ראיון עם....

מיטללל

New member
לתמימה -

מה למדת בתיכון? למדתי המון מקצועות
אם התכוונת למה הכי אהבתי אז דרמה (לא המשכתי עם זה עד י"ב), סוציאולוגיה, היסטוריה וקצת תנ"ך
שנאתי בכל נפשי מתמטיקה.. גובניקים או לוחמים? עדיף אחרי צבא.. בגדול- זה לא משנה. לא כל הקרביים X ולא כל הג'ובניקים Y.. זה עניין של אופי. מעשן או לא מעשן? בגדול? עדיף לא מעשן. אבל זה לא משהו שאני אשאל בדייט ראשון ואפסול עליו על הסף. שיער קצר או שיער ארוך? לא ארוך :) לא נמשכתי אפעם לבחור עם שיער ארוך.

מיטללל

New member
רק בשבילך-

מה התכנון אחרי הצבא? 1. לא יודעת.
אני בתהליכי קבלה לעבודה במשרד הביטחון אני מקווה שזה ילך. במידה וכן ובמידה ולא.. אני מתכוונת לעבוד בערך חצי שנה.. לחסוף כסף כמה שאפשר. ואז לטוס, כנראה לארה"ב (לא הטיול המסורתי אבל אני לא טיפוס של טבע ומסלולים..) לימודים? אולי באוקטובר 06. אולי לא. מה את שומעת שאת שמחה ומה שאת עצובה? זה תלוי בסיבה... שאני עצובה שירים של אביב גפן, שאני שמחה לא עולה לי משהו ספציפי. מה החלום הכי מוזר שחלמת? לא עולה לי כלום בראש.. לפני יומים בלילה חלמתי שאני הולכת לאיזה חוף ים והרמטכ"ל נמצא בו (?) וגם בר רפאלי (??) אבל אני לא זוכרת מה הלך בו.... איך מרשימים אותך? כותבים את מספר ההודעות הכי גדול בפורום מלחמת המינים

Cobe Anan

New member
לי יש כמה:

*נשיקה ראשונה? *מתי בפעם הראשונה אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? *מתי בפעם האחרונה אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? *תארי את הגבר המושלם שלך.. *תארי את החברה-הכי-טובה המושלמת שלך.. *ככה, בכללי- מה המצב?

מיטללל

New member
../images/Emo13.gif שאלות מתוקות משו

נשיקה ראשונה? בגיל 14 או 15. מתי בםעם הראשונה אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? ברצינות? בגיל 16. תארי את הגבר המושלם שלך מבחינה חיצונית? אני לא אתאר. אין (כבר) משהו ספיציפי. מבחינה פנימית? מישהו חכם (גם בידע כללי וגם בתורת החיים:)-כזה שאפשר לדבר איתו שעות! מישהו מצחיק (לא בבדיחות מפגרות אלא אחד שיגרום לי לחייך כל הזמן) מישהו טוב-אכפתי כזה מטבעו (ולא רק כלפיו וכלפיי אלא כלפי כולם) מישהו עם שאיפות... מישהו שאוהב ילדים... תארי את החברה-הכי-טובה המושלמת שלך תאמת? בשיא הכנות והכאב- אני לא מאמינה בחברות הכי טובות. יש לי חברות. טובות יותר וטובות פחות. אבל אני לא מאמינה שזה יכול להיות קיים באופן "מושלם" וסיבותיי עימי- מבחינה חיצונית? שתהיה פחות יפה ממני
סתםסתם. מבחינה פנימית? גם מישהי מצחיקה וכיפית, שאפשר לדבר איתה בלי סוף... מישהי שתדע לפרגן מכל הלב/שתדע לשמוח מכל הלב. שלא יהיו לה מצבי רוח קיצוניים:) שהיא תמיד תדע להקשיב. וזהו, לא יודעת מה עוד.... ככה? בכללי? היה יותר טוב יהיה יותר טוב

sun232

New member
מזמן לא הייתי פה..

טוב אני אשאל קצת...
מה החג האהוב עלייך? למה?
לאיזה שנה בב"ס היית חוזרת?
מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך?
מה את הכי אוהבת בארץ?
אם לא היית חיה בארץ היית ב____
מה הכי מפחיד אותך?
יש לך קעקוע/פירסינג?
חתול או כלב ספר או סרט רדיו או דיסק קפה או בירה קורנטו או ארטיק קרח מאוורר או מזגן אממ אין לי עוד רעיונות:p

למעלה