ראיון עשר השאלות ליום העצמאות

מצא

New member
ראיון עשר השאלות ליום העצמאות

מנחה: שלום,מה שמך? מונחה: מדינת ישראל. מנחה: בת כמה את? מונחה: בדיוק היום 56. מנחה: מזל טוב! מונחה: תודה,באמת אני מרגישה שהגיע כבר זמן לעשות שינוי. מנחה: מה את רוצה לשנות? מונחה: את הזוגיות שלי. מנחה: איך את רוצה לשנות את הזוגיות שלך? מונחה: תראי, אני חיה כבר הרבה שנים עם "מדינות ערב" בעצם מאז שאני זוכרת את עצמי, והזוגיות שלנו אף פעם לא היתה טובה. מנחה: היתה פעם תקופה טובה? מונחה: כן, אבל לתקופות קצרות. מנחה: אז מה בעצם המטרה שהיית רוצה להשיג בזוגיות שלך? מונחה: אני רוצה להיות רגועה, יש בתוכי קול שרוצה להיפרד ויש בי קול שרוצה שלום בית.ואני מבולבלת וככה זה נמשך כבר שנים. את יודעת, עכשיו כשאני חושבת על זה,אולי נבחר מטרה אחרת הנושא הזה "גדול עליי". מנחה: o.k מה עוד היית רוצה להשיג? מונחה: הייתי רוצה להצליח מבחינה כלכלית. מנחה: איך היית רוצה להצליח מבחינה כלכלית? מונחה:אני רוצה שיהיה לי הרבה כסף, לחיות טוב. מנחה: וזו מטרה שבשליטתך? מונחה: אממ...כרגע לא, ביננו יש לי ספונסר...תיראי זה בגלל שהזוגיות שלי גובה ממני מחיר גבוה...אז יש לי ספונסר...זהו אמרתי את זה! קוראים לו ארה"ב...טוב את יודעת מה...בואי נעזוב את המטרה הזו...זה משהו שאני עדיין לא בשלה להשתחרר ממנו...אז את יודעת מה? יש לי מטרה! מנחה: כן... מונחה: לאכול בתזונה מאוזנת! אממ...רגע...לא! היום יום ההולדת שלי,אני מוזמנת למנגל,אני למנגל לא אומרת "לא"! ועוד בימולדת שלי? תקשיבי כל הסיפור הזה של שינוי,מטרות עושה לי בלבלה אחת גדולה...אולי בפעם אחרת...ביייי מנחה: רגע! יום הולדת שמח ובתאבון! עידית.

../images/Emo6.gif מהר לטאגליינס!

תודה לך עידית יקירה! חג שמח לכולם! הגר

מצא

New member
תודה +שאלה

האם ידוע לך מה הסיבה שכשאני לוחצת על האייקונים של הסמיילים מופיעה לי המילה שמתארת את האייקון ולא הציור? לדוגמא כשאני לוחצת על האייקון של מגן דוד, במקום הציור של מגן דוד מופיעה המילה
תודה וחג שמח עידית.

כן... ../images/Emo13.gif

זו צורת הסימון של האייקונים בתפוז. מכניסים את המילה שמציינת את האייקון שבחרת בין שני קווים אנכיים. בחלון שבו את כותבת את ההודעה, האייקון יופיע בצורת המילה שלו. כאשר את שולחת את ההודעה המערכת של תפוז מתרגמת את המילה שבין שני הקווים לאייקון. ואז אם למשל שמים את המילה דוד בין שני קוים אנכיים, המערכת תתרגם את זה לאייקון של מגן דוד. מקווה שהצלחתי להסביר
הגר

yonaseg1

New member
10 השאלות

עידית =ראיון מקסים - מגיעה למדינה הרפיה באיזו את בוחרת$

מצא

New member
הילדה הפנימית ועוד...

בטראנס "הילדה הפנימית" כדי לחבר אותה לערכים שהיא נטשה אי שם. reframing - להגדרה מחדש. שחרור מתלות- היא יכולה לבחור אם להשתחרר מהתלות ב"ספונסר ארה"ב" או להשתחרר מהתלות במערכת היחסים ההרסנית שלה עם "מדינות ערב" ועוד היד נטויה, אני מחכה לה. תודה ושבוע טוב עידית.

למעלה