ראיתי אתמול את A.I.

ראיתי אתמול את A.I.

והסרט היה ממש מדהים! אין מילים לתאר כמה הוא היה מדהים.
למי שלא הבין - עכשיו יבוא
ספוילר
רק הסוף ממש אכזב אותי. אוקי, הוא קפא אלפיים שנה ואז הגיעו חייזרים ונתנו לו שחזור גנטי של אמא שלו מלפני אוחה שנים? מה זה הסיום הדבילי הזה? והשיער, לא היה אמור להתכלות אחרי אלפיים שנה? לפחות להרקב? נשאר ככה טופ-נוצ´?

guinevere

New member
רעיון טוב אבל ביצוע לא משהו...

הסרט ויזואלית מדהים. צוות השחקנים מעולה והאפקטים ברמה אבל הסוף כל כך מאכזב שאתה שואל את עצמך בסוף הסרט למה ישבתי שעתיים וחצי וראיתי סרט בלי פואנטה...

מסכים לחלוטין. זה לא מפחית אבל

מהעוצמה של הסרט לפני כן, שיש שם המון דברים שבפני עצמם עומדים חזק. אפשר להגיד שהסרט מחולק לשלושה פרקים. הפרק הראשון יפה ומרתק, השני מותח ומזעזע, והשלישי פשוט מיותר ודבילי.

דרגורן

New member
אותי הסרט עיצבן והרגיז ../images/Emo3.gif

בגלל: 1. לא הבנתי אם רצו סרט מתח, אימה, הרפתקאות, דרמה או קומדיה??? למה לעשות מישמש מהכל? 2. הסוף אידיוטי שחבל על הזמן! מה דחפתם פה חייזרים? נגמרו לכם הרעיונות? 3. למה לא הוציאו את דיויד עם תכנות התחלתי מינימלי? קשה להכניס לו פחד מאוכל?(כמו שיש לו פחד מלהפגע?) למה אין לדיויד מנגנון שמונע ממנו לפגוע בבני אדם? אם הרציונל של "היא תאוהב אותך יותר" משכנע אותו לגזור שער, האם ניתן לשכנע אותו לכרות לה את היד בשביל שהיא תאוהב אותו יותר? קשה לי להבין איזה הבדל רובוט מוצא בין גזירת שער לבין גזירת יד.... 4. איך הצוות שתיכנת את דיויד הגיע למנהטן, ולמה? הם לא היו שם בהתחלה.... 5. למה תמיד בסיפורים על תבונה מלאכותית מתמקדים רק ברגשות ובשאיפה לרגשות? למה תמיד מנגנים על סיפור פינוקיו?

טל קר

New member
ספוילר

גם אני ראיתי אותו אתמול, ולדעתי הוא היה צריך להגמר בערך עשרים דקות קודם. כלומר להגמר ברגע שהמסוק שוקע, הוא מגיע במקרה לפארק, נעמד מול הבובה של הפיה הטובה וזועק שוב ושוב. אם זה היה נגמר ככה, זה היה משאיר אפקט הרבה יותר חזק. החלק האחרון היה באמת מאכזב.

niv_204

New member
אלעד, לפי מה שהבנתי השיער

והציפורניים ממשיכים לגדול גם אחרי שמתים. לגבי 2000 שנה... אין לי מושג :)

Boojie

New member
זה מיתוס ידוע אבל שגוי.

מה שקורה עם המוות זה שהעור מתכווץ בהדרגה, וחלק השערה והציפורן שהיו מתחת לעור מבצבצים החוצה, כך שהשיער והצפרניים נראים ארוכים יותר. הם כמובן לא ממשיכים לגדול, כי זקיק השערה ובסיס הציפורן מתים כמו כל השאר.

preacher

New member
פתרת לי תהיה ארוכת שנים

איך קראו לספר של גרסיה מארקס עם הגופה של הנערה שהשער שלה המשיך לצמוח אחרי המוות?

למעלה