ראיתי אתמול את פרק 2X18 (ספויילר)

נוש 18

New member
ראיתי אתמול את פרק 2X18 (ספויילר)

אז ככה, חוץ מהעובדה שהזלתי דמעות בקצב בגלל אמילי אני ממש ממש בשוק! אני פשוט לא מאמינה שאמא שלה בגדה! זה היה כ"כ לא צפוי!!! והקטע שאף אחד פשוט אף אחד לא עלה על זה! ואפילו ג'ק שהייתי בטוחה שהוא יידע! היא כזאת מניפולטיבית! היא הצליחה לעבוד על כולם (כמעט... חוץ ממייקל..) היא ממש שחקנית טובה אמא שלה! היא כאלו צריכה לשחק דמות בתוך דמות... ואהבתי את הקטע של "אמת לוקחת זמן.." זה ממש יפה... בכל אופן אני ממשיכה בשלי לא לספיילר לי....

sprqy

New member
אני מזכיר לך

מה שג'ק בריסטו אמר בפרק השני של העונה: "אירינה תעשה הכל כדי לשכנע אותך שהיא עברה צד - ובסוף היא תבגוד בך ובכולנו" אפילו הוא נפל.. הלוואי הייתי במצב שלך - איי מה מצפה לך.. תהני! אני בטוח..

prophecy girl

New member
משהו נחמד..../images/Emo58.gif218../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

שגיליתי.. במשך מרתון עונה 2 שעשיתי לא מזמן, אם תשימו לב בפרק 1 בכל הקטע של הבייבל אחרי שאירינה יורה בקזינו היא מדברת עם סידני.. תקלטו מה היא אומרת לה: IRINA: Drop it. (Syd stops and turns to face her mom, with Khasinau behind Sydney. Irina has her gun pointed at Sydney yet again. Sydney drops her gun. Khasinau gets up. Sydney stares at her mother. Irina shoots her gun, Sydney jumps, and Khasinau stares at his chest where a bullet has entered. Irina smirks at Sydney. Khasinau falls back to the ground, dead.) IRINA: Hands behind your head. Get on your knees. Head to the ground. (Sydney does all this. Irina kicks her gun away and picks up the briefcase.) IRINA: Truth takes time. נכון שווה?!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifפרק מצויין!!!

אהבתי בפרק את הקטע שווהן נורה וסיד באה להציל אותו ואז לוקחת נשימה שהמגן הציל אותו!!! חמודים!!! (אגב, באחד הקבצי פיספוסים של הסדרה יש את הקטע שהיא יורדת מהר במדרות ואז במדרגה האחרונה היא מחליקה אחורה
חחחח קטע קורע!!!) גם הקטע שאירנה צועקת לסיד כדי שתצא מהביניין לפני הפיצוץ היה קטע גדול!!! הקטע עם אמילי היה חזק!!! ממש ריחמתי עליה, בפרק הזה היא הייתה בהלם כשראתה את אירנה שוב במטוס אחרי שחשבה שהיא מתה..... מסכנה גם סיד, שרק גילתה שהיא בעצם בחיים והיא מתה לה בידיים כמה שעות אח"כ
וכל מה שיש לי להגיד לך זה שהפרק הבא גם יפה!!!
(וול כמו כל העונה הזאת)

למעלה