ראיית הנולד

Laly Loly Looly

New member
ראיית הנולד

לפעמים אני חולמת את היום בלילה שלפני. לפעמים פתאום יש לי הרגשה מוזרה, או שאני פולטת "משו ממש רע עומד לקרות ביום חמישי" אבל איכשהו, אני תמיד צודקת. זה עובר במשפחה שלי. כמעט כל הבנות עברו את השלב הזה. מה שמוזר זה שלהבדיל מכולן, אני הצלחתי לשמר את השלב הזה עוד 3 שנים, אך היכולת לא מתחזקת, להפך, היא נחלשת. רציתי לדעת אם יש איזשהו אימון כדי לעזור לי לשמר ואולי לפתח את היכולת הזאת.

mb3inh

New member
תוכלי בבקשה

לתאר את המקרה יותר,כמה פעמים זה קורה(בשבוע,חודש,שנה...)?רמת דיוק מושלמת או דימיון כללי?בת כמה את?מתי התחלת לחזות?האם אי פעם למדת חיזוי כלשהו?ולמי עוד במשפחה יש את היכולת? באדיבות מגנוס ברנארד ה-3 אייזק ניוטון המרשלג

Bartal j

New member
נראה לי שאני מבינה אותך

סתכלי דבר ראשון זה לקבל את זה אני אומרת לך מניסיון גם יל יש משהו דומה ואני יודעת עד כמה האינטואיציות האלו והחלומות עלולות להפחיד והתסכול של למה אמרתי ככה ככה? וחוסר הידיעה. אבל זה חלק ממך זה לא נחלש את אולי מתרחקת וזה לא מתפתח אבל לא נחלש זה תמיד שם מחכ להתפרץ במקומות הכי לא צפויים כך שכדאי לך להשלים ולקבל את זה. אני פעם לקחתי טיפות מיוחדות כדי לא לחלום רק לישון נטו והתחלתי לראות דברים בהקיץ חח זה פשוט טיפס למודעות שלי איפשהו וזה היה יותר מפחיד תאמיני לי עדיף לחלום ולא פתאום באיזה אירוע לעצום לרגע עיניים ולראות דברים נעים כמו בסרט רץ עם פלאש מולך. הכי חשוב זה להרגע שזה קורה לעשות מקלחת טובה , למדוט אפילו לשתות תה כל דבר ולסדר את המחשבות. את רוצה לפתח את זה? אחרי שתביני שזה ליגטימי וזה חלק ממך ואת הולכת לחקור את זה ולפתח את זה לדעתי רצוי שתכיני רשימה מה מעורר אותי? איזה ריח גורם לי לחוש דברים? (למשל אצלי ילנג ילנג ממש משפיע עלי ולבנדר מזכיר יל דברים אני רגישה לריחות ברמות) איזה טעם גורם לי לחוש דברים? (שאני חלשה אני שוהת תה עם קינמון או תה עם אפרסק ומשמש וזה עוזר חליטות זה דבר טוב). איזה מוזיקה הכי מתחברת אלי מוזיקת טבע או יותר קצבית מה משפיע עלי יותר? וקחי אימון טוב? תביטי במים זורמים במלקחת בדוש אפילו תגעי בהם תגישי את הקרירות מתפשטת בגוף שלך ביד שלך תתרכזי ואחרי כמה דקות תתחילי לראות צבעים ואפילו צורות בהדרגה זה עוזר גם להסתכל על נר להתמקד בלהבה שלו זה מצויין לראיית עתיד לדעתי וזה מפתח ממש את היכולת שלך. אם יש לך שאלות פשוט תשלחי הודעה במסרים. בהצלחה. בר

למעלה