ראיתי את האוסף בארומה

ראיתי את האוסף בארומה ../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

הכי אהבתי ב"דבר" הזה ,,,,את העטיפה היא יפה,,,,יער עצים כזה עם לב באמצע על אחד העצים את האוסף הזה לא אקנה כי את כל השירים פשוט יש לי בדיסקים השונים אני חושב שזה מומלץ למי שאיין את רוב הדיסקים של אביב,,,, תמוהה בעייני מדוע שיר עצוב נכנס לשם הרי זהו שיר שכול , יותר,,, וגם לילה,, שזה שיר על אחד , לא ממש שיר אהבה בעיניי זה בנתיים המסקנות לגבי הדיסק

Inbarush91

New member
משהו אחד טוב בדיסק הזה...

יש מודעה גדולה בעיתון על הדיסק שיימכר רק בסניפי ארומה ולמטה כתוב *מלבד סניפי ת"א כלומר, אביב לא מוכר את זה בת"א בגלל שמנהל הסניפים גזען וכל הסיפור שהיה איתו.. ממש חמוד מצידו

LightbuIb sun

New member
זה ממש לא מה שזה אומר.

יש בעצם 2 רשתות ארומה בארץ, שמתפקדות תחת אותו לוגו, ואותו שם (מן הסתם). הרשתות האלו די עויינות אחת כלפי השניה... בכל מקרה, זה לא יימכר בסניפי ת"א כי סניפי ת"א מנוהלים ע"י רשת אחת, ושאר הסניפים מנוהלים ע"י רשת אחרת. פשוט יש להם בלעדיות. אני יודע שהסיפור הזוי, שבעצם כל רשת ארומה- היא בעצם 2 רשתות נפרדות, אבל זה המצב.

../images/Emo45.gifמוסיפה

2 הרשתות פעולות תחת אותו שם מפני שבהתחלה היא באמת הייתה רשת אחת שמנוהלת ע"י שני אחים. הם רבו, הסניפים שבת"א נשארו בבעלות אח אחד- "ארומה-ת"א". ושאר הסניפים שמפוזרים ברחבי הארץ (אז לא חשבו שהרשת תצליח כל כך ותפתח כל כך הרבה סניפים) הם בבעלות האח השני והיא נקראת "ארומה-ישראל". כאן תמה פינתנו 60 שניות על...

נצל"ש - שאלה [סליחה ישראל]

מישהו יודע מה נסגר עם ההופעה שהובטחה ל-13.2, יום לפני ההופעה של אורנג'? מתקיימת או לא? מיקום? שעה? כרטיסים? תעיוט או אקוסטית? כל פרט יעזור.

למעלה