ראיון עם הערפד

מיטללל

New member
ראיון עם הערפד

והפעם עם... כמעט 25 כאן תוכלו לשאול את כל מה שרציתם אך פחדתם לשאול משאלות אישיות עד שאלות משוגעות לכן על זה

קטרפי

New member
לי יש כמה שאלות ../images/Emo110.gif

האם היית רוקדת אם הייתי מבקש ממך לרקוד
האם היית בורחת ולא מסתכלת לאחור
האם היית בוכה אם היית רואה אותי בוכה
האם תצילי את נשמתי הלילה
האם היית רועדת אם הייתי נוגע בשפתייך
האם היית צוחקת
בבקשה אמרי לי זאת האם היית מתה בשביל האחד שאת אוהבת
חבקי אותי בזרועותייך הלילה

כמעט25

New member
פשש איזה רומנטיקן..תירגמת את אנריקה

ואם מדובר בגבר של חיי..... אעשה הכל כדי שיהייה מאושר לצידי...

אפים1000

New member
כמעט, רגע לפני...

1. אם היית מגלה רגע או יום לפני נישואייך שבעלך המיועד בגד בך לפני שנה האם היית מבטלת את החתונה או מוותרת?... 2. אם היית מגלה רגע או יום לפני נישואייך שבעלך עקר ולעולם לא יהיו לך ילדים, מבטלת או נשאת? 3. אם היית מגלה רגע או יום לפני נישואייך שבעלך חולה במחלה סופנית, מבטלת או נשאת? 4. האם היית מצפה לאותן תשובות לו זה היה הפוך והוא היה מגלה רגע לפני את 1,2,3? ... אגב, הכל מהחיים...

כמעט25

New member
התקלת אותי מודה...../images/Emo67.gif

1. לא הייתי מבטלת כ"כ מהר...אבל אולי הייתי דוחה אותה ומבררת עם בעלי לעתיד למה הוא בגד? מה היה חסר לו? ואם זו הייתה רק פעם אחת? ואם היא הייתה חסרת משמעות?--זה כבר היה עוזר לי להחליט. 2.שומדבר! אמנם מדכא..אבל מתחילים יש בטיפולי הפרייה וכל האופציות האחרות שיש. 3.נשארת בהחלט 4.כן...

זכוכיות

New member
לי יש שאלות ../images/Emo9.gif

1. מה הספר האהוב עליך? 2. מה הספר האחרון שקראת? 3. מי הסופר האהוב עליך? 4. כמה שעות את מבלה מול המחשב ביום ממוצע? 5. למה "כמעט 25"?

כמעט25

New member
איזה שאלות כייפיות אחותי!!../images/Emo24.gif

1. IT-של סטיבן קינג 2.הנזיר שמכר את הפרארי שלו 3. נעמי רגן 4.תלוי...בדר"כ שעתיים. 5. כי זה הגיל שלי

Trinity0

New member
הרבה שאלות../images/Emo9.gif

מאיפה את? את צמחונית/טבעונית? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? מה צבע העיניים שלך? כמה אחים? יש פירסינג/קעקועים? מה הצבע שאת הכי אוהבת? עברת פעם על החוק? איך? מעשנת? זהו

כמעט25

New member
בכייייף!

אני מאיזור רחובות.
לא צמחונית ולא טבעונית ובכ"ז אנמית...
השיער שלי כרגע הטבעי שלי...חום כהה. בטח שצבעתי! היה לי אדום, פסים, שאטני...
עיניים חומות. אנחנו שלושה ואני האמצעית.
יש לי קעקוע של עקרב צהוב(כי הוא הכי מסוכן וכי זה המזל שלי) כבר 8 שנים והיה לי פירסינג בלשון 6 שנים.
הצבע האהוב עליי ירוק!!!
כן....עברתי...נסעתי מעל המהירות המותרת, העתקתי במבחן, בגיל 16 היו לי חברים שהיו "משאילים" אופנועים והייתי מצטרפת אליהם במרדפים, נהגתי עוד לפני שהיה לי רישיון ואני גם סטלנית גאה...
וכן...מעשנת.

אז...

מה את עושה בימים אלו? עבודה/לימודים/התבטלות
מה עשית בצבא? מה את הכי אוהבת לאכול? יש חבר?
ולסיום-יש לך מוזרויות שיעניין אותנו לשמוע עליהם?

כמעט25

New member
אז ככה......./images/Emo98.gif

אני לפני לימודים ובנתיים עובדת כדיילת פרוייקטים בת"א. בצבא עשיתי הרבה ריתוקים, עונשים ובעיקר צרות...חחחח ייעדו אותי להיות קרבית (הבחורה הכי פדלאה ביקום) עשיתי טירונות 03, פסלתי תפקיד(מזל שהיו לי קומבינות) והפכתי לפקידה... אין לי חבר, אבל יש כמה באופצייה (מחר יש לי דייט תחזיק לי אצבעות) מוזרויות?....אמ...יש לי מחלה של מקלחת!! אני חייבת חוץ מהמגבת גוף שיהייה לי מגבת פנים ומגבת רגליים שהן רק שלי! והמקלחת צריכה להיות מצוחצחת לפני שאני נכנסת, אני נוראאא טמפרמנטית מה שאומר שאני כועסת, סולחת, צוחקת ובוכה בשניות.. אה כן ואני אוכלת תמיד בסדר מסויים...שריטה שלי...חחח

Cobe Anan

New member
רק אל תספרי את כל זה לקרבן המיועד..

שלא יחטוף "רגליים קרות"... תני לו עוד איזה דייט או שניים, ורק אז תתחילי לטפטף וידויים על השריטות שלך:) אה.. ושיהיה בהצלחה! (כדאי שיהיה.. השעון הביולוגי שלך מתקתק...)

הממממ

אם יכלת לצאת עכשיו עם מישהוא מפורסם מי זה היה? אם יכלת לחזור אחורה בזמן לאיזה רגע זה היה? מה הגובה שלך..?.. סלים טועמה מחבל..?.. דל פיירו תותח..?.. באיזה מקצוע היית רוצה למצוא עצמך עוד 10 שנים..? מה עוד היית רוצה לעשות בחיים ולא יצא לך..? היית עם יותר מבן אחד פעם..?.. עם בת..?.. איזה צבע עיניים יש לך...? איזה צבע את אוהבת..? שלוש בקבוקי בירה יפילו אותך לריצפה..? תיכננו אותך או שיצאת בטעות..? מה את חושבת על השאלות שלי..?

כמעט25

New member
איזה גנוב אתה אחי../images/Emo6.gif

אם יכלת לצאת עכשיו עם מישהוא מפורסם מי זה היה? טובי מגווייר, ריאן פליפה....לא חסר.. אם יכלת לחזור אחורה בזמן לאיזה רגע זה היה? לרגע שהתאהבתי בפעם הראשונה... מה הגובה שלך..?..1.68 סלים טועמה מחבל..?..סלים טואמה מחבלללללל דל פיירו תותח..?..כשאני אכיר אותו אני אספר לך באיזה מקצוע היית רוצה למצוא עצמך עוד 10 שנים..? מנהלת גן פרטי. מה עוד היית רוצה לעשות בחיים ולא יצא לך..? מערכת יחסים רצינית היית עם יותר מבן אחד פעם..?.. עם בת..?..לא..אני מאמינה באינטימיות של סקס, זה לא אמור להיות המוני! ועם בת רק התנשקתי וגם זה במשחק.. איזה צבע עיניים יש לך...? חום איזה צבע את אוהבת..? ירוק שלוש בקבוקי בירה יפילו אותך לריצפה..? חופשי תיכננו אותך או שיצאת בטעות..? תיכננו תיכננו מה את חושבת על השאלות שלי..? שאתה שרוט חולה נפש וזה למה אני אוהבת'ותך

Cobe Anan

New member
*נתי....

זה קיצור של נתנאלה או של ענת? *איזו מוזיקה את אוהבת? מה הלהקה הכי הכי בעולם? *מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה (ז`תומרת.. יותר גדולה)? *מתי היתה הפעם הראשונה ש... : התנשקת עם מישהו? שכבת עם מישהו? אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? (לא הורים/ אחים/ סבא-סבתא/ חיית מחמד...) *האם אי פעם... : היה לך חבר רציני? בכית בגלל בחור? מישהו גרם לך לחייך ולא להפסיק? איכזבת מישהו שאהב אותך? ממש פחדת ממשהו? *מתי בפעם האחרונה... : אמרת להורים שלך שאת אוהבת אותם? עשית בשביל מישהו אחר משהו שגרם לך להרגיש טוב עם עצמך? קנית בגדים? היית בחו"ל? *יש משהו שחשוב לך לומר, או לספר על עצמך, ואף אחד פה לא שאל, אבל את רוצה לשתף?

כמעט25

New member
אווווואאאההההה

זה קיצור של נתנאלה או של ענת? כינוי של ענת *איזו מוזיקה את אוהבת? רוק ישראלי ולועזי, בוב דילן, ביטלס, סינטרה. מה הלהקה הכי הכי בעולם? שוטי הנבואה *מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה (ז`תומרת.. יותר גדולה)? מנהלת גן פרטי *מתי היתה הפעם הראשונה ש... : התנשקת עם מישהו? בגיל 14 וחצי שכבת עם מישהו? בגיל 20 וחצי ואגב שניהם בנים שונים ושניהם עד היום חברים מאוד טובים שלי וכמובן שאין ביננו כלום. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? (לא הורים/ אחים/ סבא-סבתא/ חיית מחמד...) ממש מאהבה....בגיל 17 וחצי..לצערי *האם אי פעם... : היה לך חבר רציני? לא בכית בגלל בחור? כן מישהו גרם לך לחייך ולא להפסיק? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן(גרמת לי להתגעגע) איכזבת מישהו שאהב אותך? כן לצערי ממש פחדת ממשהו? כן...מלהיות לבד..בגלל זה נסעתי למרכז ודרום אמריקה לבד, לעבוד על עצמי. *מתי בפעם האחרונה... : אמרת להורים שלך שאת אוהבת אותם? לפני שבוע בערך עשית בשביל מישהו אחר משהו שגרם לך להרגיש טוב עם עצמך? בלי להשתחצן אבל כל הזמן! אני ממש אוהבת לעשות מחוות לאנשים ולדעת שגרמתי להם לחייך. קנית בגדים? היום! אל תשאל איזה נזק!!! היית בחו"ל? כן...ב15 מדינות אם אתה מחשיב את סיני. *יש משהו שחשוב לך לומר, או לספר על עצמך, ואף אחד פה לא שאל, אבל את רוצה לשתף? אמ....כן! שהאבירות והג'נטלמניות נעלמה מן העולם ואני מוחה!!

אפים1000

New member
בשמם של האבירים...

הרשי למחות ולקוד לפנייך, ולנשק ידך ולבקשך לזכור את האביים והג'נטלמנים, שלעולם יציעו את שולחנך קודם שולחנם, ישבחוך קבל עם ועולם, יסלחו לך על מעידותייך, יציעו ציטתך לפני מיטתם, ויתמידו בשאלתם: מה עוד תרצי ותאהבי אשת נעורים?... וישירו לך את מילות אלתרמן: אם תרדנה בליל דמעותייך, שמחתי לך אבעיר כצרור תבן. אם תרחפנה מקור עצמותייך, אכסך ואשכב על אבן. אם תאמרי אל מחול לרדת, על אחרון מיתרי אנגן לך. אם תחסר לך מתנת הולדת, את חיי ומותי אתן לך. ואם לחם תאבי או יין, מן הבית אצא כפוף שכם ואמכור את עיני השתיים ואביא לך גם יין גם לחם. אך אם פעם תהיי צוחקת בלעדי במסיבת מרעייך, תעבור קנאתי שותקת ותשרוף את ביתך עלייך... היש אבירות גדולה מזו?...

למעלה