Never Had a Nick
New member
ראיון עם טוקיו ב3fm
ביל, איפה קנית את הג'קטי עור שלך אני חושב שהם ממש מגניבים! ביל:זה תלויף אין לי חנות ספציפית בה אני קונה אותם. רוב הזמן אני הולך לקניות ומוצא דברים במקרה. בהמבורג אתה יכול למצוא הרבה מהחנויות יד-שנייה שבהם אני מבקר לפעמים. האם אי פעם רציתם לכת עם מעריצות יום אחד, לראות מה הן עושות? ביל:אני חושב שזה מאוד מעניין כי המעריצות מכירות אחת את השנייה ומכירות חברות חדשות. אני כן חושב שזה מעניין לגלות מה המעריצות עושות כל יום ואיך הן רואות דברים (?!?). אני בהחלט רוצה לעשות את זה מתישהו. אתה יודע מה זה טווינסט
? ביל:מה זה מה? שדרן:אני לא יודע, אז אתה לא יודע? ביל:בכלל לא, לא שמעתי את המילה המדיוקת. ביל, כמה זמן אתה רוצה לתת לשיער שלך לגדול? ביל: או, ובכן, אני הולך ךספר מדי פעם ו...אני לא יודע. אין לי באמת אורך שאני רוצה שיהיה (לשיער). לא ישבתי שם (במספרה) ואמרתי אוקי, השיער שלי חייב להיות כזה ארוך. חפעמים אני הולך לספר יותר ולפעמים פחות ואז הוא גדל, זה פשוט ספונטני אני לא באמץ יודע כמה ארוך.. טום: :-Oארוך כמו הז** שלי *פה פעור* כמה נעלים יש לך, השאלה מופנת לביל אני חייב להגיד שאלה שאני לובש בד"כ הן 5 זוגות של נעליים. שאלה חפרנית אין לי כוח לתרגם ביל, הציפורניים היפות שלך אמתיות? כן, (צוחק), כן הן כן. אני עושה אותם בעצמי. למה לא ניגנתם את "Nach dir kommt nichts" בסיבוב הופעות של זימר 483? טום:אוה, אולוהים אין לנו סיבה מסוימת התחלנו להכין את הסיבוב הופעות והכנו רשימת שירים והשיר הזה לא היה שם. אין לזה ממד סיבה. האם יש לכם מוזיקה של טוקיו הוטל על האיפוד ומה אתם חושבים כשאתם שומעים את זה טום: יש לי את כל השירים, כל הרצועות בונוס, כל האלבומים והכל על נגן אמ פי 3. יש לנו גם הרבה יותר מזה שאנשים אחרים בכלל לא שמעו. הרצועות שאנחנו מקליטים ודמואים אז כן, יש לנו תמוזיקה שלנו על האיפודף כן. ביל:אני מוכרח להגיד שבהתחלה אתה חייב להתרגל לזה. כשאתה שומע את הקול שלך כשאתה שר, זה ממש מצחיק. אני חושב שזה קורה לכולם כשהם שומעים את עצמם. אף אחד לא אוהב לשמוע את עצמו שר או מדבר, וזה כולל אותי. כששמעתי את עצמי בפעם הראשונה הורדתי את האוזניוץ במהירות כי לא רציתי לשמוע את זה. עם הזמן אתה מתרגל לזה, ואז אתה יכול להיות ביקרותי ולהקשיב לזה ולהשתפר, ברור שזה עדיין מצחיק שמוע את עצמך ברדיו או בטלויזיה. המשך יבוא אח"כ....
ביל, איפה קנית את הג'קטי עור שלך אני חושב שהם ממש מגניבים! ביל:זה תלויף אין לי חנות ספציפית בה אני קונה אותם. רוב הזמן אני הולך לקניות ומוצא דברים במקרה. בהמבורג אתה יכול למצוא הרבה מהחנויות יד-שנייה שבהם אני מבקר לפעמים. האם אי פעם רציתם לכת עם מעריצות יום אחד, לראות מה הן עושות? ביל:אני חושב שזה מאוד מעניין כי המעריצות מכירות אחת את השנייה ומכירות חברות חדשות. אני כן חושב שזה מעניין לגלות מה המעריצות עושות כל יום ואיך הן רואות דברים (?!?). אני בהחלט רוצה לעשות את זה מתישהו. אתה יודע מה זה טווינסט