ראיון עם עופר דובנוב - מנכ"ל חכ"א

• פותח הנושא toni7
  • פורסם בתאריך

toni7

New member
ראיון עם עופר דובנוב - מנכ"ל חכ"א

דובנוב אמר בראיון לערן קורץ:"גם אתה עבדת איתנו על כמה פרוייקטים..." קורץ, אתה רוצה לספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים?! מרקמן, אולי יש לך עוד משת"פ בתחנה?

משת"פ או לא

איזה ראיון מזעזע. כנראה שיש לערן קורץ "האגדי". הרבה מה ללמוד. הוא לא יכול לשתוק לרגע, נכנס לתוך דברי אנשים. קצת כבוד. מסתבר שקול רדיופוני זה לא הכל בחיים. אה, ערן.

בהמשך לדן מרגלית........

רדיופוני? מי אמר? בשביל להתקבל לקול הים האדום לא צריך קול- רדיופוני......צריך להיות מ"שלהם". נקודה מעניין מתי איתנו את ה"מיקרופון" לאחד מאיתנו!!!!
אלמוג אש

ronnie yoffe

New member
אלמוג אש

גבירתי, אנחנו, או בעצם אני, נענה לקריאתך ואת מוזמנת לתוכנית שלי ביום חמישי בצהריים. אשמח לשמוע את קולך הרדיופוני/לא רדיופוני (למחוק את המיותר) ברדיו "שלהם".

בהמשך לדן מרגלית........

רדיופוני? מי אמר? בשביל להתקבל לקול הים האדום לא צריך קול- רדיופוני......צריך להיות מ"שלהם". נקודה מעניין מתי ייתנו את ה"מיקרופון" לאחד מאיתנו!!!!
אלמוג אש

אופס טעות ../images/Emo4.gif

טוב...כפי שראיתם ניסיתי לתקן את "איתנו" ל"ייתנו" ונשלח לי פעמיים בקיצור עדיין קצת סטג´רית כאן מתנצלת אלמוג אש

mivzak

New member
עופר דובנוב לקוח של קול הים האדום

מוזר מאוד חכ"א בראשות עופר דובנוב מקיימת קשרים מסחריים עם קול הים האדום אין ספק שזה משפיע על היחס של קול הים האדום לחכ"א.

קשרים מסחריים????

אני לא יודע שיש לקול הים האדום קשרים מסחריים עם חכ"א. אגב, לא דיברתי עם אף אחד על האייטם, אז איך יכולים לטעון נגד הרדיו בנושא הזה. קצת פירגון לא יזיק חברים. זה היה אייטם מצוין, ואני גאה בו. ולכל מי שתוהה, גם דבריו של עופר דובנוב שאני מעריך מאד, על כך שהעבודות בעיצומן, לא היו לגמרי מדוייקים. תלכו למקום ותראו מה הולך שם. אתם מוזמנים לבוא לבקר שוב גם בשבועות הבאים, ולראות אם יש התקדמות או לא. הקבלן לא קיבל עדיין את הכסף. הכסף כבר הגיע לעירייה. מדובר כאן במימון סמוי של גירעון העירייה בצורה בלתי חוקית. על כך טענתי באייטם. אגב, לטענתי זו עדיין לא קיבלתי תשובה.

משת"פ???????

אני? אתה יודע מה זה משת"פ? בושה שאתה מדבר כך. יתרה מכך, עניתי לך בשידור. ה"פרוייקטים" שעופר דובנוב דיבר עליהם הם מרכז המידע הציבורי שהמלצתי לחכ"א להקים. אני מצרף את המסמך המקורי מתוך התכנית העסקית ששלחתי לעופר דובנוב. אגב, עד היום לא קיבלתי תשובה למי שייך המבנה בו שכן מרכז המידע... אני מניח שהראיון מהיום לא יזרז את הקמת מרכז המידע הציבורי שאילת כל כך זקוקה לו, ושהפך להיות משתנה ומקום לינה להומלסים. לכו לראות את המקום ותבינו. אגב, בזמנו, לפני מספר חודשים פנו אלי מחכ"א ורצו שאהיה יועץ התקשורת של החברה. אמרו לי שיהיה מכרז ושאגיש מועמדות. אתם יודעים מיהו יועץ התקשורת הנוכחי. אתם גם יודעים אם היה או לא היה המכרז. אין לי מה להסתיר.

למי שלא הצליח לפתוח את הקובץ...

מרכז מידע עירוני אילת רעיון – חזון באילת, עיר התיירות המובילה בישראל אין מרכז מידע עירוני. זוהי עובדה מדהימה אך נכונה. מרכז המידע העירוני נסגר לפני יותר משנתיים והוא עומד בשממונו, לאחר שארבעת הגורמים שנרתמו להקמתו (משרד התיירות, עיריית אילת, רשות שמורות הטבע והמועצה האזורית חבל אילות), הפסיקו לממן את פעילותו. המבנה המרשים בלב ליבה של העיר בו שכן המרכז, הפך להיות חורבה שמביישת את העיר. זהו מצב בלתי נסבל שיש לפעול במהירות לתקנו. מרכזי מידע עירוניים קיימים בכל רחבי העולם, בוודאי בערי תיירות מובהקות כמו אילת. עלויות הפעלתו של מרכז מידע כזה אינה גדולה. מרכז מידע יעיל יכול לפעול עם כמות לא גדולה של כח אדם, ולייצר לא מעט הכנסות. ההכנסות יבואו מגביית עמלה ממכירה של חדרי מלון, אטרקציות תיירותיות שונות, מסעדות, שירותי המרת מטבע, ועוד. מרכז המידע ישרת את מאות אלפי התיירים הפוקדים את אילת, ואת עשרות בעלי העסקים שבעיר, במיוחד העסקים הקטנים שאינם יכולים לעמוד בעלויות פרסום גבוהות. המרכז, אם ינוהל נכון, יהפוך להיות מקור גאווה ופרנסה לעיר ולתושביה. על קברניטי העיר, מתוקף סמכותם לדאוג להפעלתו של מרכז המידע, למרות שמשרד התיירות ביטל את השתתפותו במימון המרכז, ואחריו גורמים נוספים בעלי עניין (רשות שמורות הטבע, המועצה האזורית חבל אילות). עלינו להראות שאילת יכולה להפעיל באופן עצמאי מרכז כזה.

וה i-max בדרך

ממש ליד מרכז המידע השומם עומד לקום ולמעשה כבר החלה בנייתה של אטרקצייה תיירותית ענקית הi-max. אומרים שזה קולנוע "מעולם אחר". האם זה יפריח את אזור פארק היובל? את זה נדע רק בעתיד. ישנו גם בית מלון שעומד להפתח שם...

poza

New member
ובכדי שמשהו יפרח-צריך השקייה, לא

אני זוכרת זמנים בהם לעיריית אילת לא היה כסף להשקיית הפארק והכל נבל וקמל. אני גם זוכרת ימים בהם לא היה דשא ורק חול ואבנים ופחד אלוהים כשהילדים עוברים, שמא יתקלו באיזה סוטה קטן. אז סוף סוף מפריחים את השממה. אז למה להתלונן גם אם מישהו מרוויח על זה כמה גובות ובונה אטרקציה. זה לא נורא. אז יהיה לנו קולנוע, ולא מרכז מידע, הרי תיירים אין. אולי סוף סוף פארק היובל יהיה לנו לגאווה, ולא רק למצעד. העיר אילת מתפתחת ונבנית ומשום מה יש לי הרגשה כי יש כמה אנשים בעיר הזו שנתקעו וקפאו מלכת. ורוצים להקפיא עמם עוד כמה דברים. הם גם עושים כל שביכולתם לעצור הכל. אילת של פעם, בתולית ותמימה, עם שפת ים זהובה ללא בתי מלון, כבר לא תחזור. אז הגיע הזמן שנפנים ונמשיך הלאה, אל הקדמה, אל העתיד. ובזה אולי צריך לתת צל"ש לקברניטי העיר ולראש העיר הנוכחי שדאג בעשור האחרון, לא לקפוא על השמרים, לפתח, להרחיב ולגדול, למרות קשיי נזילות וגרעון ענק וחור בכיס. מה עדיף עיר מיובשת ועמומה או חור בכיס של העירייה. תחשבו על זה שלכם פוזה

יהיה גם מרכז מידע וגם קולנוע

הקולנוע הנבנה כיום לא הולך לעלות על מרכז המידע אלא להבנות בצמוד אליוץ מעניין האם הוא דווקא יסייע לו להפריח שם את השממה...

לב רחום

New member
משת"פ

אל תידאג ערן, תמשיך לשאול את השאלות הנוקבות והאמיתיות ויש להניח שיפנו אליך בהצעת עבודה. אם לא מחכ"א , אז בוודאות מהעירייה או מראש העיר. התחילו בורדה צוברי- מקום שלישי ברשימת גבי קדוש בבחירות הקודמות, המשיכו באמיר ומי הבא בתור?

תודה אבל לא תודה

באתי לרדיו בשביל להישאר, אני מקווה. תודה בכל אופן ערן

למעלה