ראיתי אגדה ש'מגדה וצבי הנינג'ה!!!

אליעד699

New member
ראיתי אגדה ש'מגדה וצבי הנינג'ה!!!

את אגדה ש'מגדה ראיתי ביום שלישי... ואת צבי הנינג'ה ראיתי היום.. טוב ביקורת על אגדה ש'מגדה: את העלילה אני מתאר לעצמי שכולם מכירים.. פרידה, האמא החורגת של סינדרלה לוקחת פיקוד ומשנה את כל הסופים של האגדות.. הסרט בכללי מיועד לילדים קטנים.. זה סרט משפחה כזה... מצחיק ביותר..!! אנימציה מדהימה והוא ממש מושקע... יש בו קטעים שהרגו אותי.. אני לא אכתוב על הדיבוב של שרה כי ראיתי אותו בעברית כי לא היה אותו באנגלית.. אבל אני אראה אותו מחר באנגלית.. דירוג סופי 8\10 צבי הנינג'ה: ואוווווווווווווווו זה מה שיש לי להגיד..!! מדהיםםםםםםם אנימציה מהטובות שניראו... העלילה סוחפת.. הסרט מותח, מרגש, מלחיץ הכל ביחד!! והדיבוב של שרה מושלם... היו רגעים שפשוט שחכתי שזו היא מרוב שהיא עושה את זה בצורה כלכך טובה..!! בקיצור סרט אחד הטובים!! וזה לא סרט ילדותי בכלל..!! זה סטייל ספיידרמן.. ציון סופי 10\10!!!

יפה..חח.. אני חדש פה! שלום לכולם!

איך אבל ייצא הדיבוב לעברית של אגדה ש'מגדה? אמרו שמיכל אמדורסקי דיבבה ממש נהדר את תפקידה של פרידה? ואיך הייתה רמה מסינגר במקום שרה בעברית? איך בכלל היה?חח

Aspen

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא!

תמיד טוב שיש חדשים בפורום, וכיף שיש עוד מישהו שמת על שרה. תהנה!

אליעד699

New member
הדיבוב היה סבבה....

מיכל עשתה את זה בצורה מושלמת!!! אבל אני אישית שונא את הצחוק של מיכל ובסרט הזה היא צוחקת המוןןןןן ובצורה מוגזמת [ככה צריך כן] אבל זה היה מתאים מאוד ובכללי מושלם.. רמה הייתה סבבה גם.. אבל אין כמו שרה... והסרט בכללי היה פצצה מצחיק והכל...

למעלה