ראיון עם שלום חנוך, היום

ראיון עם שלום חנוך, היום ../images/Emo13.gif

היום ב-23:20 ראיון עם שלום חנוך, ערוץ 2, בתכנית פגישה לילית. סליחה על ההתרעה הקצרה, שכחתי
הדר.

slowhand1

New member
בונאה..

למרות היותי דוס מצוי שלא מסכים עם רוב דעותיו של שלום חנוך ממש התרשמתי ממנו... כל פעם שאני רואה אותו אני מתרשם ממנו יותר....

Zidan de Toledo

New member
אדם נשאר אדם

מה שיפה אצל שלום, זה שאפשר לא להסכים איתו, והוא עדיין נשאר צודק..
או כמו שציטט את אריק:" איש איש באמונתו יחיה, רק שלא ימות מזה".

novemberain

New member
"צדיק באמונתו יחיה,

רק שלא ימות מזה" זה הציטוט המדוייק. אנ'לא קרצייה

novemberain

New member
../images/Emo12.gif

אוווווף
איך יכולתי, איך? בכלל לא ידעתי! למה לא הודיעו? כרוזים ברחובות, אנשים עם מגהפונים, איש שותה בירה עם קש. שיגידו! יש אנשים שלא רואים טלוויזיה
אוף אוף אוף ובטח לא יהיה שידור חוזר
פספסתי שלום

Zidan de Toledo

New member
קרציה?? ההיפך..

תודה על התיקון. זה בכל זאת כמו טלפון שבור - אני מצטט את שלום שלמצטט את אריק שמצטט את.. אכן, חבל שלא היו יותר פרסומים טרם הראיון..

מסתבר שנרדמתי לקראת הסוף...../images/Emo9.gif

כי קמתי למחרת בבוקר...:) אבל לדעתי קובי מידן לא שאל שאלות משהו.... הוא הסתובב מסביב לאבא שלו והאהבה שלו יורת מדי. יש עוד המון דברים מעניינים. ושלום נראה מוכן לענות.

slowhand1

New member
לדעתי הפוך

פשוט היריעה היתה צרה מלהכיל..לא היה זמן מספיק בשביל קובי מידן.. סופסוף ראיון שלא מתמקד בשטויות צהובות וכל מיני בולשיטים אלא ממש שאלות עומק על האיש ודרך החשיבה שלו ותורתו...חבל שלא היה לו מספיק זמן למצות את שלום.... קובי מידן ממש הרשים אותי

גלית333

New member
לי, קצת היה מוזר

הראיון איתו, היה לי חבל לראות אותו כאדם לא שמח. במיוחד ששאל המראיין על המילה "אושר" והוא ענה שזו סה"כ מילה... בלי שום קשר אני מאוד אוהבת אותו ואולי ציירתי לעצמי אדם שהתבגר ומעריך יותר את החיים, האושר... ואולי רציתי אותו יותר אופטימי?! מה שכן אהבתי שהוא היה פתוח לכל שאלה של המרואיין והיה נראה שבאמת התכוון לדבר בפתיחות. בקיצור, היה קצר מדיי, לא מיציתי, לא שאל מספיק את מה שרציתי לדעת, המאראיין לא ניצל את הפתיחות של של שלום עד הסוף. עוד פעם!!!! בבקשה.

הספקתי לרשום את החלק עם האסוציאציות

למעוניינים: בית- קיבוץ ומבצרי. ים- החופש. תנ"ך- ספר נפלא. מדיטציה- אם לא יותר מידי ברצינות. שווארמה- לעיתים. ייאוש- לא קיים. פחד- מנסה להיות לא קיים. כדורגל- אוהב פוטבול יותר. אריק שרון- בעיה. אריק אינשטיין- חבר אהוב, מתוק. אושר- מילה. אני מצטערת על ההתרעה הקצרה. תכננתי להקליט ולכתוב את הראיון בפורום אך הוידאו החליט לסרב פקודה
הדר.

למעלה