ראיון עם chat gpt. המראיין דושי, יוטיובר מוערך מאוד.

boriska1

Well-known member
זה בתכנית בתשלום 20$ לחודש. לפעמים פותחים בחינם.
יש לי ביוטיוב ברוסית ראיון של 13 שעות, מרתק. שאלות על מדע, ספרות , פילוסופיה, דת. שומע מדי פעם קטעים לסרוגין. זה כנראה מתכנית 200$ לחודש

נערך לאחרונה ב:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
זה בתכנית בתשלום 20$ לחודש. לפעמים פותחים בחינם.
יש לי ביוטיוב ברוסית ראיון של 13 שעות, מרתק. שאלות על מדע, ספרות , פילוסופיה, דת. שומע מדי פעם קטעים לסרוגין. זה כנראה מתכנית 200$ לחודש
בינה מלאכותית לדעתי כמו רובוט, מה שתשקיע בה, תקבל. אותי מעניין, איך אדם יקבל ברכה מתוכנתת מבינה מלאכותית.

boriska1

Well-known member
בינה מלאכותית לדעתי כמו רובוט, מה שתשקיע בה, תקבל. אותי מעניין, איך אדם יקבל ברכה מתוכנתת מבינה מלאכותית.
הוא רובוט, אבל רובוט לומד, לומד לעומק מהרבה מאוד מקורות. זה ההבדל שלו לבין רובוט מתוכנת מראש למשימה מסויימת. למשל , יש בהרבה בתים רובוט לשטיפת רצפות, שיודע לבצע הרבה מאוד משימות שנראות מאוד חכמות. או בתעשיית רכב, למשל. אף אדם לא יכול לבצע משימות באותו דיוק שרובוטים מסוגלים.

boriska1

Well-known member
הוא רובוט, אבל רובוט לומד, לומד לעומק מהרבה מאוד מקורות. זה ההבדל שלו לבין רובוט מתוכנת מראש למשימה מסויימת. למשל , יש בהרבה בתים רובוט לשטיפת רצפות, שיודע לבצע הרבה מאוד משימות שנראות מאוד חכמות. או בתעשיית רכב, למשל. אף אדם לא יכול לבצע משימות באותו דיוק שרובוטים מסוגלים.
הנה תשובה CHAT GPT על שאלתך:
ההבדל המרכזי בין רובוט ל-AI (בינה מלאכותית) הוא שהתכונות שלהן נפרדות אך לעיתים חופפות:

1. רובוט – מכונה פיזית שיכולה לבצע משימות בעולם האמיתי. הוא יכול להיות פשוט (כמו זרוע רובוטית במפעל) או מתקדם (כמו רובוט הומנואידי). לרובוט יכולה להיות אינטליגנציה מוגבלת מאוד או להיות מופעל על ידי בינה מלאכותית.
  2. AI (בינה מלאכותית) – תוכנה או מערכת חישובית שמסוגלת לנתח מידע, ללמוד מדפוסים, לקבל החלטות ולבצע משימות קוגניטיביות. AI יכול לפעול במערכות תוכנה (כמו צ'אטבוטים, עוזרים קוליים, אלגוריתמי חיזוי) וגם בתוך רובוטים.

ההבדל המשמעותי:​

• רובוט = חומרה (מכונה פיזית)
  • AI = תוכנה (מוח חישובי)

עם זאת, ניתן לשלב ביניהם – למשל, רובוט עם AI יכול להיות מכשיר חכם שמגיב לסביבה ולומד ממנה, כמו מכונית אוטונומית או רובוטים חברתיים.

הDEEPSEEK נתן תשובה דומה, אבל ארוכה מאוד ומאוד מלומדת

למעלה