ראין-תגובה

linkinpark17

New member
ראין-תגובה

תודה לכל מי שענה ...וכן,חשבתי שהוא לא עובד כרגע וצדקתי...תודה על התגובות והמהירות שעינתם...:)

almog500

New member
מה הלחץ../images/Emo70.gif

תאויות קוראות ליפעמים לא...

איימיס

New member
נצל"ש - שאלה

אם למישהו יש את שני השירים האלו
New Innocent Tyro Allegory by Havergal Call Me by Arthur Yoria שהיו בפרק 217 , יכול לשלוח לי איכשהו ?

Tinty

New member
אוי, אוי, אוי.

בעית השרשורים היא מכת הספוילרים החדשה
אנשים, תתרגלו למערכת של תפוז. היא מטומטמת (טכנית) ומעצבנת (ויזואלית), אבל אין ממשק אחר לפורום.

לאלמוג../images/Emo108.gif

אל תקח הכל בכזה רצינות :-S זה היה בצחוק כן אני יודעת שבחתימה שלי יש טעות מאמי

Tinty

New member
ועוד הודעה לא משורשרת כראוי?

בחיי, אני מתחיל לחשוב ששורצת פה חבורת קשי הבנה, או אנשים שעושים מה שבא להם. בפעם האחרונה בחודש הקרוב לפחות, אני אסביר: 1. כשאתם רוצים לכתוב תגובה להודעה מסוימת, פתחו אותה ולחצו בחלון שנפתח בהחלקה כלפי מטה על הלחצן "הוספת תגובה". 2. בחלון שיפתח, כתבו את התגובה שברצונכם לכתוב, ולחצו על כפתור "שלח/י". 3. חכו עד שדף הפורום יעלה שוב, ובדקו את ההודעה שלכם - ודאו ששורשרה למקום הרצוי. מקווה שלא אצטרך להסביר זאת יותר. אורן. נ.ב.: אני מעתיק את ההודעה לכל פותחי השרשורים הלא-קשורים או פותחי השרשורים כתגובות לשרשורים אחרים, על מנת שיהיו מודעים לכך שפתחו את השרשור בניגוד לנהלי הפורום.

טינטי-->

אל תתעצבן
צריך לפתוח שרשור שינעצו אותו ובו יהיה כתוב משכתבת ורצויי גם לנעול את השרשור(אם כאן זה אפשרי) למען הנוחות ;)

Tinty

New member
../images/Emo26.gif

א. אני לא עצבני (טוב, כבר לא - לאחר כמעט 24 שעות מכתיבת ההודעה). ב. מאוד מאוסה עלי העובדה שהפורום מתבלגן כך בגלל שמשתמשים חדשים שנכנסו לפורום לא מתמצאים בחוקי השרשור, ורובם לא עושים כלל מאמץ על מנת ללמוד את השתרשרות העניינים בפורום (תרתי משמע). אני, לצורך העניין, העפתי מבט במספר פורומים שמעניינים אותי בתפוז מספר ימים לפני שנכנסתי לעסק, למדתי כיצד להשתמש במערכת ורק לאחר מכן התחלתי לכתוב הודעות. כך לא גרמתי לאנשים מורת רוח משום שכתבתי הודעה. ד"א, מאמר מעולה בנושא ניצלו"שים (שנכתב בפורום "רוק" המעולה בתפוז), שיכול לעזור למשתמשים החדשים ללמוד אודות ניצולי השרשור, ניתן למצוא כאן:

למעלה