ראינו את הסרט "לפניך ברעדה"

למה שימותו מותק

שיסבלו ....

Gירפה

New member
סיכום....

מעשה ב"הוא והוא" וגם ב"היא והיא" הוא עם שטריימל או לפחות כיפה והיא עם חצאית ארוכה. הסוף לפעמים טוב ולפעמים רע. סרט מרגש על כמעט הבלתי אפשרי שם מעבר לים וגם כאן קרוב. ומי שלא הבין הנה אתר האינטרנט של הסרט"

הסרט מרגש וגרם לי לעצב

כמה קשה לא/נשים ששני חלקים המרכיבים אותם עצמם לא מסתדרים ביחד. אנשים שמימוש של המהות ההומו/לסבית שלהם/ן גובה מהם/ן מחיר עצום גם פנימי וגם חיצוני. חשבתי על עצמי, כמה קל היה לי "לצאת מהארון", כמה קל היה לי לספר למשפחתי ולסביבה בלי שמץ של פחד מהתגובות, בלי שום קונפליקט פנימי, בלי לשלם שום מחיר. אני אסירת תודה על כך. ותודה לניראות על האירוח הנפלא, ועל הלחם..... כמה אני אוהבת את הלחם שאת עושה.

אבא גאה

New member
אני אחכה שהסרט יגיע כאן לכבלים

כבר ראיתי כאן את "החברים של יאנה" ו"עץ הדומים תפוס"....

ניראות

New member
../images/Emo51.gif

ולמרות שזו פעם שלישית שראיתי, עדין היו קטעים שגרמו לי התרגשות ןעצב.

הסרט הצליח?

אני חייבת להגיד שבשלב עשיית הסרט דברנו עם שמחה(הבמאי זה השם העברי שלו) ואמרנו לו שהוא מראה רק את הצד הכואב.לי זה הפריע כי זה היה לא מקבל בעיני.הוא הדגיש את הצד הלא מקבל. הוא אמר שהוא רק רוצה להניח את השאלה על השולחן. בסופו של דבר אני חייבת להודות שזה עשה גלים בציבור הדתי. אנשים יכלו להתחבר לעצב יותר מאשר למצעדי גאווה למינהם והיום יש יותר קולות סובלנים בציבור הדתי (האמירה היא יותר בכיוון שלא צריך לדחות).

בעיניי...

הסרט הצליח אם הכוונה היתה באמת להראות רק "צד אחד". הוא מראה חוויה מסויימת באופן מאד נכון. מההכרות הקרובה שלי , אכן הוא עבר נכון ומדוייק. האבל, תחושת האובדן, כל מה שעוברים אלו שנראו שם - אכן עברו בצורה מעוררת כבוד והזדהות. מה לא עבר? הזועמים לא נראו... אלו שזרקו את הדת מאחוריהם בזעם וכאב... אלו שאומרים :"אלוהים מצווה לסקול אותי - אני סוקל אותו!" , ואני מכירה רבים כאלה. הסובלניים לא ניראו: (אלו שצריכים לשמש דוגמא...) - אלו שמצאו דרך, עם משפחתם וקהילתם לגשר על הסתירה בין היהדות להומוסקסואליות.

נכון מאוד

ואל זה שמחה אמר שהוא רק רוצה לשים את השאלה על השולחן ולא לתת פתרון מכל סוג שהוא. השאלה מה עושים כשאתה דתי והומו מה צריך לעשות מבחינת הממסד הדתי. אבל בדיוק מה שאמרת זה מה שאמרנו לו.

רק בשביל לשים את השאלה "על השולחן"

(הערוך?) - נראה לי שהסרט עשוי היטב... אבל הייתי שמחה אם היה לו סרט-המשך... עם קצת יותר כניסה לעובי הקורה.

גם אני

אבל בסוד אני יכולה להגיד לך שחברה שלי עושה סרט על לסביות דתיות ואמהות. בהשראתנו.ובעיקר עלינו אז אם הסרט יצא לפועל הוא יהיה במובן מסוים סרט המשך

למעלה