ראיון עם סטאר!!!!

אמא לה3

New member
ראיון עם סטאר!!!!

והפעם...בת' טוודל. אליזבת טוודל (25), מתעמלת בריטית מהמצליחות בעולם. השגיה בתחום ההתעמלות: 2009 אלופת העולם במכשיר הקרקע 2006 אלופת העולם ואלופת אירופה במכשיר המקבילים טוודל היא המתעמלת הבריטית הראשונה שזכתה במדליות באליפות עולם. באליפות אירופה ב2010 זכתה בשתי מדליות בקרקע ובמקבילים וכמובן מדלית כסף קבוצתית. את הראיון הקצר שעשיתי איתה (שוב, תודה לתמי ולעדידוש), היא נתנה באמצע תקופת תחרויות עמוסה מבחינתה ויש לציין שהיתה חביבה במיוחד.... כמו בראיון עם אמליה רקאה, אתן מוזמנות לשרשר לכאן שאלות בעיברית או באנגלית ואני אעביר אליה והיא תשמח להשיב. ש: למה התעמלות? ת: ניסיתי הרבה סוגי ספורט בצעירותי, להתעמלות הכי התחברתי. ש: כמה שעות ביום את מתאמנת? ת: בין 25-30 שעות (זה תלוי אם אני לפני תחרות גדולה...) ש: מה המכשיר האהוב עלייך? ת: המכשיר האהוב עלי הוא המקבילים המדורגים, אבל בתחרויות אני מעדיפה את הקרקע כי אז יש אפשרות להשתמש במוסיקה וממש לגרום לקהל לקחת חלק בחוויה. ש:איך את מעדיפה להתחרות: כיחידה או כחלק מקב'? ת: אני מעדיפה להתחרות כחלק מקבוצה כי אז במשך התחרות כולם נמצאים ביחד ומעודדים אחד את השני. ש: מהן תוכניותייך לאחר הפרישה? ת: לסיים את התואר שלי באוניברסיטה בליברפול ויש לי גם חברה משלי שנקראית "TOTAL GYMNASTICS" * ש: האם יש לך איזו שיגרה מסויימת לפני תחרויות: ת: לא ממש. ש: האם היו לך ריגעי משבר בהם רצית לפרוש? ת: ברור, יש ימים כאלה, אבל אני מסתכלת על זה כ"יום רע", למחרת הדברים נראים אחרת ודברים מצליחים יותר. ש: איזו עיצה יש לך למתעמלות הישראליות? ת: העיצה שאני נותנת לכולן: הכל אפשרי, צריך רק להמשיך להנות. ש: עם איזה עוד מתעמלות עילית את בקשרים טובים? ת: עם הבנות בנבחרת בריטניה כמובן, אנחנו מבלות המון שעות ביחד. ש: באילו עוד פעילויות את עוסקת מלבד התעמלות? האם יש לך זמן פנוי בכלל? ת: בוודאי, בזמן הפנוי אני מאוד אוהבת לעשות שופינג עם החברות שלי ולהפגש איתן וסתם לבלות. אני גם אוהבת לשבת ולהרגע בבית. תודה על התשובות החמות

בתי בפורום ?!

וואי אני לא מאמינה! השגת ראיון בלעדי לפורום עם בת' טוואדל האגדית?! הגשמת לי חלום!!! גדולה מהחיים

Tammie

New member
איזה יופי!

אני ממש שמחה שהיא ענתה ושהצלחנו להשיג ראיון בלעדי עם בת' טוודל :) יותר נכון הצלחת- הקרדיט בתחום הזה הוא של אמא לה 3 בלבד, אני עזרתי בנושא השאלות והאנגלית.... תשובות ממש מעניינות. ממש אהבתי את העצה שלה :) עצה נהדרת לכל דבר!

למעלה