ראיון עם ערפד- חלק שני!!

liavsayegh

New member
ראיון עם ערפד- חלק שני!!

ברשות נעמה (קרוגר) אני יספר לכם שהיא העבירה את התפקיד לאלעד (דם דם), הדף פשוט לא קופץ יותר. סליחה על השירשור החדש, פשוט ככה זה יהיה יותר מסודר. אז עכשיו דם דם, תתכונן למתקפת שאלות.... אני יתחיל: 1. מה אתה הכי אוהב לאכול? 2. יש לך חיות? ואם לא איזה היית רוצה שיהיו לך? 3. מהו סרט האימה האהוב עלייך? 4. למה אתה שונא את הוט? חחחח סתם סתם, תדלג על זה 5. מה הכי אהבת ללמוד בבצפר? 6. מה הדבר שהיית רוצה לעשות אם היית לך את האפשרות? זהו לבינתיים. חבר'ה, להתחיל לשאול....

Cindy Campbell

New member
מוסיפה שאלות

1. מה הצבע האהוב עלייך? 2. איזו מוזיקה אתה אוהב? 3. באיזו ארץ היית רוצה לחיות, אם לא בישראל? 4. מה אתה מעדיף- חום
או קור
?

דם דם

New member
המשך

צבע אהוב:ירוק מוזיקה:היפ הופ,ראפ,וקצת מטאל מדינה שהייתי רוצה לחיות בה:נורווגיה חום או קור: קור בוודאי המשך... דבר הכי מביך שקרה לי: אהם אהם, שמור לעצמי הייתי רוצה לעשות בחיים: לעבור לחיות בחו"ל לכמה שנים ולחזור דבר הכי חשוב לי: משפחה, חברים

KRUEGER

New member
אוקיי

מה הדבר הכי מביך שקרה לך? מה היית רוצה לעשות בחיים? מה הדבר הכי חשוב לך?

דם דם

New member
אוקיי תשובות

ואוו אימאל'ה אוכל אהוב: אוכל של הבית, והאוכל של סבתא שלי חיות: אין, היה פעם כלב פינצ'ר והוא נפטר מזקנה(R.I.P) והייתי רוצה שיהיה לי חתול או כלב סרט אימה אהוב:הסדרה של אני יודע מה עשית בקיץ(בקרוב טרילוגיה) והסדרה(ונקווה שלא תהיה גם טרילוגיה) פרויקט המכשפה מבלייר. שונא הוט: כי יש להם חרא של סירטי אימה מקצוע אהוב בבצפר: אמממ...תנ"ך מתמתיקה מה הייתי רוצה לעשות: לדעת לנגן על נבל!!

heavenly girl

New member
היי דם דם! ../images/Emo24.gif

מה-אתה רוצה להגיד לי שיהיה חלק שלישי בסדרה של "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון"? למה? החלק השני היה סתם דפוק וסתם הרס את הסרט הראשון והמצוין! מאיפה שמעת שיהיה עוד חלק? מתי זה יגיע אלינו או לארה"ב?

liavsayegh

New member
תבדקי.. יש שירשור בעמוד הזה

או בעמוד הקודם... מישהו פתח הודעה על זה

ממממ מממממ.... חולני :)

אם היו נותנים לך הזדמנות לרצוח מישהו ולצאת מזה נקי, את מי היית רוצח? :p באיזה סרט אימה היית רוצה לשחק, להיות הרוצח או הנרצח... פרט נמק והסבר!

דם דם

New member
באמת חולני

אמממ לרצוח מישהו ולצאת נקי, אוף למה רק מישהו אחד יש לי רשימת חיסול מאז שנולדתי...אבל אם יכולתי אז כנראה שכנה שלי, כול הזמן מקטרת ומתלוננת, לא להפריע בין 2 ל4 לא להרעיש לא לצחוק לא לזוז לא לינשום לא לדבר לא להשקות גינה לא לתלות כביסה מטפטפת...אויייש היא קרציה. ולשחק בסרט אימה: אם ככה אז בסרט מסור הייתי רוצה להיות הרוצח שקושר אותם עם המנעול ברגל. לא יודע להסביר, יש בי משהו סדיסטי..חחח...אני אוהב לראות איך אנשים מפחדיםואיך מצליחים להבהיל אותי בסרטים, והקטעים שתופסים אנשים והם חסרי אונים קשורים/כבולים וכדומה זה נחמד כזה.

וקראת לי חולנית?!

חצוף. אני לפחות לא רוצה לקשור מישהו במנעול ולהתעלל בו... טוב. אולי אני כן :p

דם דם

New member
אז מה זה כיף

להעולל ככה במישהו, חוצמזה מה אכפת לי כול עוד זה לא אני....בועעעעעעעעע

liavsayegh

New member
טוב אמ... ננסה להוסיף שאלות

1. למה אתה אוהב להיות שטן? או אופס..חחח ערפד...? 2. איזה סוג סרטי אימה אתה הכי אוהב? (רוחות, רוצחים, מפלצות..) 3. איזה דבר בעולם, אם יקחו לך אותו לא תוכל לחיות בלעדיו? 4. איך אתה רוצה למות? חחח(ותיהיה מקורי...) 5. באיזה גיל אתה רוצה למות? 6. מהי דמות הערצה שלך? יאללה תמציאו עוד שאלות כדי שהשירשור לא ייעלם שוב...

montu

New member
שאלות שלי->

סרט אימה שנוא: איך לא היית רוצה למות: סרט אהוב (מכל ז'אנר..): שחקן אהוב: שחקנית אהובה: מה אתה הכי אוהב- בורגראנץ'/מקדונלדס/ברגר קינג?: טעם גלידה מועדף: ארטיק מועדף: בורקס שאתה הכי אוהב: פיצה/המבורגר: צ'יפס/טבעות בצל: חחחחחחחחחח הרוב על אוכל..

GoryDAN

New member
הגיע תורי.

1) אינני בוחר באחד. 2) אין לי חיות, ואני לא חפץ בהן. 3) The Beyond by Lucio Fulci 4) ישנן סיבות רבות. 5) לשון 6) למצוא סרט אימה טוב יותר מזה שהזכרתי לפני שני סעיפים=)

עוד לא תורך....

הערפד אמור להעביר הלאה לאדם האחר והוא עוד לא העביר... אבל היי גילינו עליך שישה דברים חדשים, ברוך הבא :)

למעלה