ראיון שני ב"ש

doc Yoram

New member
ראיון שני ב"ש

מישהו יודע לפי מה מחליטים מי יתקבל לב"ש לאחר הראיון השני? אם זה ממוצע של שני הראיונות או שרק הראיון השני קובע?

kontsy

New member
לא רק...

הנה מה שהם אמרו בדיוק (מהדף מדע שחילקו): "החלטה סופית: מליאת ועדת קבלה הכוללת את כל המראיינים, בוחרת את המועמדים על פי הדירוגים שקיבלו מ4 המראיינים, ותוך דיון פתוח בכל הנתונים האחרים שנמצאים בתיק המועמד" אני מניחה שב"נתונים אחרים" הכוונה לקו"ח, סכם וכו'.

asiuta

New member
מירי, איך היה?

מי ראיין אותך הפעם? ראית את ד"ר יופה הנחמד? אולי נתת לו איזה בעיטה קטנה בשמי?

kontsy

New member
עוד לא היה ../images/Emo189.gif

היום ב15:00 אני אזיע כל הדרך עד הפקולטה בחום הזה!

kontsy

New member
היה...

אני יודעת... היה בסדר, הרגשתי יותר טוב מהראשון והם היו יותר נחמדים. זה לא שהיה קל, היו חפירות בנושאים מסוימים (מערכת החינוך ומכירת איברים למשל) אבל בסופו של דבר יצאתי בהרגשה טובה שזה כמובן בהחלט לא אומר כלום!!! והשאלה המוזרה להפעם: "אני רואה שטיילת בניוזילנד, מה את יודעת על תרבות הילדים שם?"

אולי אתם יודעים

כמה זומנו לראיון ראשון, כמה לשני, וכמה מתקבלים בסוף ללימודים?

kontsy

New member
לא ממקור רישמי

אבל באיזור ה800, 200, 70 כשזה בעצם יותר מ70 כי כמה מה70 יעדפו אוניברסיטה אחרת ואז הבאים תור יתקבלו במקומם

kontsy

New member
מקור לא רשמי=סטודנט שנה א'

ו70 כולל עתואים. יכול להיות שהפקולטה תגדל, זה קורה הרבה בשנים אחרונות בפקולטות.

מסטולון

New member
שמעתי ממקור לא רשמי ש...

דיברתי עם רופא חבר של המשפחה אתמול, שדיבר עם מישהו שיושב בועדות. הוא אמר לי שהתקבלו השנה קצת אנשים יחסית - כלומר פחות מ-200. וההחלטה נעשית ע"פ הראיון השני בעיקרון, ואם יש התלבטויות לגבי כמה מועמדים אז מחליטים ביניהם על פי הממוצע. לפי מה שהוא אמר, המראיינים כבר יודעים בסוף היום מי עבר ומי לא מבין אלו שהתראיינו אצלם.

מה שכתבת

סותר את מה שכתבה kontsy למעלה כשציטטה מסמך שקיבלה מהאוניברסיטה. חוץ מזה, איך הם יכולים לדעת באותו יום, הרי יכול להיות מצב שמיום אחד יתקבלו 90% מהמרואינים ומיום אחר 10%, זה עניין יחסי אם אני מבין נכון. נשמע יותר הגיוני שבסוף יושבת הועדה מול הנתונים ומחליטה.

מסטולון

New member
תשמעו...

גם לי זה לא נשמע הגיוני. אבל זה מה שאמרו לי, אולי זה לא מדוייק. בכל אופן זה לא משנה לנו, הם יגיעו לבחירה שלהם ככה או ככה.

למעלה