ראיונות להפוך אירוע בריתה למשהו לא משעמם...

men52

New member
ראיונות להפוך אירוע בריתה למשהו לא משעמם...

נולדו לנו במזל טוב בן ובת. הבן עבר כבר ברית מילה בבית ולבת עשינו גם "שמחת הבת" בבית. כעת אנחנו רוצים לעשות אירוע באולם למשפחה ולחברים , ביום שישי בצהריים. אנחנו מחפשים רעיונות לעשות משהו באירוע , שיהפוך את האירוע למשהו לא משעמם.

../images/Emo49.gif 2 X ../images/Emo65.gif

מה דעתכם לתעד את הארוע לגוזלים............ צלמו בוידאו את האורחים , כאשר הצלם יעבור משולחן לשולחן ואלו יאחלו לכם ולהם אחולים , במקביל לכתיבת האחולים על ידם באלבום . בעידן שמירת התמונות בקבצים, תהיה לכם ולהם מזכרת נפלאה!

mirash6

New member
אילת

שלום לכולם... בעוד כשבוע אני ובן זוגי נוסעים לאילת לסופ"ש. אני מבקשת המלצה למקומות ספציפיים -(שמות של החברה המארגנת) בהם כדאי לעשות את הפעילויות הבאות: 1. שייט 2. טיול גיפים (של עד 5 שעות) 3. טיול גמלים קצר (עד 3 שעות). תודה רבה, מירה

VRZL

New member
צריך עזרה, מקווה שהגעתי לפורום הנכון.

שלום לכולם. אני רוצה לערוך מסיבה לבערך 100-120 איש, ואני צריך בשביל זה מקום עם הרבה חלל ריק באזור המרכז. אני גר בפ"ת, אז כמה שיותר קרוב לפ"ת, יותר טוב. הכוונה במקום עם הרבה חלל ריק היא כזאת: שנה שעברה עשיתי מסיבה לאותו מספר אנשים בחוף פלמחים. הבאתי לשם אוהל, כיסאות, שולחנות, פופים, עמדת דיג'יי תאורה וכ'ו.. שנה שעברה המסיבה נעשתה בתחילת נובמבר אז אפשר היה לעשות על החוף, השנה זה בעייתי כי כבר כמעט סוף נובמבר והמזג אוויר נהיה חורפי. לכן, אני מחפש מקום שיהיה פתוח כמו חוף ים, אבל עם הגנה מקור וגשם. עדיף חינם, אבל כל המלצה למשהו בתשלום יתקבל בברכה. אם לא הגעתי לפורום הנכון, אשמח להנחייה איפה כדאי לפרסם שאלה זאת. תודה ענקית לכולם.

מיכלג10

New member
אחלה רעיון

יש לי כמה מקומות עבורך באיזור המבוקש, אני שולחת לך אותם במסר פרטי, אין לי מושג אם מותר לי לעשות פרסומות כאן אשמח אם תאשר לי את קבלת המסר בהצלחה, מיכל

storm9

New member
אטרקציות בסביבה של ראש פינה

שלום, אנו יוצאים לצימר בראש פינה עם ילדה בת 6, אולי אוכל לקבל מכם המלצות לאטרקציות באיזור בסופ"ש הקרוב (..מחר)?

למעלה