ראיון עם....

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif ראיון עם הערפד - הקמבאק ../images/Emo41.gif

פעם מזמן, כדי להכיר אחד את השניה, שיחקנו בפורום משחק.. "ראיון עם הערפד". במהלכו אחת לכמה ימים נבחר חבר פורום שהוכתר כ"ערפד".. ולכלל חברי הפורום הייתה את האפשרות לשאול אותו כל שאלה שבעולם- שאלות כלליות ואישיות, רציניות ומשעשעות. והערפד בעצם מחוייב לענות על *כולן*.. אז החלטתי לנסות שוב את המשחק.... והקורבן הראשון יהיה אנוכי יש לכם משהו לשאול אותי ?

TheWhiteTigris

New member
אוקי אמ...

מה הדבר שהכי זכור לך (לטובה\לרעה) משירותך הצבאי? מה האוכל הכי אהוב עלייך? פרחים - קיטשי וטיפשי או חיובי? האם את באמת כחולה כמו הניק?
ניתן לאחרים גם לשאול קצת...

מיטללל

New member
תשובות-

מה הדבר שהכי זכור לך (לטובה\לרעה) משירותך הצבאי? -הדבר הכי רע ? הטירונות שלי. היה איזשהו שלב שהחלטתי שזהו. מיציתי והולכים לקב"ן. (הייתי בשוק מוחלט, חולה והיו איתי בנות באמת מזעזעות) -הדבר הכי טוב ? אין משהו ספציפי... העובדה שהגעתי ליחידה שלי.. חוץ מזה זכורות לי (המון) סיטאוציות שצחקתי עד חוסר אוויר. מה האוכל הכי אהוב עלייך? -פיצה - שיפודים/כנפיים על האש - סופלה שוקולד פרחים - קיטשי וטיפשי או חיובי? לא יודעת. אותי אישית פרחים לא מרגשים. אני גם לא מסתכלת על זה כמשהו טיפשי/מלהיב במיוחד.. מחייכים ושמים בצד. אם את באמת כחולה כמו הניק? הניק לא כזה כחול.. יותר תכלת. וגם אני

twigy

New member
כמה שאלות

1. אחת ולתמיד, כסף או אהבה ? 2. מתי תהיה לך תמונה ? 3. כמה חברים היו לך עד היום ?

מיטללל

New member
../images/Emo26.gif

אחת ולתמיד, כסף או אהבה ? אם זה לא בא ביחד, שלא יבוא בכלל?:) סתם. האמת אני לא מבינה את השאלה. או בכלל את מי שחושב שיש דילמה. כסף זה אומנם חשוב. אבל אהבה זה מעל הכל. חזק מהכל. חשוב מהכל. מתי תהיה לך תמונה ? יש לי מאות תמונות. כמה חברים היו לך עד היום ? מערכות יחסים רציניות? 3.

Piren

New member
../images/Emo6.gif

ציפיתי ל "כוסית?" חחחחח אבל מה, יש לו נקודה. הכיצד שמנהלת הפורום, שאפילו מגיבה באשכול תמונות, ולטענתה יש לה מאות תמונות, אינה מעלה תמונה שלה לפורום?

מיטללל

New member
מתוך עקרון ?

סתם. זה לא שווה עיקרון.. אהמ.. קודם כל - מאות התמונות באלבומים. מעבר לכך - אין לי סורק בבית. כל ה"קטע" הנט שלי מסתכם בפורום הזה. בהתאם לכך לא התאמצתי שיהיו לי תמונות על המחשב. גם אם היו - לא הייתי מפרסמת אותם בפורום. אני כותבת פה קטעים אישיים לעיתים ולא מתאים לי שפתאום איזה "Z" שכתבתי עליו יקלוט את זה, ככה במקרה..

yaeli 24

New member
יש בזה משהו משפיל

את לא חושבת? אני אוהבת לקרא הודעות בפורום שלך. והפעם החלטתי להגיב.. למה צריך תמונות כדי שמכירייך יזהו אותך??? או שכל סוטי האינטרנט יעשו בהם שימוש "ציני"... וחוץ מי זה כל הכיף זה הזרות...

שאלותיי

מה את אוהבת בעצמך? מהם החלומות שלך? האם את מגשימה אותם? מה הדבר שגורם לך לחייך מאושר אמיתי? מה גורם לך להיות עצובה? זהו בנתיים

מיטללל

New member
תשובותיי-

מה גורם לך להיות עצובה? - לראוח אנשים מסכנים. שאני רואה חסרי בית ברחוב - זה עושה לי הכי רע שבעולם. - לראות שאנשים שאני אוהבת סובלים ולא לדעת איך לעזור להם. בכלל חוסר אונים. - מיני דברים שאני עושה או לא עושה.. - חוסר הערכה. חוסר הצלחה. - אנשים רעים. מה הדבר שהכי גורם לך לחייך מאושר אמיתי? - עצם הקיום של החבר שלי:) - לבלןת עם חברים שלי. - לצחוק. אבל הצחוק הזה.. מכל הנשמה. - לשמוע ילד קטן צוחק. - שאני מרגישה שעזרתי למישהו. - הערכה. הצלחה. אהבה. מה החלומות שלך? את מגשימה אותם? קודם כל - להיות תמיד מאושרת, מאוהבת, נאהבת ובריאה. לזכות ב- 6 מליון דולר. למצוא את עצמי (בחיי ה"בוגרים").. ולאהוב את מה שאני אמצא. תמיד להעיז. לנסות. להצליח. לתרום. (אני יודעת שאין פה משהו קוקרטי.. אני בימים אלה מנסה לפענח מה החלומות האמייתים שלי)

שאלות לערפדית החמודית../images/Emo3.gif

1. מתי תמני אותי לערפדה?? (אני מבין הותיקים כאן
) 2. יש חבר? 3. מה גורם לך לביטחון עצמי? 4. ספרי לי על משו טוב שעשית בשנה שהייתה.. 5. ואחרון... בא לך לעשות לי ילד?

מיטללל

New member
שלום בובה :)

מתי תמני אותי לערפדה? מה, אפעם לא היית? את בטוחה?
במידה והמשחק יצליח (מה שכרגע לא קורה, כי יש שתי שאלות וחצי
) את תהיי הבאה:) יש חבר? יאפ. מה גורם לך לביטחון עצמי? |סדדש| -להיות עם אנשים שאני אוהבת... או לפחות כאלה שאני מרגישה איתם בנוח. -כשאני בטוחה בצדקתי.. שאני מאמינה במה שמאחוריי. ספרי לי על משו טוב שעשית בשנה שהייתה? התחלתי לארגן איזה פרוייקט התנדבות ביחידה שלי.. ילד? מממממ. לא אכפת לי. בתנאי שאת תדאגי לקטע של ההריון..... :) אגב נרקסיסטית למה את כל הזמן נעלמת וחוזרת ונעלמת?

../images/Emo9.gif היי מיטל געגעת אליי??

אני מוכנה לקחת ת'הריון עליי!
ואני נעלמת ובאה כי אני עסוקית..
ואני באה להגיד לך שלום שלא תחשבי ששכחתי אותך
אהה והייתי פעם ערפדית אבל בא לי שוב

גם לי יש שאלות../images/Emo70.gif

1)אם היו לך מליון דולר מה היית עושה איתם? 2) מה מעציב אותך? 3)למה את מנהלת את הפורום? לא נמאס לך ממנו (ומאתנו
) לפעמים? 4) מה מדליק אותך? מה מכבה אותך? וזהו בינתיים

מיטללל

New member
גם לי יש תשובות ../images/Emo3.gif

אם היו לך מליון דולר מה היית עושה איתם? שליש הייתי מביאה לאבא שלי. שליש הייתי תורמת. שליש הייתי משקיעה בעצמי. מה מעציב אותך? כבר עניתי על זה... אבל, בקצרה- חוסר צדק, אנשים רעים.. למה את מנהלת את הפורום? מהרגל?
לא יודעת.. במקור פתחתי את הפורום עם חברה.. היינו לפני צבא והיה לנו מאוד משעמם. הפורום לא היה אמור להיות פורום יעוץ אלא מקום מלא הומור וזיוני שכל. בסוף הקדימו לשתינו את הגיוס.. אז היא לא הצטרפה לניהול..
עברו כבר שנתיים כמעט. בעיקרון-נחמד לי. זה לא גוזל ממני יותר מדי- לפעמים נמאס לי. לפעמים אני כותבת יותר. לפעמים פחות. אבל באמת נחמד לי. מה מדליק אותך? מה מכבה אותך? התכוונת בבנים או בכלל ? בבנים- מדליק אותי חיוך ועיניים שעושות לי את זה... טוב לב בסיסי, הומור. מכבה אותי? רוע. טיפשות. מישהו שאכפת לו רק מעצמו...

המממ טוב תעני קצת...

בגדת פעם בחבר שהיה לך...? מה השם הפרטי של החבר שלך..? איך את עם ההורים...? במה רואה את עצמך עובדת עוד 10 שנים...? אם עכשיו היו נותנים לך חצי מליון דולר מה היית קונה...? איזה מפלגה הצבעת...? מה צבע התחתון האהוב...? מידת מכנסיים...? עשית פעם משהו מיני עם יותר מבן זוג אחד...? איזה קופת חולים את...? הממ נסתפק בזה...?

מיטללל

New member
קצת-

בגדת פעם בחבר שהיה לך...? חס וחלילה. לעולם לא בגדתי ואני לעולם לא אבגוד. זה אחד הדברים הכי מבחילים שאפשר לעשות לדעתי. מה השם הפרטי של החבר שלך..? מתחיל בל'. במה רואה את עצמך עובדת עוד 10 שנים...? פסיכולוגית/עובדת סוציאלית ואחרי שאני אתעייף -גננת. אם עכשיו היו נותנים לך חצי מליון דולר מה היית קונה...? כלום. איזה מפלגה הצבעת...? לא הצבעתי. מה צבע התחתון האהוב...? שחור? יש לי סגולות שאני ממש אוהבת. עשית פעם משהו מיני עם יותר מבן זוג אחד...? לא. ואני גם לא אעשה. איזה קופת חולים את...? אני בצבא. אז לא הלכתי לרופא כבר שנתיים:p

טוב למרות שאת מסרבת להביא לי כומתה

1. מה התכנון לאחרי הצבא? 2. מה את שומעת כשאת שמחה ומה כשאת עצובה? 3. מה החלום הכי מוזר שחלמת? 4. איך מרשימים אותך?

ת מ י מ ה

New member
גם אני רוצה לשאול...

מה למדת בתיכון? ג'ובניקים או לוחמים זה משנה? מעשן או לא מעשן? שיער קצר או שיער ארוך מה נשי לפי דעתך?

למעלה