ראיונות של ג'סטוש

JTrulez

New member
ראיונות של ג'סטוש

עם ג'יי לנו למי שלא ראה..... באתר www.justin-t.com תדפדפו למטה בין החדשות יש שם כל מני עדכונים, תמונות וכמובן ריאיונות

נ"ש חשוב!~!~!~!~!~!~!~!~!../images/Emo156.gif

בננות!
אני בטוחה ששמעתן על זה שהרגו את השך-יסין
( או איך שלא קוראים לו) ובגלל זה הבטיחו הרבה פיגועים!!
אז תיזהרו אל תלכו למועדונים וכאלה תמיד תסתקלו מי נמצא לידכן
מתה על כולכן!!!
ביי ביי

alonra1

New member
דיי אני מפחדת....

אני לא רוצה להתיקע בבית בפסח..ובטח יהרסו את אזריעלי....

אל תדאגי../images/Emo70.gif../images/Emo156.gif

איפה את גרה? אני גרה בבת ים אף פעם אין פיגועים ככה שאני לא ממש מפחדת.. אבל אם יהרסו את עזריאלי יהיה ממש חבל!!!! העיקר שתיזהרי

justin love

New member
מיכלי איזה מותק דואגת לנווו...

חולה עלייך תודה בכל מקרה אבל אני לא מתכוונת כל החופש שלי לשבת בבית.. מספיק אני לומדת במשך השבוע וסוף סוף יש לי חופש אין סיכוי שאני לא הולכת לנצל אותו. ד"א יש פה מישהי שגרה בת"א???? כי אני נוסעת לשם בחופש וחשבתי אולי ניפגש שם כולנו?????? כמו פגישת פורום בעצם זה פגישת פורום

MiSsY 100

New member
מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ואני גרה בת"א!!! ליד שוק בצאלל והכרמל ושנקין ודיזינגוף סנטר (לכולם אני מגיעה ברגל) אבל מה-4 עד ה-11 אני באילת!!!! ובשבוע הראשון (הזה שבא) יש לי שיעורי השלמה במקצועות שיש לי בגרות את בבקשה נעשה בשבוע הראשון כי אז יש לי זמן (בנתיים) אז נראה...:) ומיכל מתה אליך דגענית!!!!!

justin love

New member
נכון אז השבוע הראשון לא

כי גם לי יש השלמה לבגרויות והכל... אחרי ערב החז באותו השבוע בואו ניפגש.????

RJlake

New member
חחח איזה חמודה שאת ככה דואגת לנו

האמתי אני מתה מפחד אני גרה בירושלים בגבעה הצרפתית ובטח שמעתם על זה שנרצח שם ביום שישי האחרון מיריות זה היה 100 מטר מהבית שלי זה היה כזה מפחיד!!!!!!!!! אני מה זה מפחדת לצאת מהבית כול דבר נראה לי חשוד!!! אני שונאת את התחושה הזאת שאי אפשר לצאת מהבית בכלל זה כזה חרא!!!(סליחה על הביטוי)

MrJTsGirl

New member
וואי בואו נפגש באמת!

אני גרה בנתניה, וזה יכול להיות ממש נחמד אם נוכל להפגש, השאלה היא איפה ואם אני אוכל בכלל כי יש לי יותר מידי דברים לעשות ואנשים לפגוש בפסח... חחח... ונתניה זה עיר עם לא פחות פיגועים... העיקר שתזהרו על עצמכם!

justin love

New member
יאאא יש לי קרובים בנתניה שאני חולה

עליהם חחח.. אמממ ניפגש בעזריאלי כמה בנות ובנים מי שרוצה

justin love

New member
תראו תראו תראו...איזה מאמייי

תראו תמונה שלי עם הגורה(אחת מ 8) איזה מאמייי ... איזה גורה חמודדדהה..

MiSsY 100

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

א-י-ז-ה-----מ-ה-מ-מ-ת
בונא לא ידתי שבפורום שלנו יש כאה בנות מהממות!!!!!

למעלה