ראיון קצר עם אביב במומה

• פותח הנושא lbz
  • פורסם בתאריך

lbz

New member
ראיון קצר עם אביב במומה

ובסוף יזה הבטחה לדיסק חדש לקראת הקיץ (דיסק הופעה+מיני דיסק עם שירים חדשים) http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=75387&ArtistID=1163

סופסוף הוא אומר דברים חכמים...

"בעיני, כל זמן שהשירים עצמם נכתבים ממקום אמיתי וכנה ואני שלם עם התוצאה ברמה המוזיקלית, כל דרך להביא את המוזיקה הזו לכמה שיותר קהל לגיטימית. קראתי את המאמר של אותו עיתונאי (שי להב לבית 'פרומו' מעריב – ט.פ) שהאשים אותי בהתברגנות, רק בגלל שהסכמתי ש'ארומה' יפיקו לי אוסף. בעיני הביקורת הזו היא צביעות אחת גדולה. שאותו עיתונאי ישאל את עצמו מאיפה מגיע הכסף למשכורת שלו. מחברות כמו 'ארומה' שמפרסמות מודעות בעיתון שהוא כותב בו. אין לי בעיה לשתף פעולה עם 'ארומה' כמו שאין לי בעיה להופיע בערב בהפקת חברת אורנג'. המופע טוב? הדיסק טוב? קהל נהנה? למי יש זכות לפסול דברים כאלה"? בעיניי הוא צודק.. ואם אני לא טועה ההופעה שתצא על דיסק זאת הופעה בהאנגר עשור למכתב ובכורה לעם הזמן נכון?

וואו, הרבה זמן שאביב לא אמר משו חכם

כאילו- בזמן האחרון המון אנשים בפורום הזה נעלבים ממנו, מהדיבור הזול שלו, מהפה הגדול שלו. ובאמת חבר'ה-זה הכי מובן בארץ. אבל צריך לקחת את זה בפרופורציות.עם כל הכבוד -אותו בן אדם שאמר "רוצים שינוי?" זה אותו בן אדם שאמר"הקהל הישראלי מעפן" אל תשכחו את זה. אתם באמת נעלבים לחינם- אל תקחו את זה כל כך אישית. אני חושבת שכל החכמים שאומרים שהם לא ישמעו יותר את אביב גפן בגלל דברים שהוא אמר -זה לא הפיתרון אנשים!! כמו שמישו /מישהי אמרה כאן בפורום-אוהבים ת'שירים, ת'ליריקס, לכו על זה! אל תרגישו מושפלים כי אביב אמר ככה ואביב אמר אחרת. לפחות ככה אני לוקחת את זה. מקווה שיהיה יותר טוב, אני אישית חושבת שצריך לאוורר ת'פורום טיפה מריכולי אביב... בואו נתעמק טיפה ביצירה שלו. מה אתם אומרים? למי בא לפתוח שרשור מגניב? יאללה חפרנו בנושא.. תהנו לכם, אוהבת.33333>

galush29

New member
תראי,אפשר לומר שדיי

"נעלבתי"את זה שהוא אמר על הקהל של ישראל מעפן וכו'. אבל בשום פנים ואופן אני לא אפסיק לשמוע את אביב גפן בגלל זה!!!! זה אפילו נראה לי דיי דבילי.כיאלו כן,יש לו פה גדול והוא לא תמיד אומרר את הדברים הנכונים,אבל אני אוהבת את השירים שלו,אני לא אמורה לאהוב מישהו בגלל האישיות שלו ולכן אני לא אפסיק לשמוע את אביב גפן בכלל זה. תכלס מי מקשיב לו?!הוא סתם חרטטן,שמענו על כוכב נולד,נינט,אני לא אהיה אבא,יהיה דיוידי למכתב..יש המון דברים שהוא אמר ויצא ההפך מזה כך שאני בטוחה שגם בקשר לזה הוא לא התכוון שהקהל של ישראל באמת מעפן. ~סיום חפירה~XD

shira ofek

New member
רק תיקון קטן...

הוא לא אמר שהקהל הישראלי מעפן, הוא אמר שזה מעפן שהוא ימשיך להופיע רק מול קהל בישראל.

זה כל כך לא אותו דבר

אני לא מבינה למה אנשים נעלבים מזה? הוא לא ירק להם בפרצוף ולא אמר שום דבר מעליב. הוא יודע שהוא יכול להצליח גם בעולם, אז לא לעשות את זה ולהופיע רק בישראל, זה מעפן! למה שהוא לא יתקדם עוד? למה לא לפרגן! לא מבינה אנשים..

למעלה