ראיתי את הפרק האחרון של סברינה!

shv2004g

New member
ראיתי את הפרק האחרון של סברינה!

והוא ממש יפה! ברשות המנהלת אני אכתוב מה קרה בו בספוילר אבל רק אם המנהלת מאשרת!

שימי ../images/Emo58.gif בנושא ההודעה

כשאת כותבת מה היה בפרק האחרון.. למרות שאני יודעת די בכלליות מה היה

shv2004g

New member
קודם כל אני בן...

ודבר שני אני אשים את הסימן ספוילר!

shv2004g

New member
אז מה קרה בפרק האחרון?../images/Emo58.gif

הפרק האחרון הוא שני פרקים משולבים! סברינה וארוסה אהרון עומדים להתחתן וסברינה נוסעת עם רוקסי ומורגן לחופשת רווקות על ספינה מפוארת ומגלות שכל נוסעי הספינה הם קשישים. סברינה מגלה שכל מה שהיא מבקשת מתקיים בגלל רב החובל שכנראה גם הוא מכשף... היא מבקשת שיהיו בנים, מוסיקה נורמלית וכו'. הספינה טובעת וסברינה, רוקסי ומורגן נתקעות על אי בודד. הן רבות וכל אחת הולכת למקום אחר בשעת הסופה. אחרי כן, הן מגלות שהאי הבודד שלהם הוא בעצם אוסטרליה ויש עליה המון אנשים והן משלימות וחוזרות הבייתה לחתונה. במקביל לכל מה שקורה להן, אהרון וסיילם לא מסתדרים שניהם ביחד בבית וסיילם נועל את אהרון מחוץ לבית.
סברינה מתעוררת ביום חתונתה ומגלה שיש לה התלבטויות בקשר לחתונה עם אהרון! כל היום היא לחוצה ומאחרת להגיע לחתונה. דודה הילדה, אמא של סברינה וזלדה (בתור נר), מגיעות לחתונה יחדיו ועוזרות לסברינה להתגבר על הקשיים. אמנדה אומרת להארווי לבוא לחתונה. סברינה מגלה בעזרת שני חצאי אבנים, שהיא לא כל כך מתאימה לאהרון אך מחליטה להתחתן איתו בכל זאת. היא נכנסת לאולם אך ברגע בו היא צריכה להסכים, היא ואהרון מחליטים לבטל את החתונה. סברינה יוצאת מהכנסייה ופוגשת את הארווי! הם מתנשקים ונוסעים על האופנוע של הארווי וכל המוזמנים מסתכלים עליהם!
ככה הכל נגמר!

Gilmore Girly

New member
מה?! מי?! מתי?! איפה?! *סקרנית*

מתי זה שודר?! אני מתה לראות את זה!!!!! רגע איזו עונה זאת? (אני ממש לא מעודכנת) ממתי סברינה מאורסת? העונה הזאת בכלל שודרה בארץ? אם כן, איפה? מתי? וואו כמה שאלות....חחח...סורי...:/

למעלה