אד .. אד .. אדדד ... תתביש לך ! אם איזה מפגר מזדמן שצץ כאן ומנסה להבליח משהו דבילי היה שואל את זה הייתי משתלח בו וממטיר עליו תמרות אש ועשן .. אבל אתה אד ? זה כבר מוגזם . הרי המקצוע שלי מודגש בחותמת הקבוע שלי בתחתית יא אדי .. אני טכנאי מדפסות ופקסים בחברת ברדר
ולגבי תהייתך אז כך בבניין שלנו בקומה האחרונה יש מסעדה\מועדון כנראה של רוסיים (לא ממש יודע כי אחת לחצי שנה הבעלים מתחלפים ומשנים עיצוב
) והם כנראה מקבלים את זה והשאירו את זה לשומר אחרי שגמרו לקרוא והוא העביר לאחת הפקידות שלנו וכך מצאתי את זה ...
מה אומר ומה אדבר? 1-מי קורא חתימות? אתה יודע כמה קשה לי לקרוא בעברית במקום ביידיש, מילים עם יותר מהברה אחת, וללא לחן? 2-הייתי בטוח שפיטרו אותך, כן, כי יש לך זמן לאינטרנט, ומין אנאלי, וקריאת עלוני רסט [שהם עיתוני מטבח שמביאים לי כדי שאני אפסיק לקנות מוצרים זולים ואקנה חרא יקר בשביל שיהיה להם כסף לבושם שהם יתיזו על כל הטבחים בעולם לפני שהם מזיינים אותנו בתחת, שנריח טוב] 3-נגיעות במזוזה? נשיקות? אתה בטוח שזו מזוזה או שאתה ממש שמח לראות את הבת שרמוטה?
לפתר ? אותי ? הלוואי והיה לי כזה מזל .. אני תקוע בעבודה הדפוקה הזאת כמו במאסר עולם - לכל החיים
ולגבי הציטוט שיש לי אז מדובר במשהו שקרוב משפחה שלי רשם לפני המון שנים ותורגם מלדינו לעברית וזה שם בשביל לתת כבוד למשורר המשפחתי
לגבי ים הזמן הפנוי שיש לי אז לשמחתכם לקיתי בדלקת חריפה בשקדים (לא היו בוטנים באותו הרגע .. 'צטער!) ואני כבר כמעט שבוע בבית ומתחרפן מהשעמום (קשה להתגנב מאחורי ילדים בגלל השיעולים ואני כבר ארבעה ימים מבלי שידעתי את עכוזו של ילד זך
מי מתגנב? הרשה לי לצייר לך מפה! אתה יוצא ממחלקה פנימית, ועוצר בתחנת העצירה שמסומנת בעיגול אסימטרי, בודק שאף אחד לא רואה אותך. צועד למחלקת יולדות, ומחפש תינוק שחור [כי לאף אחד לא יהיה אכפת ממנו] לא לשכוח לקחת קונדומים, סביר להניח שיש לו איידס] בהצלחה.