ראיונות של שחקני קטנטנות ואל...

חן (בן)

New member
ראיונות של שחקני קטנטנות ואל...

תחשבו שזה סתם זיוף , זה באמת ואני לא רשמתי את זה זה מתוך אתר קטנטנות- www.chiki.up.co.il דלפינה!!!!! מאז שהיתי קטנה הלכנו בכל הקיצים לים של טוזו אני אוהבת את זה בגלל שאני מכירה אותו מאוד טוב אני יכולה לעשות הרבה דברים לבד בלי שההורים שלי ידאגו את הימים החמים אני מנצלת על חוף הים למים אני לא נכנסת הרבה אבל אני מעבירה שעות ושעות בלהשתזף בהליכה ובמשחק המתקות מתי שבאות אחת מהאחיות שלי ברנדה או נדיה אנחנו מתערבות איתם במשחק שולחן המשחק שאני הכי אוהבת הוא שבץ נא - לשבץ מילים כמעט תמיד אנחנו מתערבות על גלידות או על אסימונים למכונות הוידיאו ככה זה יותר מהנה , זה שמפסיד משלם השנה הזאתי מכרתי כרטיסים באחד הדיסקוטיטים באזור . ובפעם הראשונה נתנו לי ללכת לרקוד על הצגה הראשונה ומאוד מאוד אהבתי את זה זבוב!!!!! איזה ספורט הוא המועדף עלייך ? כדורגל, שחייה וכל דבר שיש בו חתיכת עץ - סקיטבורד או גלישה איך אתה מבלה בלילות אם החברים? לרקוד אני לא הולך אף פעם כי אני לא אוהב בכלל אפילו החברים שלי שהם מארגנים מסיבות של ריקודים הם לא מזמינים אותי מראש אני מעדיף ללכת לטייל או לאכול גלידה , פיצה או ללכת לקולנוע אנחנו גם מבלים אם נשארים בבית של מישהו ומדברים , רואים סרטים , מספרים בדיחות ועוד... מיהם החברים הכי טובים שלך ? אלפונסו בורגוס ופאול ג´נוט האמת היא שאנחנו חברים מאוד טובים ואנחנו מבלים טוב מאוד שאנחנו ביחד כמה זמן לוקח לך להתארגן בשביל לצאת לבלות? אני לוקח זמן בשביל מקלחת אני אוהב להיות מבושם ובדרך כלל יש לי כמה בשמים כדי לא להשתמש תמיד באותו הבושם . אבל במקום זה אם הבגדים אין לי בעיות אני לובש את הדבר הראשון שאני רואה ומסתכל אם זה טוב אלי איך בחורה יכולה "לכבוש" אותך? שהיא תהיה סימפטית שתהיה מצחיקה ושתמיד תהיה ישירה אני לא סובל בחורות שקרניות אלה שתמיד אומרות לך משהו ועושים משהו אחר את זה אני לא אוהב בכלל איזה סוג קריאה אתה אוהב?? אני אוהב לקרוא ספרי אימה כמו של דוקטור גי´קל אני אוהב גם לקרוא על מכוניות וג´יפים מהם התחביבים שלך?? לשחק במחשב - אני אוהב להיכנס לתוכניות ולנסות ללמוד ולהבין בשביל מה משתמשים ואיך עובדים

חן (בן)

New member
המשך ראיונות!

חימנה החמודה!!!!! חימנה את מי את מעריצה? לאונרדו דיקפריאו יש לי קלסרים מלאים בתמונות פוסטרים עיתונים בקיצור אני אוספת חומר עליו יש לי את הספר אם סיפור חייו של ליאונרדו הפעם הראשונה שתאהבתי בו היה ברומאיו ויוליה בטיטאניק גמרתי להכיר אותו ובישבילי הוא האיש היפה והשחקן הטוב עד עכשיו אם הייתי יכולה להכיר אותו היתי מבקשת ממנו שיעשה את אחד מהתפקידים שלו ואם הוא היה נותן לי לבחור היתי רוצה שיעשה את החלק של טיטאניק שהוא אם קייט בקידמת הסיפון גיז´ה!!! גיזה אולי תגיד לנו מי הוא המודל לחיקוי שלך ? העליל שלי הוא אל פאצינו שראיתי את הסרט העורך דין של השטן אז התחלתי לאהוב את אל פאצינו . התחלתי להשכיר סרטי וידאו בהם שיחק : אל פדרינו הסנדק בושם של אישה חיפוש של ריקרדו 3 ועוד.. בסרט אל פאצינו הוא היה גם שחקן וגם במאי גיז´ה מה החלום שלך ? החלום שלי הוא : שאל פאצינו יהיה המורה שלי במשחק ושהוא יביא לי את הניסיון שלו זה יביא לי אושר רב מילי!!! אצלנו היא מגלמת את מילי בעונה השלישית של הסידרה "קטנטנות" (ערוץ הילדים, מידי יום 14.15). בארגנטינה כבר מוקרנת העונה השישית. אבל אגוסטינה צ´ירי המתוקה כבר לא קטנה. במרץ מלאו לה 18. בגלל מחויבותה לקריירה, הייתה לה ילדות שונה. כשכל חברותיה שיחקו בבובות , היא כבר רקדה ושיחקה. בגיל שש הייתה על הבמה, ואת כל שעות היום בילתה בצילומים ממושכים באולפני הטלוויזיה. חוץ מ"קטנטנות" היא שיחקה בסדרה "מעבר לאופק", ותפקידה הרציני הראשון היה בסדרה "אבא גדול". אחר כך שיחקה שתי עונות ב"קטנטנות", והופיעה בסדרה "קיץ 98" לצידו של דיאגו ראמוס ("עשירים ומפורסמים", "בובה פראית"). כיום היא כוכבת ראשית בסדרה "ראשים קטנים" לצידו של אלחו אורטיס. מחזרים לא חסרים לה, אבל קשה לה למצוא להם זמן. יש לך חבר? "אין לי חבר, יש עלי רק שמועות", היא אומרת, ומתכוונת לדיבורים על כך שהיא ואורטיס זוג גם מחוץ למירקע. "אם היה לי מישהו, לא הייתה לי בעיה לספר לכם". בארגנטינה נוהגים להשוות אותה לנטליה אוריירו. היא כוככבת ראשית בטלנובלה, כמו נטליה, וכמוה, שרה את שיר הפתיחה של "ראשים קטנים". "אני ונטליה הסתדרנו נפלא. היא מקסימה. נכון ששתינו היינו משודרות באותה שעה, ונכון שלשתינו יש אותו מפיק, ראול לקונה, אך אלו הן הנקודות היחידות בהן אנו דומות", היא אומרת. באחת ההפסקות בצילומי הסדרה התראיינה צ´ירי לשבועון ארגנטינאי. - הרבה שחקניות היו נותנות הכל כדי לגלם תפקיד ראשי בסדרה בגיל כה צעיר. את לא מצטערת שאיבדת יותר מידי דברים בדרך? "כמובן שהפסדתי הרבה, הרבה מאוד! כשאני מתחילה לחשוב על זה, לפעמים אני רוצה למות... יש כל כך הרבה דברים שהייתי רוצה לעשות. מגיל שש אני פה באולפנים, בין ארבעת הקירות האלה. לא היה לי אף פעם זמן ללכת סתם לקניות, או לבלות יותר עם חברי. אבל למרות הכל, לו יכולתי להיוולד מחדש, הייתי בוחרת באותה קריירה. אינני מתחרטת על דבר". -אף פעם לא נשברת? "כן, היה לי משהו כזה. זה קרה כשהייתי בכיתה ז´. היו לי גם הלימודים וגם שני מופעים יומיים של ´קטנטנות´ וסדרה נוספת. פעם אפילו התעלפתי בחדר ההלבשה שלי". -חששת ש"ראשים קטנים" לא תצליח? "קצת. הצבנו לעצמנו כמטרה להגיע לאותה ההצלחה שהייתה ל´בובה פראית´. בהתחלה חששתי מאוד, ולמרות שנטליה לא יעצה לי, היא הייתה בראש טוב איתי". -רזית מעט. האם זה היה לצורך התפקיד? "אמרו לי בהפקה שיהיה טוב יותר אם ארד במשקל, ועשיתי דיאטה. שלושה וחצי קילו שהורדתי לא הזיקו לי". מיהי, לדעתך, כוכבת טלנובלה טיפוסית? "אנדריאה דל בוקה. היא הייתה הכי טובה בז´אנר, והכי אהבתי את ´פנינה שחורה´. אף פעם לא צפיתי בטלנובלות זרות, אין לי כמעט זמן לצפות בטלויזיה. אפילו לא ראיתי את ´ראשים קטנים´". -את מרגישה שהגעת לשיא ההצלחה? "זאת הקפיצה הכי גדולה בקריירה שלי. תמיד חלמתי לככב בסידרה בתפקיד ראשי, אבל אף פעם לא חשבתי שזה יגיע כל כך מהר. זה כמו הילד הראשון שלי, וזה הפך לדבר הכי חשוב בשבילי מבחינה מקצועית. כל עוד הציבור אוהב את מה שאני עושה, אני חושבת שאני לא צריכה לבקש יותר. בינתיים"".

חן (בן)

New member
עוד ראיונות!

פשפש!!! פשפש בן כמה אתה ? 21 מה הגובה שלך ? אני מאמין שאיזה 1.72, ת´אמת אין לי מושג... והמשקל שלך ? 67 קילו. כמה פעמים התאהבת? פעמיים. כמה פעמים לא היית נאמן? פעמיים. (הוא צוחק). מהו מספר המועדף עליך? 2 כמה מטר מרובע הבית שלך? אמממ... זה בית נורא גדול, אנחנו חיים שם 7 אנשים, ככה שאני מתאר לעצמי שזה די גדול... שנולדת כמה שקלת ? 3 קילו. מ-1 עד 10, איך אתה מגדיר את עצמך כמאהב? על זה אני לא יכול לענות לך, אבל בסדר, בערך 9... כמה פעמים הצבעת בפתק לבן? ת´אמת, אף פעם!. כמה פעמים אתה עושה אהבה בשבוע ... עם בת זוגתך? לא משנה, אבל יש לי התחייבות ל-3 פעמים בשבוע... (הוא צוחק). כמה אתה יכולה לאכול מהאוכל המועדף עליך? אני מת על פיצה ואני יכול לאכול 5-7 משולשים (בחמש דקות). באיזה גיל התנסית פעם ראשונה בסקס? חה חה חה ... בגיל 15 ( הוא צוחק ) ברקודה!!! ברקודה מי העליל שלך : העליל שלי הוא אנטוניו בנדרס . התחלתי להתחבר אליו ומסתבר שבכל סרט שבחרתי אנטוניו בנדרס שיחק וכל כך הרבה שראיתי שמתי לב שהוא שחקן מעולה והמועדף אלי. היתי רוצה שיהיה לי ההזדמנות לשחק אם בנדרס בסרט כמו של זורו קרולינה!!! מראיינת: את ואגוסטינה צ´רי(מילי) אויבות גם במציאות או שרק בסדרה? ברברה אסטרבו: אני ומילי לא אויבות אבל אנחנו גם לא חברות ממש טובות. כשיוצא לנו אנחנו זורקות מילה כמו "היי" ושואלות לפעמים "מה נשמע?" או דברים כאלה. אין לנו זמן להפגש סתם כך, כי אנחנו נפגשות רק בצילומי הסדרה ואין לנו המון זמן לתקשר כי אנחנו עסוקות רק בסדרה. מראיינת: יש לך חבר? ברברה אוסטרבו: לפעמים כן ולפעמים לא. כלומר,זו תשובה טפשית אני יודעת, אבל זו התשובה. היום יש לי חבר ש"אוהב אותי" בזכות עצמי ולמחרת הוא נפרד ממני כי אינו אוהב אותי. למעשה כולם חברים שלי יום אחד רק בגלל שאני שחקנית ואני משחקת בסדרה יפה ופופולארית כמו ´קטנטנות´ ואחרי שהוא מבקש ממני חברות הוא אומר שהוא לא אוהב אותי. מראיינת: מאכזב אותך לגלות ש"אוהבים" אותך רק בגלל שאת שחקנית בסדרה ´קטנטנות´ ושלא אוהבים אותך בזכות עצמך? ברברה אוסטרבו: כן אני מאוכזבת מאוד מזה, אבל זה לא מפריע לי כי אני אוהבת מישהו ואני שמה לב שהוא נדלק עליי ואני מקווה שיום אחד הוא או אני נעשה צעד אחד קדימה ונגלה זה לזה את רגשותיינו. מראיינת: מה את עושה בזמנך הפנוי? ברברה אוסטרבו: אני אוהבת לצאת לקניונים ולבזבז המון מכל הכסף שאני מרוויחה מהסדרה על תכשירים ועל כל מיני.... אני קונה המון דיסקים של נטליה אוריירו, כלומר את כל האלבומים שלה. אני אוהבת לצאת לברכות ולעשות ספורט וגם לראות טלוויזיה ולגלוש באינטרנט. וכמובן, גם לבלות עם חברות וחברים. מראיינת: האם היותך שחקנית בסדרה ´קטנטנות´ משנה את חייך? ברברה אוסטרבו: כן זה גורם לי שינויים רבים. פעם שהייתי מסתובבת ברחוב חברות שלי היו אומרות לי "היי". אבל מאז היותי שחקנית ב´קטנטנות´ הן אומרות לי "היי ברבי מה נשמע? רוצה להיות איתי היום?" ואפילו אם אני רואה סתם כל מיני אנשים אז כולם וממש כולם אומרים לי "היי אפשר חתימה?" "היי זאת את מ´קטנטנות´!" "תצטלמי איתי!!" "אני המעריץ/ה הכי שרוף/ה של קטנטנות!!" ועוד כל מיני שטויות... מראיינת: תמיד רצית להיות שחקנית? ברברה אוסטרבו: לא תמיד. תמיד הייתי מעריצה של נטליה אוריירו עוד לפני ששיחקתי ב´קטנטנות´ ורציתי להיות זמרת מצליחה כמוה. הייתי בחוגים ובמקהלות רבות אבל אף-פעם לא הצלחתי לשיר יפה או להיות סולנית. היתה הצגה כשהייתי בכיתה א´, של כל השכבה, עברנו מבחנים רבים ואני הייתי צריכה לשחק בתפקיד הראשי. מנהל הביה"ס שלי התרשם מאוד והציע לי ללמוד משחק. זה מה שעשיתי ועם הזמן זה היה התחביב שלי. התנדבתי להצגות ביה"ס ועוד. מדריכת החוג אמרה שיש לי כשרון והציעה לי לעלות שלב בחיי השחקנות. זה מה שעשיתי ואתם כבר רואים את התוצאות... מראיינת: אנחנו אכן רואים ומתרשמים.... טוב תודה רבה לך, להתראות ובהצלחה בהמשך הדרך! ברברה אוסטרבו: תודה לך ותודה לכל צופי הקטנטנות בישראל!! סוף!!!!!! מקוה שנהנתם

למעלה