ראיון עם מרלוס קונן לקראת האירוע של

YardenBu

New member
ראיון עם מרלוס קונן לקראת האירוע של

אינוויקיטה באפריל. זהו, אני מקימה לה מסגד או משהו.
לא מצאתי מישהו לנצל"ש אליו, תדביקו אותי למישהו.
קונן מדברת על הארגון החדש ועל החזרה למשקל 145. חרא של תזמון לעלייה מחדש במשקל, הייתי רוצה לראות אותה מלמדת את ראוסי מאיפה היד נשברת...
http://www.youtube.com/watch?v=oSFfHy5Cu4w&feature=youtu.be

cat food

New member
למה את חושבת שהיא הולכת לדרוס את ראווסי ?

אני באמת לא מבין. אני גם לא מבין למה הניצחון היפה של מיישה טייט עליה נראה לאנשים כאילו זה פוקס.
קונן אכלה שם חניקה יפה במקום שהיא הכי חזקה בו: קרקע.
אז נכון שהיא נתנה את הקרב הכי תחרותי שסייבורג קיבלה וכנראה יכולה לקבל, אבל קודם שנראה אותה נלחמת שוב ומנצחת.

YardenBu

New member
א. כי אני גרופי

ב. יש לה הרבה יותר נסיון, גם על הקרקע. קונן גם סטרייקרית הרבה יותר טובה ובטייט-ראוסי טייט הראתה בדיוק מה ראוסי שווה בעמידה, וזה לא הרבה (בינתיים). אם טייט הצליחה להראות טוב בעמידה מול ראוסי קונן תאכל אותה שם נכון לעכשיו. בעוד שנתיים הקרב הזה היה אולי תחרותי, עכשיו אני לא רואה דרך שראוסי לוקחת את קונן.
קונן-טייט היה קרב מדהים מבחינת קרקע, אבל קונן נראתה שאננה כאילו היא יוצאת לטיול. אני בטוחה במאה אחוז שאם יהיה קרב חוזר קונן תיקח. אני בטוחה ב80 אחוז שאם יהיה עכשיו קאופמן-טייט קאופמן תיקח שוב. אני חושבת שגם לקרמוש ודיוויס יש סיכוי טוב לקחת את טייט. היא טובה, אבל לא מספיק בשביל להיות אלופה לטעמי.

YardenBu

New member
זה כמו שלפני הקרב הזה מישהו היה אומר

שאי אפשר לדעת איך ראוסי בקרקע כי הקרבות שלה שם היו כל כך קצרים. היא קיבלה קצת מכות, נבהלה וברחה למקום שהיא מכירה. אין בזה משהו רע, אבל היא נחשפה פה מבחינת סטרייקינג וקארדיו. מספיק שתהיה מישהי שתצליח להישאר איתה בעמידה סיבוב אחד או שניים כדי לנצח. נכון לעכשיו אני יכולה לראות את קאופמן (בגלל היציבות) ואת קרמוש (בגלל שהיא שדה) נותנות לה פייט.

fatnoam

Active member
לדעתי היא חיפשה הטלה

העמידה היתה כדי שמישה תתקיף והיא תתפוס לה איזה מותן בדרך להטלת ג'ודו.

בלי קשר ראוסי הזו ממש ממש קשוחה, גם אם הכישרון שלה לא הכי מלוטש היא נראית ממש קשה לפיצוח.

YardenBu

New member
כן, לא יודעים איך לאכול את הג'ודו שלה שם

והיא גם נראית חזקה מאוד פיזית.

YardenBu

New member
דרך אגב, שכחתי עוד מישהי שיכולה להוציא את

טייט וגם את ראוסי מהתמונה. שרה מקמן, גם מדליסטית אולימפית (האבקות). לפני הקרב עם טייט הציעו לראוסי קרב נגד מקמן והיא סירבה. מקמן תותחית בקרקע ומשתפרת כל הזמן בעמידה. בקרב היום נגד ראוסי הייתי נותנת 65 אחוז למקמן. לדעתי היא יכולה לנטרל את ההטלות של ראוסי ואפילו הייתי נותנת לה עדיפות קלה בקרקע.

שורדת90

New member
מקמן מול ראוסי

זה יכול להיות קרב מעניין בין שתי מדליסטיות אולימפיות היאבקות מול ג'ודו.
זה נכון שמי שתצליח לעמוד על הרגליים מול ראוסי יהיה לה סיכוי מסויים לנצח. (רק לבנתיים)
אבל בקרקע לג'ודו יש יתרון ניכר על היאבקות. בהיאבקות מספיק ריתוק של שלוש שניות כדי לנצח ואין תרגילי הכנעה.
בג'ודו יש הכנעה בבריח או חניקה וגם הריתוק המנצח צריך להיות 25 שניות. היכן העדיפות של מקמן בקרקע?
לרונדה ראוסי אין מתחרות בקרקע, נקודה. היא מכונת מלחמה משומנת הצורה שהיא מצליחה להכניע את יריבותיה בבריח היא אומנות טהורה. יש שמונה לוחמות MMA שיכולות להעיד על כך.

YardenBu

New member
סיכוי מסויים? לפי איך שהיא נראתה אחרי 4 וחצי

דקות עם טייט, ברגע שהקרב יעבור חצי מהסיבוב השני היא תתן לעצמה נוקאאוט.
ראית קרבות של מקמן? היא משתפרת בכל פעם גם בעמידה וגם בקרקע, ובניגוד לראוסי היא אשכרה מנסה גם לעמוד.
אני מסכימה שיש לראוסי יתרון אדיר על רוב המחלקה בקרקע. היחידות שאני רואה לוקחות אותה שם הן מקמן וקונן. אותי מעניין מה יקרה כשהיא לא תצליח להוריד מישהי לקרקע. טייט אמרה בראיון אחרי הקרב (והיא צדקה לדעתי) שבסופו של דבר מישהו יעלה על הגיימפלאן הנכון וינטרל לה את הארמבר. אם היא לא תיקח את עצמה בידיים ותכניס עוד כמה טריקים לשרוול הבועה שלה תתפוצץ מהר מאוד. אם לטייט היה טיפה שכל והיא לא הייתה זורקת את עצמה כל כך קדימה, לראוסי היה נגמר האוויר בסיבוב הבא ויש מצב גדול שטייט הייתה לוקחת את הקרב, שזה כבר ממש פאדיחות. בתור בן אדם היא נראית לי כמו זבל טהור, אבל אני מודה שהיא מכניסה עוד עניין למחלקה מעולה. יהיה חבל אם היא לא תעמוד בקצב. ועם כל הכבוד לכל השמונה, שכל אחת מהן יכולה להתיישב עלי וזהו, טייט היא היחידה שאפשר למקם אותה במקום טוב. אם היא תנטרל את קאופמן וקרמוש יהיה לי כבוד אליה. אם היא תיקח את קונן ומקמן אחריהן אני אקנה כובע לאכול. בינתיים אני לא רואה את זה קורה.

שורדת90

New member
איך ראוסי נראתה אחרי 4 וחצי דקות?

את כנראה לא מכירה את ראוסי.
ראוסי היא בחורה שלא יודעת להפנים רגשות. זה גם סוד קיסמה, ובטעות חושבים שהיא בלי אויר.
רונדה ראוסי באה מהג'ודו. לזכות באליפות ג'ודו צריכים לעשות לפעמים 6 קרבות ביום אחד, וראוסי זכתה בהמון אליפויות וטורנירים. צריך לזה המון חוסן נפשי ומנטלי, בקרב עם טייט רונדה פשוט התרגשה מהמעמד. בדיעבד וגם לכתחילה לטייט לא היה, אין ולא יהיה שום סיכוי מול ראוסי. כי טייט וראוסי משחקות על אותו מגרש עבודת הקרקע והבדל הרמות גדול. היחידות שיכולות אולי לנצח את ראוסי הן אלה שטובות בעמידה בתנאי שתחזקנה מעמד לא להיגרר לקרקע.
אם טייט שגם היא די חלשה בעמידה הצליחה לגרור לוחמות עמידה מנוסות למים העמוקים של הקרקע ושם להטביע אותן אז ראוסי על אחת כמה וכמה.
למה את חושבת שרונדה היא אדם לא טוב? בגלל שהיא שחצנית? מה לעשות, זה מה שקונה רייטינג באמריקה ורייטינג זה כסף ועובדה שזה מצליח. ראוסי הצליחה למנף את הMMA נשים לשיאים חדשים בגלל שחצנותה המבוימת, זה מה שהאמריקאים אוהבים. בחיים היא בחורה טובה ואיכותית. לדוגמה היא עוזרת לאימה בפרויקט איסוף עשרות מליוני גרגרי אורז למען רעבים ומוכי גורל.

תוך שנה וחצי תצטרכי לקנות כובע מאורז לאכילה.

YardenBu

New member
די נו, היא הייתה בלי אויר. בדקה הרביעית היא

הייתה מעל טייט בנסיון לגראונד אנד פאונד ובמקום לתת יציאת קרמוש-קונן היא שיחקה אותה נונס נגד דייוויס. הייתה יכולה ללטף אותה באותה מידה. פה היה לטייט סיכוי קטן, בקרב הבא אם ראוסי לא תלמד לעמוד ולנשום יהיה לטייט כבר יותר סיכוי. אם היא לא תזרוק את עצמה עליה היא כבר תעשה עבודה קשה פי 2 לראוסי.
חוצמזה, אני לא מתכוונת להיכנס לוויכוחים פילוסופיים, אבל זה לא משנה גם אם היא מוכרת סנדלי משמש בנפאל לילדים רעבים, אם היא לא מכבדת את הבן אדם שלידה זה לא שווה כלום. זה שהיא זבל לדעתי לא יגרום לי לא לרצות לראות קרבות שלה, זה סתם יגרום לי לרצות לראות אותה בצד המפסיד.
אין שום סיכוי בעולם הזה שראוסי לוקחת את מקמן ו/או קונן. בקצב שבו היא מתקדמת עכשיו זה פשוט לא ילך... נצטרך לחכות ולראות

ravens

New member
רונדה אמרה מזמן

שכל הירידות שלה על טייט זה נועד להכניס עניין בקרב וזה לא אישי.
חבר של טייט מפגר והיה צריך להגיב ליציאה של רונדה שתקרע אותו :
את מתה לגעת בי ולכן רוצה לקרוע אותי.

למעלה