ראיות לזיופים במפקד העבודה

לפני שאתה ממהר לתקוף אחרים

אולי תגיד לכולנו מה דעתך לגבי סירובו של השר הנגבי מקדימה להתפטר מתפקידו כשר בממשלת ישראל ומרשימת קדימה לכנסת ה17, רשימה שמייצגת גם אותך? או שאולי דווקא לא מפריע לך כלל וכלל שאדם מושחת שהיועץ המשפטי לממשלה ומשטרת ישראל החליטו להעמידו לדין בגין עבירה פלילית, ישתייך למפלגה שלך ואף יכהן כשר מטעמה? כך ששלפני שאתה ממהר לתקוף אחרים, כדאי מאוד שתסתכל על המפלגה שלך ועל איך שהיא נראית ומתנהלת.

א. מדובר בכתבה - לא לי הזכויות....

ואם יש לך טענות כלפי הכותב.. תפנה אותם כלפיו ! ב. בנוגע לצחי הנגבי, אני מאמין בשלטון החוק ובמערכת המשפט - כל עוד לא הוכח בפסק דין כי אדם אשם - הוא בחזקת זכאי. המשפט הציבורי הוא אכזר, לפעמים, לא פחות מזה שבכותלי בית המשפט. צחי הנגבי יסיק את המסקנות שלו לבד, במידה ויוכח מעל לכל ספק כי הוא אשם

אבל להאשים את העבודה אין לך בעיה

מעניין, בוא נשתמש לרגע במשפט שאתה עצמך כתבת "כל עוד לא הוכח בפסק דין כי אדם אשם - הוא בחזקת זכאי.", אני רק רוצה לוודות, אתה כתבת משפט זה, נכון? אם כך ידידי, איך זה שלגבי מפלגות אחרות ואישים במפלגות אחרות המשפט הזה לא תקף, ואתה מרשה לעצמך להאשים אותם מבלי שבית משפט יפסוק בעניינם, ואפילו מבלי שיוגש נגדם כתב אישום, ואני כבר לא מדבר על לפחות חקירה במשטרה, ולגבי קדימה ונבחריה, המשפט הזה כן תקף, כך שאולי תואיל להסביר לי את הסוגיה הזאת, האם המשפט הזה נכון רק לגבי יקיריך מקדימה בלבד?
ואגב אל תמכור לי את התירוץ הזול מדובר בכתבה, שכן הבאת אותה למטרה מסויימת, בזמן שיכולת להביא כל כתבה אחרת, כמו למשל הכתבה שמתייחסת לסירובו של השר הנגבי להתפטר מתפקידו בממשלת קדימה, בזמן שמשפטנים בכירים סבורים שבעקבות החלטתו של היועץ המשפטי לממשלה מני מזוז לגבי העמדתו לדין של השר צחי הנגבי, הנגבי חייב להתפטר, ועוד יותר מזה, אם למ''מ ראש הממשלה אהוד אולמרט חשוב שלטון החוק, ולא רק מתי שזה משרת אותו ואת האינטרסים האישיים והפוליטיים שלו, אולמרט חייב לפטר אותו, ועדיף כמה שיותר מהר.

shacta man

New member
ממתיק סוד

יקירי הנקודה היא שכשהליכוד והעבודה מדברים גבוהה גבוהה באשר לשחיתות בקדימה והם מתעלמים מהנעשה בביתם. ביום חמישי יצא לי לשמוע ראיון בגל"צ עם יולי תמיר ו...(ברח לי שמו של הליכודניק ניראה לי מיקי איתן), בכל מקרה הם תקפו בשצף קצף את צחי הנגבי ואת קדימה, טענו שעליו להתפטר מיידית וכו' אבל על הנעשה בביתם, הם לא אמרו מילה יולי תמיר לא דיברה על המפקד המזוייף בעבודה וחקירת המשטרה בגינו, לא על שתיקתו של בוז'י הרצוג ולא על סאלח טריף. איתן לא דיבר על אי הסרת חסינתה של בלומנטל, הקלפטומניה והשקרנות הכרונית של יחיאל חזן, על עצם העובדה שכל "פשעיו" לכאורה של צחי הנגבי נעשו בעודו חבר ליכוד והחקירה נפתחה בעודו שר מטעמם ובנוסף לכך כל אלה שקיבלו ג'ובים מצחי הנגבי היו ועודם חברי ליכוד. בקיצור צביעות

../images/Emo45.gif בדיוק...

את אותה צביעות ראית גם כשהוא טען כנגד כך שלקדימה אין מצע מובהק.. עוד טרם העבודה בכלל פרסמה את שלה
כולנו היינו מאושרים אם הפוליטיקה הישראלית היתה נקייה יותר... אני לא האשמתי ולא מתכוון להאשים אף אחד - אני סומך על בתי המשפט שלנו - זאת העבודה שלהם.

מה את משווה בכלל?

המפקד המזוייף בעבודה, מי קבע את זה? את? כי אני לא ראיתי שום כתב אישום נגד אף אחד מהמעורבים בעניין? את ראית? אז אל תקבעי עובדות שלא קיימות. ולגבי בוג'י הרצוג גם הוא מעולם לא הואשם בשום דבר ולא הוגש נגדו שום כתב אישום, ולגבי סלאח טריף, האיש אפילו לא חבר כנסת, בעוד שצחי הנגבי יקירך משמש כלא פחות ולא יותר משר בממשלת קדימה, ואולמרט אפילו אמר לו שהוא מבין את מה שהוא עובר, מעניין באמת למה רומז אולמרט בדבריו אלה להנגבי? כמו כו לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת מה את והחברים "האובייקטיביים" שלך מקדימה הייתם טוענים לגבי הנגבי, אילו הוא עדיין היה משתייך למפלגת הליכוד ולא לקדימה, כך שתחסכי ממני את השטויות ואת הצביעות שלך. הצביעות שלכם בקדימה ממש זועקת לשמיים, אבל אני לא דואג, כיוון שלא יעבור זמן רב עד שייחשף פרצופכם האמיתי ועם ישראל יגלה מי אתם ומה אתם. ואז ההתרסקות שלכם תהיה ממש תאווה לעיניים, אתם תתרסקו ממש כמו מגדל קלפים שמנסים לשים עליו עוד קלף ועוד קלף, עד שאחד הקלפים מפיל את כל המגדל כולו.

מבקר המדינה כתב דברים חמורים ביותר

כנגד הנגבי. מתוך הדוח: "במעשיו היתה רמיסה ברגל גסה של החוק ושל כללי המינהל התקין, פוליטיזציה של השירות הציבורי ושימוש במשאבי הציבור לקידום עניינים פוליטיים אישיים. על כל המופקדים על שלטון החוק ועל המינהל הציבורי לפעול כדי למנוע את הישנות התופעות שהוזכרו". מאד יכול להיות שהוא לא יורשע בפלילים, כיוון שעשרות המינויים שלו היו בתחום האפור. אבל חשוב לזכור שלא כל דבר שאינו פלילי במובהק הוא גם כשר וראוי לאיש ציבור. הנגבי עצמו התהדר, בביטאון הליכוד, כי בדעתו למנות חברי מרכז לכ משרה ממשלתית אפשרית. מינויו של אדם כזה לעשיריה הראשונה של קדימה תמוה מאד בעיניי.

למעלה