שאתה אוהב וחיה שאתה שונא. 6. מהי הבירה המועדפת עלייך? 7. שוקולד מועדף? 8. איזה גיטרה יש לך בבית? 9. מהי מערכת היחסים הכי ארוכה והכי קצרה שהיתה לך? 10. להקה מספר 1 בשבילך?

fishey

New member
אחלה שאלות ולתשובות ...

1. לא הייתי גדול מידי אבל היה לי אוסף קטן של פוגים ניראה לי שהוא עדיין קיים 2. 14.5 3 . מודיעין שדה ..ששש אסור להגיד ..לגבי תפקידים אז הייתי סמל צוות ומדריך לקראת סוף השירות 4. בטח ..מה זאת השאלה הרטורית הזאת ..יש לי את כל ה חמישה הראשונים + איזה הופעה 5 אני אוהב כלבים , כרגע יש לי רק אחת אבל פעם גם היו שלושה בבית וחיה שאני שונא : נדל זו באמת חיה מגעילה 6. גינס ..ץ מיתפשר על מרפיס ..כרגע חזרתי מהפאב אחרי 2 ליטר ..טעים 7. חלב עם אגוזים 8 יש ליט קלאסית וחשמלית ועוד גיטרה שהבאתי מהודו 1/2 נפח שהיא קצת הרוסה כבר 9 חצי שנה הכי ארכה הכי קצרה בערך 3 שבועות . 10 נושאי המגבעת ולד זפלין ממש אהבתי את השאלות 4.

למעלה