ראיונות עבודה במקביל

ראיונות עבודה במקביל

אני כנראה יודעת את התשובה, פשוט צריכה עוד חיזוקים כנראה.

אני אחרי קבע, מחפשת עבודה במשרה מלאה לפחות לשנה הקרובה.
בגלל לחץ הלכתי לראיון עבודה של משרה שאני לא רציתי, הבחורה מהכ.א שכנעה אותי ללכת לניסיון בראיון עבודה ובטענה שלא פשוט למצוא עבודה אז לא לוותר.
בנוסף יש לי בחמישי 2 ראיונות עבודה לעבודות שאני כן מעוניינת בהם.

התקבלתי לעבודה שאני לא רוצה, והמצפון מסיבה לא ברורה אוכל אותי.
אני מרגישה שבזבזתי למראיינת זמן והכי גרוע ששיקרתי שאני רוצה את העבודה.
אני ממש מתביישת ותאכלס סוג של חוששת מהתגובה שלה.

איך אפשר בכלל להתראיין לכמה עבודות ככה? וקרה לכם מקרה שכעסו עליכם לאחר שהתקבלתם וויתרתם על המשרה?
(אני לא חיה בסרט שמחכים רק לי, פשוט מרגיש לי כמו בזבוז זמן עליי).

תודה מראש ויום טוב!

naty3

New member
מתי את מתחילה במקום החדש?

אולי העבודה הזאת תתברר כמשהו אחר ממה שחשבת?

כן, קרה שכעסו עלי, אבל אל תקחי את זה קשה, את יודעת....
תעשי מה שטוב לך, תמיד יעשו "רגשי" בקטע הזה.

מצטערת שעניתי ככה טכני

תודה על התגובה, פשוט הייתי באמצע משהו ואפילו יצא לי קצת תחביר עילג :).

ראיונות עבודה

הי נערת פרח מאושרת,

בחרת לך שם מקסים!

כל מחפש עבודה הולך להרבה ראיונות ועושה את המיטב בכל ראיון כדי להשאיר רושם טוב ולהשאיר את הקלפים בידיים שלו- במידה ומתקבל מחליט אם הוא הולך על המשרה או מוותר.
זה מאד מקובל ואת לגמרי בסדר.

אף מראיין לא מצפה שתשבי, תחכי ולא תלכי לעוד ראיונות והרי אף אחד לא מבטיח בראיון שתתקבלי.

חשוב שתבחרי בעבודה בהן את מעוניינת ולא תתני לשיקולים זרים להתערבב בקבלת ההחלטה.

בהצלחה!

אילת

יש משהו חשוב שאת צריכה לזכור

וזה שמי שהכי חשוב כאן זו את - ולא אף אחד אחר.

נכון, זו תחושה לא נעימה וההרגשה היא ש"סידרת" את המעסיקים, אבל זו המציאות, ואת רשאית לעשות כרצונך כל עוד את לא פוגעת באף אחד. אני בטוחה שהם ימצאו יחסית בקלות מישהי שתחליף אותך, וכולם יהיו מרוצים.

כעס עלי מי?

ראיון עבודה הוא הזדמנות של שני הצדדים להתרשם זה מזה והחליט האם אתם מתאימים - ממש כמו דייט ראשון.

בדיוק כמו בעולם הדייטים, כאשר חזרת הבייתה והגעת למסקנה שאין כימיה ואינך מעוניינת את אומרת לבחור - תודה אבל לא, גם כאן, חזרת הבייתה והגעת למסקנה שאין כימיה לכן, תודה אבל לא מעוניינת.

טוב היא התקשרה ואמרתי לה

היה לי קצת לא נעים, אבל לפחות לא אצטרך לעבוד שם X:.
שטיח אדום ושמפניה לא ממש קונה אותי.

nathaliesh

New member
יפה מאוד

תזכרי שלא רק המועמדת, כלומר את, מגששת ומנסה את השוק ואת התנאים, אלא גם החברות. הרי זה שבאת לראיון זאת לא ערובה שיקחו אותך לעבודה נכון? כפי שהעובדה שהגעת לראיון והציעו לך את המשרה זאת לא ערובה שתרצי לעבוד שם. אין פה עניין לאי נעימויות.

קראתי את התגובות וראיתי שזה כבר מאחורייך

אבל חשה בצורך להגיב בתור מי שהייתה בצד השני ועדיין נמצאת שם לפעמים - אין לך שום סיבה להרגיש לא נעים ואין שום סיבה שיכעסו עלייך. גם במשרות בכירות מודעים לכך שכל עוד החוזה לא סגור וחתום, המועמד עדיין בגדר מועמד ורשאי לשנות את דעתו.

בחברות כ"א יש לרכזות יעדים שהן צריכות לעמוד בהן + יש עמלות על השמות, ככה שלפעמים יכול להיווצר הרושם שהרכזת "תכעס" עלייך אם תגידי שאת מעוניינת בעבודה ואז תתחרטי, אבל זה משהו שקורה לא מעט וגם אם זה יתסכל לפעמים את הרכזת, אין לה סיבה הגיונית לכעוס. יש רכזות ש"דוחפות" משרות וחושבות רק על היעדים והעמלות, אבל הן מהוות מיעוט (אני מקווה).

למעלה