ראיון רדיופוני של דויד ברוזה.

la orejita

New member
ממ.....

אמא שלי באמת אמרה לי לפני כמה זמן שהיא ראתה אותו שם בטלוויזיה או שמעה אותו ברדיו (לדעתי בטלוויזיה היא אמרה לי). איזה יופי הוא מדבר ספרדית:) כיף לשמוע

pake

New member
היום הוא הופיע בטלויזיה...

אז זהו, שהיום דיויד ברוזה הופיע בתוכנית ספרדית דיי מוכרת פה בלויין, והוא הוא ממש ממש התרגש...הוא ניגן כמה קטעים מהדיסק האחרון שלו (Parkin completo) וגם את האישה שאיתי כי האורחת השניה (שהיא דיי מפורסמת בספרד) מאוד התעניינה לשמוע אותו שר שיר של serrat בעברית והיא הזכירה גם שהרבה ישראלים חושבים שserrat העתיק את השירים מדיויד
הוא דיבר עוד טיפה על הדיסק, השיתוף פעולה של מוזיקאים פלשתינאים בדיסק וקצת על עצמו...הקיצר, לא יודע כמה אנשים צפו בתוכנית, אבל לדעתי כולם שם התאהבו בו וזה יכול להיות צעד גדול בקריירה של דיויד בספרד ואני מקווה שאולי יותר ויותר אנשים יתחילו לשמוע את המוזיקה שלו פה, כי עד עכשיו מעט אנשים הכירו אותו ולדעתי זה הראיון הראשון שלו בטלויזיה בספרד...היום יש לדיויד את ההופעה השניה שלו במדריד (למרות שהוא הופיע גם בחינם בfnak במדריד) ויש לו עוד הופעה בסלאמנקה מחר או מחרותיים...אני מאוד מקווה שהוא יעשה סיבוב הופעות בעוד ערים בספרד כמו עם הסיבוב הופעות של הכול או כלום, אבל בינתיים באתר שלו כתוב רק על שלושה הופעות בספרד

למעלה