ראיתי את הפרק.איזה פרק טוב!

karin771

New member
ראיתי את הפרק.איזה פרק טוב!../images/Emo58.gif

יא מסכנה סאמר.....ומזה התעצבנתי שסת' לא צייר בקומיקס את מריסה...היא חלק חשוב מהסדרה גם אם היא כבר לא מופיעה הזיכרון שלה הוא חשוב מדי כדי שהמפיקים ינסו למחוק אותו!!!! סת' כזה חמוד...אבל היחסים בינו לבין סאמר נראים כאילו הם מתדרדרים!!!!
ראין כזה מסכן נראה לי הוא מזה ירצח במכות את וולצ'ק!!!!
טיילור חמודה מצחיקה ומוזרה כמו תמיד!!!!!
גולי ממש מאבדת את זה !!!!....מסכנה אני מבינה אותה אבל ניל צודק!!
ניל הבן זונה זה לא נראה לי רק לדיבורים הוא והבלונדה...הבת של גולי מתה והוא יוצא עם אחרות?!?!?!...מה הוא חושב שהיא???
קייטלין כלבה!!!היא מגלה שניל בוגד באמא שלה ומה שאכפת לה זה לסחוט אותו ולקבל מגפיים חדשות?!?!
בקיצור אבל פרק טוב!!!

../images/Emo58.gif 401

איזה פרק מדהים...ממש נשארתי פעורת פה מאיך הם התמודדו כל כך טוב עם כל העניין הזה של האבל. אי אפשר להשוות בכלל למשל עם האבל של "מגרש ביתי" למשל על קית' שהיה אבל כל כך שטחי ובכלל לא הצלחתי להרגיש אותו - אף אחד מהשחקנים לא הצליח להעביר לי שבכלל זה השפיע עליו באיזה שהוא אופן וכאן, נראה כאילו העולם שלהם פשוט חרב! בכל הפרק הכל היה כל כך עוצמתי: ראיין, שנראה שהוא פשוט ויתר, זה היה כל כך עצוב, כאילו שהוא התייאש, ואי אפשר בכלל "לגעת" בו, עם כל מה שהוא עבר בחיים לא נראה היה שמשהו השפיע עליו כמו המוות של מריסה. וסאמר, ההתמודדות שלה או יותר נכון אי ההתמודדות שלה. שלא נדבר על ג'ולי שהיא פשוט דמות מדהימה. לדעתי זה היה פשוט פרק מדהים ואני מקווה שהעונה הזאת תהיה מדהימה.

אממ במגרש ביתי ../images/Emo58.gif עונה 3

לעונה 3 של מגרש ביתי ול401 של דה או.סי מה עם קרן? זה לא נראה לך כאילו זה השפיע עליה? כי לי די כן..חוץ מזה הפרק הזה בדה או סי היה קשה.. מאד קשה. סאמר אני לא מבינה מה עובר עליה. לא נראה שכ"כ קשה לה. היחסים של סאמר וסת'.. אני עם ידידים שלי יותר חמה מאשר שהם אחד לשני.

למעלה