ראייה

kung fu

New member
ראייה

זה לא משהו מסתורי, או משהו שרק נגיש למעטי מעט, לא צריכים להיות חכמים בשביל לראות (אפשר להיות טיפשים מאד), זה לא משהו רומנטי או מיסטי.... איך שאני תופשת ראייה זה לקבל מידע. אפשר לקבל מידע בתמונה, במידע, במילים, בתחושה או בכל דרך אחרת. ועכשיו לסקר: באיזה צורה אתם מקבלים מידע? או באיזה צורה הכי נוח לכם לראות?

RieM

New member
בין השורות ומעבר למילים

לראות את האנשים מסביבי כהוויתם, כיצד הם רואים אותי, חשים כלפיי ודרך התנהלותם בעולם הזה. מנסה לראות מאיפה כל אחד "יוצא". כלומר, מה הכוח המניע אותו וממה הוא "עשוי". אבל בל נשכח שראיה היא מלשון "ראי" (כך אמר לי בעבר אחד ממוריי ואני נוטה להסכים עימו), כך שאולי בעצם כל שאנו רואים, זה את השתקפות עצמנו דרך הסובבים ותו לא.

kung fu

New member
התכוונתי לראייה קצת אחרת, אבל

היה מעניין לקרוא איך אתה רואה דברים ואחרים

RieM

New member
אני חושב שאנחנו מדברים על אותו הדבר

רק הפרשנות של כ"א מאיתנו היא קצת אחרת (וכמובן גם "הישום").

kung fu

New member
אתה יכול אולי לתת יותר מידע?

למשל, אולי תתן דוגמאות של דברים שקרו לך שכללו ראייה?

RieM

New member
לדידי, ראיה היא פשוטה כמשמעה

ואף על פי כן, רב הנסתר על הנגלה. כל אדם מקרין אנרגיה / ויברציה / תחושה מסוימת לגביו שאי אפשר לכמת אותה במילים ואף על פי מהווה חלק בלתי נפרד הימנו ומהערכתנו אותו. חלק מההערכה זו מתבצע במודע בזמן אמת ואילו חלק אחר נטמע בזכרון ומנותח לאחר מכן במועד מאוחר יותר. איני רואה אנרגיות ולא שומע קולות ואולי בכך מנפץ את ההילה המיסטית הקשורה לכך, אף על פי כן "רואה" אנשים מעבר לפיזיות. כל זאת ועוד, לא עקב שימוש מושכל בטכניקות מיוחדות של ידעונים ומעלים באוב, אלא פשוט יכולות אישיות שהתפתחו אצלי במהלך השנים (ועדיין ממשיכות להתפתח ...). מקווה שעניתי לשאלתך.

kung fu

New member
נפלא ../images/Emo24.gif תודה ../images/Emo13.gif

אגב, גם אני לא שומעת קולות או משהו כזה. אני מקבלת מידע. משערת שיצא לך לדעת פתאום משהו, אז בטח תבין על מה אני מדברת
בהצלחה לשנינו!!!

ibag

New member
כמו כולם

רק שחלק מתעלמים מזה וחלק לא. אז במה שונה הראיה האנרגטית שלך (בהנחה שאת בקבוצה של הלא מתעלמים), מהראיה הפיזית? מה השוני הכי בולט? האם את מצליחה בו בזמן לראות גם אנרגטית וגם פיזית? איזה סוג של ראיה נותן מידע מהימן יותר להערכתך ומדוע? ואחרון,אחרון חביב האם הפעלת היכולת הזאת(ראייה אנרגטית) הוא מתאפשר לך תמיד או לעיתים קרובות או לעיתים רחוקות, במצבים מסויימים או בכל מצב?

kung fu

New member
המשך ../images/Emo39.gif

"כמו כולם. רק שחלק מתעלמים מזה וחלק לא." התכוונת לזה שכולם רואים אנרגטית כשאמרת "כמו כולם"? "אז במה שונה הראיה האנרגטית שלך (בהנחה שאת בקבוצה של הלא מתעלמים), מהראיה הפיזית? מה השוני הכי בולט?" השוני הכי בולט הוא שבראייה הפיסית אני מקבלת נתונים שאני רואה עם העיניים. בעוד שבראייה אנרגטית אני מקבלת נתונים מהעבר, מהעתיד, וכאלו שלא רואים עם העיניים. (למשל לדבר עם מישהו בטלפון ולקבל עליו מידע. הוא הרי לא נמצא מולי אז המידע לא דרך העיניים). "האם את מצליחה בו בזמן לראות גם אנרגטית וגם פיזית?" ברור. יש אפשרות אחרת? "איזה סוג של ראיה נותן מידע מהימן יותר להערכתך ומדוע?" לא יודעת. "ואחרון,אחרון חביב האם הפעלת היכולת הזאת(ראייה אנרגטית) הוא מתאפשר לך תמיד או לעיתים קרובות או לעיתים רחוקות, במצבים מסויימים או בכל מצב?" תמיד זמין לי לנסות לראות אנרגטית. האם אני תמיד רואה אנרגטית כל דבר שארצה? כמובן שלא.

ibag

New member
מספור של ההערות המודגשות

כדי שלא אצתרך להעתיק את הכל. 1.התשובה: כן. 2.מהסיפורים של אחרים ומההתקדמות שלי בנושא, ראיה אנרגטית כוללת ראיית הילות, צבעים, מבנים, צורות,חוטים, את הבני האדם כביצה מעירה וכו' וכו'. נכון, זה שונה מראייה פיזית ,אך עדיין המידע המתקבלת היא ויזואלית. בגלל זה כנראה זה נקרא בכל זאת ראייה ולא תחושה למשל. כשמדברים בטלפון עם מישהו, מקבלים מהצד השני המון מידע- חלק לא קשור כלל לראייה אנרגטית. אז כנראה את מדברת על החלק שכן קשור. במה מתאפיין מידע זו? העתיד לא קיים. איך אפשר לראות משהו שלא קיים? 3.)אפשרות אחרת, שאי אפשר. להבנתי אי אפשר לראות אדם בצורה פיזית ובצורת ביצה מאירה בו זמנית. אבל אני מסכימה גם אם התשובה שלך. 4.) טוב 5. לא ענית לי לשאלה ששאלתי. לא שאלתי מה זמין לך לנסות (כל דבר שבעולם זמין לך לנסות), אלא על מידת ההצלחה שלך להפוך את היכולת לזמינה תמיד?

kung fu

New member
המשך ../images/Emo6.gif

2.מהסיפורים של אחרים ומההתקדמות שלי בנושא, ראיה אנרגטית כוללת ראיית הילות, צבעים, מבנים, צורות,חוטים, את הבני האדם כביצה מעירה וכו' וכו'. נכון, זה שונה מראייה פיזית ,אך עדיין המידע המתקבלת היא ויזואלית. בגלל זה כנראה זה נקרא בכל זאת ראייה ולא תחושה למשל. כשמדברים בטלפון עם מישהו, מקבלים מהצד השני המון מידע- חלק לא קשור כלל לראייה אנרגטית. אז כנראה את מדברת על החלק שכן קשור. במה מתאפיין מידע זו? איני רואה הילות, מבנים, צורות, חוטים, ואת בני אדם כביצה מאירה. אני רואה מידע. העתיד לא קיים. איך אפשר לראות משהו שלא קיים? גם העתיד וגם העבר אינם קיימים. הם קיימים רק בתודעה /במוח שלנו. ביקום הכל בהווה. מעבר לזה לא יודעת להסביר לך. 5. לא ענית לי לשאלה ששאלתי. לא שאלתי מה זמין לך לנסות (כל דבר שבעולם זמין לך לנסות), אלא על מידת ההצלחה שלך להפוך את היכולת לזמינה תמיד? לראות תמיד אנרגטית? אני לא שם. מצד שני לא ניסיתי להיות שם.

ibag

New member
המשך-המשך

של ההמשך 2.א)" אני רואה מידע". משפט מאד כללי. אני יושבת מול המסך וגם אני רואה מול עיני המון מידע. תוכלי להסביר לי בבקשה את הבנתך מה זה ראייה אנרגטית? לא יפריעו לי דוגמאות, אבל הייתי רוצה לקרוא לפחות משפט אחד שמסביר את המה ולא את התוצאה או את ההתבטאות של יכולת זו. 2.ב)אם גם העבר וגם העתיד קיימים רק במוח שלנו, את אומרת בעצם שלראות את העבר או את העתיד של פלוני זה תוצאה של פירושים ומשחקי המוח? 5.)לא דיברתי על "לראות תמיד אנרגטית" (אין דבר כזה) אלא על הפיכת היכולת לזמינה כל עת שזה נחוץ/רצוי/עוזר וכו'.

bertcat

New member
המשך המשך המשך המשך המשך המשך

המשך המשך המשך המשך המשך המשך המשך המשך המשך המשך המשך המשך המשך המשך סתם, אני משועשע הבוקר. אז מתי ר ו א י ם אותך??? :)

ibag

New member
כן כן

מבינה את השעשוע שלך.
פיזית, רואים אותי עוד יומיים. לא פיזית-תלוי ביכולת שלך וביכולת שלי לא לאפשר זאת עם זה מציק לי.

kung fu

New member
חה חה ממשיכים ../images/Emo6.gif

1. דוגמאות לאיך אני רואה ראייה אנרגטית - *לדבר עם בן אדם טלפונית ולדעת עליו פרטים שקשורים למראה פיסי או להיסטוריה אישית שלו * להדריך אדם ולקבל מידע איך לעזור לו להגיע ליכולת מסויימת, בעזרת מידע שמגיע מהיקום ולא מתוך המחשבות האישיות שלי * להזמין טכנאי ולדעת שהוא יגיע בדיוק אחרי שאסיים להתקלח בכל אופן, זה איך שאני רואה את הנושא. כבר הבנו ששתינו רואות את זה אחרת
2. לגבי העבר והעתיד, אין לי חשק לנסות להסביר את זה במילים. הרי אם גילית מתוך נסיון שביקום אין עבר ועתיד, אז יודעת על מה אני מדברת. אם לא גילית זאת, אז זה לא משנה. אנו פשוט רואות אחרות דברים. (זאת אומרת, אין לי מטרה שנגיע לדיעות אחידות) 3. לגבי הפיכת היכולת לזמינה כל עת שזה נחוץ/רצוי/עוזר וכו'.....אז את שואלת אם אני עובדת על זה שזה יהיה ככה? או אם זה כבר ככה אצלי? בכל אופן, אני לא יודעת לענות על זה. לא ברור לי אם זה זמין בכל רגע שארצה.

ibag

New member
אני לא יודעת

1.)אם את שמה לב או לא, אבל את מתייחסת לחלק פצפון של הראייה האנרגטית. לא מדובר כאן על בהגדרות שונות של נושא, כי בינינו, לא אני ולא את לא רואים אנרגטית. ועד שאין לנו יכולת זו כל מה נותר לנו הוא להיצמד להגדרות של אלה שבאמת "רואים",ועם הזמן עם ההצטברות של הנסיון לשנות את ההגדרה לגירסא שלנו. מה שאני לא מבינה, למה את משלה את עצמך(ואת אחרים),כי יש את רואה אנרגטית, בזמן שעשית התקדמות מאד מסויימת בנושא( וגם התקדמות זו, לפי תיאורך, לא יציבה). אם אני יודעת לחתוך ירקות, זה אומר שאני יודעת לבשל? 2.)שוב, אל תעמידי פנים שגילית-מנסיון שביקום אין עבר ועתיד. גילית את זה מסיפורים של אחרים, זה מוצא חן בעינך ונוח לך לדקלם את זה כאשר לא נותר לך תשובה. אם באמת היית מבינה את העניין מנסיון, חיית חיה ב"כאן ועכשיו", אבל את לא, עובדה שכל שנייה את חייבת להיעזר במטרות, עובדה שאת אפילו לא מצליחה להבין איך מתנגש ה"כאן ועכשיו" עם הצבת מטרות ככלל ועם חתירה לקשב שלישי כפרט. 3.)כאשר יכולת זמינה אנו יודעים שהיא זמינה. ואם לא ברור לנו, סימן שהיא לא זמינה.

ibag

New member
13-מזל רעעעעע

בשורה השנייה האות ה-13 מיותרת. בשורה החמישית המילה ה-13 מיותרת. איזה טריפ...

למעלה