ראיון עם....

מיטללל

New member
ראיון עם....

בטח אתם זוכרים- אחת לכמה זמן, נבחר חבר פורום אחד, שהוא ה"ערפד" לאותו שבוע. נפתח שקשור בו כל חברי הפורום שואלים אותו שאלות אישיות וכלליות, רציניות ומשעשעות. והערפד יצטרך לענות עליהם. הערפד השני הוא : twigy
לכו על זה! נתחיל עם..... שם- גיל- מקום מגורים- צבע אהוב-

Piren

New member
ומה עם תשובות ? ../images/Emo13.gif

סתם רציתי לשאול.. twigy? בגלל הדוגמנית?

twigy

New member
לא לא בגלל הדוגמנית

גם לא בגלל הרוצח האכזרי רמירז גם לא בגלל הגיטריסט של מרילין מנסון ולא לא בגלל המעדן הדיאטטי של שטראוס סתם בגלל ששם המשפחה שלי זה טויג

twigy

New member
אתה באמת רוצה לדעת ?

אז ככה לאבות אבותי שחיו בעיראק הייתה חנות זהב, הם היו צורפים בזהב, טויג זה גילגול של מילה עירקית שמשמעותה צירוף.

Piren

New member
מגניב דווקא

יצא יותר נורמאלי מהשם משפחה שלי זה בטוח (Y)

Piren

New member
אה! והנה שאלה ../images/Emo13.gif

אם כבר הזכירו מפגש פורום ...ואתה הזכרת שיש לך בריכה .. ובית ריק
איפה אתה גר ולמה אתה לא מזמין את כולם? (זה לא פייר להזמין רק את כמעט25
)

twigy

New member
אני מבאר שבע

אז עכשיו קיבלת תשובה גם לשאלה השניה ?

Piren

New member
הוווו

דוגרי לא.. כבר עשיתי "קפיצה" לבאר שבע בעבר.. לא כזה ביג דיל
בכל מקרה, נראה אותך עוד איזה שבוע שבועיים.. אני בא לחפש דירות

airstrip

New member
לי יש.

איך היה בניצנים? גברים באמת נוהגים טוב יותר מנשים? אתה בעד ההתנתקות? (סתם. אל תענה, זה יעשה בלגאן.) אחים/אחיות? חברה? (שיהיה משהו קשור לפורום וזה.) אהבה או כסף? סרט: מוסיקה: האם גם אתה סבור כי במערכת של תפוז איבדו את השפיות? והשאלה המטרידה ביותר: לאן עפים הברווזים כשהאגם קפוא? זהו. בינתיים.

twigy

New member
תשובות

ניצנים היה חרא - יותר מדי טין אג'רס ופחות מדי כוסיות כן, גברים נוהגים הרבה יותר טוב מנשים - לא בגלל שיש להם זין בגלל שיש להם יותר ביטחון עצמי. 2 אחים 1 אחות כולם יותר גדולים ממני ובגלל זה אני כזה מפונק שחושב שמגיע לו הכל, כולל אותך. לא אין חברה, וזה לא חלק מהלו"ז לזמן הקרוב. אהבה או כסף ? אממ אני אומר אומר קודם שיהיה כסף, האהבה תבוא כבר לבד. סרט: פייטקלאב מוסיקה: הגעתי למסקנה שאני בסופו של דבר אוהב כל חרא שדחפו לי בגלגלצ ובמועדונים. במערכת של תפוז איבדו מזמן את השפיות - וכל מי שהיה שם בפגישה לפתיחת פורום ראה את זה במו עניו המלוכסנות. והברווזים.. הם לא עפים הם על הגריל באווזי

גם כן פורום........../images/Emo3.gif משעמם לאללה

צריך לסגור ת'פורום לגמרי וזהו
יאללה שאלות לערפד השבועי: 1)חברה יש? 2)מה החלום שלך? פחח ברחו לי כל השאלות

twigy

New member
אין חברה

החלום שלי זה להיות עצמאי ולעשות כסף טוב

twigy

New member
../images/Emo7.gif הערפד ניכשל בטסט

הערפד ניכשל היום בטסט על אופנוע (עד 500), אחרי טסט של 40 דקות שההערה היחידה בו הייתה "אחד - תכבה איתות". למה ?! למה?!!!

זה לא קל לעבור את זה בראשון.

בטסט לאופנוע עד 500 הרוב המוחלט נכשל בטסט הראשון. קטע כזה של טסט באופנועים האלו. אישית אני חושב שהם עושים את זה בכוונה, מכשילים כמעט את כולם בראשון. בטח איזה כנוניה עם הטסטרים. אני זוכר שאני ישבתי שם עם החבר'ה - בממוצע זה היה הטסט השלישי או רביעי שלהם. קצת מעצבן לשמוע אבל מה לעשות. בכל מקרה לא נורא...תתאמן עוד קצת וצא שוב. אגב, איפה אתה לומד? על איזה אופנוע?

**קנוניה.

בכל מקרה איך שאתה עובר טסט תשכח מכל מה שלמדו אותך. זה כמעט ההפך הגמור לרכיבה נכונה.

liontamer

New member
לא נורא

לרוב הם מכשילים ולו רק כדי שתהייה יותר זהיר והאף לא יהיה לך בעננים מזה שעברת טסט ראשון... קח את זה בקלות, קח עוד כמה שיעורים ועוד שבועיים עוד אחד, קטן עליך! לאון בשיעור אופנוע ה2 שלי, נמרחתי 7 מטר על הכתף הימנית

Lancelot99

New member
טוויגי, למה אתה תמיד מחפש כאן

כוסיות? וכשתמצא (אם), מה אתה צופה שיקרה?

למעלה