ראיון עם רחלי בקונספציה

איה@

New member
יפה../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

אחלה כתבה! אבל......שני דברים הפריעו לי א. דיברתם על בלוג אישי דיברתם על החשיפה ועל הכתיבה עצמה וכו, אף לא מילה אחת על קישורים ולינקים ובכל זאת (לנוכח הדיון שהיה כאן בזמנו) לא הוזכרה המילה יומן...... אז - או שהתרצתם, או שמי ויקרא את הכתבה - לא ידע שיש הבדל. ב. חבל, שלכל האתרים שהוזכרו יש קישור מלבד! לפורום בתפוז - ואני רוצה לקוות ולהאמין שזו טעות...... חג שמח!
איה.

akravit

New member
בוקר טוב איה

הראיון עם רחלי נועד כדי לספר ולהדגיש נוכחות אישית ברשת וזו בדיוק המשמעות של בלוגים. תפוז, לעומת זאת הוא אתר מסחרי. גולשים הרבה יותר מודעים לפורומים ולצ´אטים שמסופקים ע"י אתרים מסחריים מאשר הם מודעים לאתרים אישיים בסגנון של בלוגים. לדעתי הראיון היה בטוב טעם מכל הבחינות.

איה@

New member
מסכימה איתך לחלוטין ../images/Emo70.gif

הכתבה אכן נערכה בטוב טעם! רחלי התנסחה יפה מאד - תשובותיה מרתקות - והכתבה אכן מקיפה וממצה. אולם - כאשר יש קישור לכל אתר שמוזכר בכתבה(כמו שנהוג בד"כ), כדוגמת העמוד שסיגל כתבה, בנוגע להטרדות. או ל- אתרי תוכן כמו: מדע בדיוני, ופלאמי. לאתר "מתחתנים" ולגריימטר. מפליא שדווקא פורום הבלוגים בתפוז - לא קיבל קישור וכמו שאמרתי: אני רוצה לקוות ולהאמין שזו טעות......שתתוקן. חג שמח!
איה.

0רחלי

New member
ערב טוב!

תודה יריב על הקישור. אני מסכימה שהכתבה נערכה בטוב טעם. חששתי מעט שתשובותיי יסולפו/ישונו ולשמחתי צוטטתי במדויק. בקשר לקישורים - הראיון נערך ב-ICQ ובאימייל, כך שהקישורים היו על אחריות קונספציה... אני מאמינה שזו השמטה לא מכוונת.

למעלה