ראיון עם השר בן גביר בערוץ 13 שיענה לשמאלנים על כל השאלות

דגלמנגל

Well-known member

אבל יש שמאלנים מטורללים ששמתי לב שכבר המציאו שאלות מטורללות חדשות. :-D
הוא לא עונה על "שאלות של שמאלנים" ולא מחדש שומדבא שלא אמר כבר בעבר.
צריך היה תחטוף את הבן שלו ולהתנות את שחרורו בשחרור החטופים בעזה / 1,000 סינווארים.
אילו זה קרה, אני בטוח שהיינו שומעים ממנו זמירות אחרות.

רוב הזמן נח

Well-known member
הוא לא עונה על "שאלות של שמאלנים" ולא מחדש שומדבא שלא אמר כבר בעבר.
צריך היה תחטוף את הבן שלו ולהתנות את שחרורו בשחרור החטופים בעזה / 1,000 סינווארים.
אילו זה קרה, אני בטוח שהיינו שומעים ממנו זמירות אחרות.
איזה "חכמים" אתם שם בשמאל.

כל הנקודה הבסיסית היא שמי שמעורב ריגשית אסור לו להשתתף בקבלת ההחלטות בנושא. בגלל זה בשמאל תמיד מקבלים החלטות גרועות.

דגלמנגל

Well-known member

כל הנקודה הבסיסית היא שמי שמעורב ריגשית אסור לו להשתתף בקבלת ההחלטות בנושא. בגלל זה בשמאל תמיד מקבלים החלטות גרועות.
אוףףף!!!!!! אתה לא יודע כמה שאתה צודק.
מי שמסובך עד צוואר במשפט פלילי וצפוי ללכת לכלא, אינו יכול לנתק את רגשות הפחד שלו, מקבלת החלטות, שעלולות לזרז את תהליך הרשעתו.
אחד כזה - בימין או בשמאל - תמיד מקבל החלטות גרועות.

רוב הזמן נח

Well-known member
אוףףף!!!!!! אתה לא יודע כמה שאתה צודק.
מי שמסובך עד צוואר במשפט פלילי וצפוי ללכת לכלא, אינו יכול לנתק את רגשות הפחד שלו, מקבלת החלטות, שעלולות לזרז את תהליך הרשעתו.
אחד כזה - בימין או בשמאל - תמיד מקבל החלטות גרועות.
אם היית חושב שאני צודק , לא היית רושם את השטויות שרשמת קודם.

דגלמנגל

Well-known member
אם היית חושב שאני צודק , לא היית רושם את השטויות שרשמת קודם.
אילולי היית מורעל ושטוף מוח, בחלוקת עמישראל לימין ושמאל ומאשים באופן אוטומטי את השמאל, היית מבין שמי שמנוע מקבלת החלטות נבונות, הוא "ביבי מלך הימין". אבל ראייתך הסלקטיבית פוגעת אנושות בכושר השיפוט שלך.
אתה רואה, אפשר לכתוב שאתה מדבר שטויות, מבלי לכתוב את המילה "שטויות".

רוב הזמן נח

Well-known member
אילולי היית מורעל ושטוף מוח, בחלוקת עמישראל לימין ושמאל ומאשים באופן אוטומטי את השמאל, היית מבין שמי שמנוע מקבלת החלטות נבונות, הוא "ביבי מלך הימין". אבל ראייתך הסלקטיבית פוגעת אנושות בכושר השיפוט שלך.
אתה רואה, אפשר לכתוב שאתה מדבר שטויות, מבלי לכתוב את המילה "שטויות".
אתה מתבלבל ביני לבין אנשים אחרים. אם היית קורא מה שאני רשמתי כאן בשנים האחרונות, לא היית חושב שאני ביביסט.

1ספי11

Well-known member

אתה מתכוון לזה?

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה מתכוון לזה?
אולמרט הוא עבריין מורשע ואסיר לשעבר.

רוב הזמן נח

Well-known member
כשנתניהו נשא את הנאום הזה אולמרט עדיין לא הורשע.
הוא היה במצב של נתניהו היום.
ביבי הרבה יותר זמן לכאורה במצב הזה ועדיין אין כלום. זה מרמז על משהו. אז אתה צריך סבלנות עד שבית המשפט יחליט ובנתיים לפי החוק ביבי יכול להמשיך בתפקידו.

1ספי11

Well-known member
ביבי הרבה יותר זמן לכאורה במצב הזה ועדיין אין כלום. זה מרמז על משהו. אז אתה צריך סבלנות עד שבית המשפט יחליט ובנתיים לפי החוק ביבי יכול להמשיך בתפקידו.
כי אולמרט עשה את הדבר המתבקש והתפטר .
נתניהו לוחם בכל כוחו כנגד בית המשפט.

רוב הזמן נח

Well-known member
כי אולמרט עשה את הדבר המתבקש והתפטר .
נתניהו לוחם בכל כוחו כנגד בית המשפט.
אולמרט הוא ההיפך מדמות מוסרית.
הוא שיקר וחמק מהדין. ורק בגלל שזקן פתחה עליו הוא במשפט הנוסף נשלח לכלא.

אותו הדבר בהתפטרות שלו. הוא עשה אותה כי איבד את כל התמיכה שהיתה בו ולא בגלל שהבין שהוא מוסרית צריך לעשות את זה.

למעלה