ראיון עם פילפולה

ראיון עם פילפולה

הראיון יועבר לחברה חדשה יחסית בפורום אבל בחורה חמודה מאוד - פילפולה. אתם מוזמנים להפציץ בשאלות

ואני אתחיל ../images/Emo20.gif

מה את עושה בחייך?
מאיזה איזור את בארץ?
יש לך חיות מחמד? אם כן איזה? אם לא, איזה היית רוצה שיהיו לך?
מה הכי מאפיין את מערכת היחסים שלך עם החברה הכי טובה שלך?
מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת, וממי?

פילפולה

New member
תודה רבה../images/Emo151.gif

מה את עושה בחייך? תלמידה ועם קצת מזל גם מלצרית [תחזיקו לי אצבעות ביום חמישי]. מאיזה איזור את בארץ?רמלה. יש לך חיות מחמד?אם לא, איזה היית רוצה שיהיו לך?לא. פעם רציתי כלב כמו כולם. היום אני מעדיפה גרביל או צב [אגב, לצב יקרו שוקי]. מה הכי מאפיין את מערכת היחסים שלך עם החברה הכי טובה שלך?שהיא מוכנה לסבול אותי.אני יכולה להיות מאוד מעצבנת.והיא מאוד וכחנית אז מגיע שלב שצריך לוותר. מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת, וממי? קופסה שעיצבו בשבילי חברות ומילאו אותה בכל מיני דברים.זה היה בסוף כיתה ט' והן היו החברות הכי טובות שלי [למרות שעם חלקן כבר ניתק לי הקשר]. פיל

וואו!

שיהיה לך המון בהצלחה במלצרות - את מוזמנת לבקר בפורום שלי כדי לקבל טיפים ולספר על העבודה

gilad269

New member
מממ

איזה מזל את? באיזה עיר את גרה? יש לך חבר? איך היה בבי" היום? מה צבע שערך? איזה תכניות טלויזיה את אוהבת? מה הם תחביביך? מה צבע העיניים? מה הם 5 דברים שמאפינים אותך?

פילפולה

New member
../images/Emo110.gif

איזה מזל את?תאומים. באיזה עיר את גרה?רמלה. יש לך חבר?לא. איך היה בבי" היום? מעפן אך מצחיק. כרגיל. מה צבע שערך?חום כהה [לדעתי] אבל בעצם שחור. איזה תכניות טלויזיה את אוהבת?ורוניקה מארס, משחק מכור, פלורנטין וכו'. מה הם תחביביך?ספרים, חברים, מחשב, בית קפה -ממוצעת כמו שאר בני הנוער. מה צבע העיניים?חום. מה הם 5 דברים שמאפינים אותך?
שנינות
כנות
נאמנות
פחדנות
ציונית

eris1515

New member
אני........

שחקן אהוב?
שחקנית אהובה?
שיר אהוב?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
מה החלום שלך?
אם הייתה לך אפשרות לחזור לאיזשהי תקופה-לאיזה תקופה היית חוזרת?
נגיד עכשיו בא אליך גמד ואומר לך יש לך 3 משאלות-מה היית מבקשת?
מה היית לוקחת איתך לאי בודד?
מה זה בשבילך עולם מושלם?
מה הדבר שהכי נותן לך מזל?
מאמינה באמונות? מקווה שלא חדרתי יותר מדי לפרטיות-אם יש שאלות שאת לא רוצה לענות תדלגי

פילפולה

New member
אין לי בעיה לענות על הכל..

אני לא בחורה כזו מופנמת.. שחקן אהוב?אין. שחקנית אהובה?אין. שיר אהוב?יש יותר מאחד. זמר אהוב?\זמרת אהובה?אין. אבל יש להקה אהובה. כל פעם מחדש אני חוזרת אליהם "מופע הארנבות של דוקטור קספר". מה החלום שלך? שאני אדע מה אני רוצה מעצמי ומהעתיד שלי. אם הייתה לך אפשרות לחזור לאיזשהי תקופה-לאיזה תקופה היית חוזרת? קום המדינה.ואני אפילו יודעת באיזו מחתרת הייתי [נואשות,אני יודעת
]. נגיד עכשיו בא אליך גמד ואומר לך יש לך 3 משאלות-מה היית מבקשת? כמו כולם-עוד 3 משאלות.. אבל גם שלום עולמי [לא,אני לא מתאמנת על להיות מלכת יופי אני רצינית!
] ובריאות לכל מי שאני אוהבת. מה היית לוקחת איתך לאי בודד?מחשב.ספריה ענקית. ואת העיר שלי [כולה]. מה זה בשבילך עולם מושלם? עולם שלא קיים.. מה הדבר שהכי נותן לך מזל?אני
מאמינה באמונות?כן. ויש לי הרבה כאלה.. פיל

פילפולה

New member
לא..../images/Emo11.gif

אבל את המקורי
בעקרון זה מן שדרוג של פלפל שעלה לי לראש.

שאלות לפילפולה ../images/Emo24.gif

מה העונה הכי חביבה עלייך?
מה הדברים שהכי מאפיינים אותך, שאם ישמעו על זה יגידו: "וואי זה לכ כך מתאים לה"?
מי זאת פילפולה במשפט אחד שמציג אותך הכי טוב לדעתך?

פילפולה

New member
../images/Emo175.gif

מה העונה הכי חביבה עלייך?אביב. מה הדברים שהכי מאפיינים אותך, שאם ישמעו על זה יגידו: "וואי זה לכ כך מתאים לה"?עברית תקינה, אם ירוא מישהי מעירה לאיזה חבר\ידיד שלה שהוא זרק משהו על הריצפה [או שהיא תרים במקומו], סירוס, עליזות יתר, מוחצנות יתר. מי זאת פילפולה במשפט אחד שמציג אותך הכי טוב לדעתך? כלבה מוסרית.

למעלה