ראיון עם נטע הבר:

ראיון עם נטע הבר:

הראיון נערך בתקופה של "לגעת באושר"
היית תלמידה טובה או רעה? נטע: "הייתי תלמידה מאוד טובה. הייתי גם אחת כזאת שלא מבריזה משיעורים. במבט לאחור אני יכולה להגיד שהייתי קצת חנונה". באיזו מגמה למדת? נטע: "ביולוגית". סיוט מימי בית הספר? נטע: "שיעורי הסטוריה". חוויה שזכורה לך בעיקר מנעורייך? נטע: "כשהכבשה שלי מתה היה לי נורא עצוב. קראו לה שולה והיא אכלה רעל ומתה. הייתי באבל והייתי נורא עצובה". כמה טסטים עשית עד שקיבלת רשיון? נטע: "שלושה". מה העבודה הכי מוזרה שיצא לך איי פעם לעבוד בה? נטע: "בילדותי הייתי חקלאית בחממה. הייתי שותלת פרחים אה, וכשהייתי גדולה הייתי מוקדונית". זכורה לך איזו מתנה מיוחדת שקיבלת? נטע: "חבר שלי כתב לי שיר והקדיש לי אותו ביום ההולדת. אח שלו הלחין את השיר וביצע אותו, כי חבר שלי היה זייפן נוראי. הוא הביא לי את הקלטת ביום ההולדת שלי ונורא התרגשתי". מתי התחלת לעסוק בתחום התאטרון? נטע: "זה התחיל בגיל 6 כשהופעתי מול המשפחה שלי בסדר פסח. הייתי מביימת את אחותי ואת הבת דודה שלי. יותר מאוחר הופעתי במסיבות סיום ודברים כאלה, ואחר כך הייתי חלק מצוות בידור במלון "לגונה" באילת במשך שנה וחצי. ואז כמובן התחלתי ללמוד משחק בבית הספר למשחק 'בית צבי' שברמת-גן". מה דעתך על הדמות של אירית? נטע: "אני מאוד אוהבת אותה אבל אני בחיים לא אהיה חברה שלה. היא צבעונית, חייה ובגלל זה אני כל כך אוהבת אותה". יש איזושהי חוויה שזכורה לך מהסט? נטע: "אני חושבת שהתקפות הצחוק של איריס ברנע. איריס היא אישה נורא מצחיקה יש לה צחוק מדבק וברגע שהיא מתחילה לצחוק פשוט לא יכולנו להפסיק. היתה פעם שהנחיתו עלי איזו סצנה שהייתי חייבת ללמוד תוך 10 דקות ופשוט נלחצתי, כמעט בכיתי מרוב לחץ כי הרגשתי שאני לא מסוגלת לעשות את זה. בסוף הסצנה יצאה דווקא טוב". ספרי על פאדיחה שקרתה לך בסט? נטע: "היתה פעם אחת שבאמצע צילום הציצי שלי ברח החוצה. זאת היתה סצנת מיטה, כלומר הייתי לבושה בכותונת לילה כזו והתחלנו לצלם. אף אחד לא ראה אבל הפסקתי באמצע וצרחתי: רגע, רגע, אי אפשר להמשיך הציצי שלי בחוץ! אז עצרו את הצילומים". איך היה לשחק בטלנובלה הראשונה? נטע: "כייף לא נורמלי, פשוט חוויה". מה דעתך הכללית על טלנובלות? נטע: "זה ז'אנר שבא לפנק אותך. אני לדוגמא, הייתי מכורה ל'היפים והאמיצים'." מדוע לדעתך כל כך הרבה אנשים מזדהים עם הז'אנר הזה? נטע: "כי יש בו משהו שאפשר להזדהות איתו בקלות. אני מאמינה שיש המון אנשים כמו עופרה, נדב, נתי ואפילו אירית... יש בו משהו שבורח מהחיים האמיתיים של העם שלנו מצד אחד, ומצד שני יש בו משהו נורא קרוב שלאנשים קל להתחבר אליו". ספרי על גילוי הערצה מיוחד במינו. נטע: "פעם השאירו לי הודעה במזכירה שאני אחזיר לעופרה את התינוק ואפסיק לעשות בעיות. אחר כך נאמר משהו בסגנון כזה: 'ורק שתדעי שאני לא רוצה לסכסך אבל נדב בוגד בך גם עם עופרה וגם עם דנה, רק שתדעי!'". איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? נטע: "אני רואה את עצמי אמא עם שני ילדים". מהם שלושת הדברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד? נטע: "את בעלי, סומק ומוזיקה טובה בהנחה שיש על האי מה לאכול. אם לא, הייתי לוקחת איתי לחם, חלב וביצים". תהנו

למה אין גלריות לנטע הבר, איציק כהן

ושאר המבוגרים
חבל...יש לי הרבה תמונות לשיים בגלריות
גם לממה על כל דבררר יש הודעהה חדששההה
כל ההודעות החשובות עוברות עמודיםםם....
כל אחד רושם עד כמה הוא אוהב את השחקנים-סבבהה...אבל למה הודעה חדשהה
וכל הכבודד על הפורוםםם
אהבתתייי

למעלה