ראיתי את הפרק הראשון של הישרדות

ראיתי את הפרק הראשון של הישרדות

עד היום הייתי רואה רק את האמריקנית וקוראת מדי פעם בפורום, אבל זו הפעם הראשונה שאני כותבת כאן. הייתי חייבת לספר לכם, כי היה פשוט ממדדדההיייםםםם.... אני וחברה שלי היינו בקבוצת מיקוד שהקרינו לה את הפרק הראשון של הישרדות של ערוץ 10. אחרי הצפייה מלאנו שאלונים וכאלה והסבירו לנו שזה בשביל העריכה... היה פשוט מדהים!!! לא הראו לנו את הכל, למשל לא ראינו את ההדחה. האי ממש ממש יפה והמתמודדים פשוט מדהימים, בישראל האנשים הרבה יותר מעניינים ותחמנים מהאמריקאים. יש שם כמה ח'ברה שכבר על הפרק הראשון התלהבתי מהם, אבל אסור לי לכתוב. הראו לנו כמה קטעים ושאלו מה היה מצחיק, מה היה מרגש, את מי אהבנו, מי לא סבלנו, בעד איזה שבט אנחנו, מי נראה לנו שיודח, מי עושה רושם שיכולים לנצח, מי אנחנו היינו רוצים שינצח וכל מיני...

biסk

New member
למה לא הזמינו אותי../images/Emo7.gif?חח../images/Emo134.gif

נשמע ממש מעניין!יאללה שיתחיל כברררר

עוד מעט תראה את הכל

חברה שלי קראה לי כי מישהו במשפחה שלה עובד שם או משהו כזה. הם לקחו רק אנשים שהעובדים הביאו להם כי הם פוחדים מהדלפות.

../images/Emo153.gif(ירוקה מקנאה) איזה כיף לך

הבנתי שכל ההפקה ובניית התחרויות הם בפיקוח אמריקאי, אז בהחלט יהיה למה לצפות, נראה לי תיהיה עונה מעולה.

omer719

New member
מגניבXD

הלוואי שזה באמת יהיה שווה , אבל אני עדיין תוהה מה יהיה הפרס. אולי מכונית חח .

Fairywitch

New member
איזה כייף לך../images/Emo70.gif וברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

נכון שזה ישודר בקרוב- אבל צפיה עם קבוצת מיקוד זאת חוויה אחרת לגמרי. הייתי פעם בצילומי פיילוט של תכנית אירוח, ואני זוכרת שהיה תענוג
אוהבת את הכינוי שלך- הישארי איתנו

נשמע נחמד

אני בכל מקרה מנמיכה ציפיות יותר לכיוון הרצפה בכדי לא להתאכזב, קשה לי להאמין שזה יהיה בכלל ברמה גבוהה, בכל זאת צוות ישראלי עם תקציב מאוד מוגבל [מה הפרס אגב??] לעומת צוות אמריקאי מנוסה עם תקציב שמן מאוד. אני קראתי שההפקה נעזרה בעובדים מקומיים ולא בצוות אמריקאי כמו שכתבו כאן. מה שכן מעניין אותי לדעת, האם המתמודדים מגוונים? הם יש מבוגרים גם?

D e l i l a h

New member
מגניב...

לא הפתעה שהם יותר תחמנים, אחרי הכל מה ישראלים לא יעשו בשביל כסף
[סתם אני מכלילה אבל בכל זאת חח] יש לך מושג מתי זה עולה?

למעלה